2 şubatta 2.postayı istedim 3.yü ne zaman isteyebilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
25inde isticez galbia benimde öle görünüyor çünkü2 şubatta 2.postayı istedim 3.yü ne zaman isteyebilirim
Bende ikinci pini istedim 2 3 sorum olacak arkadaşlar adresi türkçe karakter olarak yazdım sorun olurmu bide postaneyi arayalımda ben esenyurtta oturuyorum esenyurt dağıtımımı aramam lazım yoksa avrupa dağıtım merkezinimi son sorum 20 tl yi geçince aldığımız hesaba yatan para 1 .pin diye mi geçiyor o kısmı anlamadım
ttugrul' Alıntı:Hocam bende 2. pini istedim pini nasıl istediniz isim adres vs de türkçe karakter kullandınızmı ve postaneyi aradınız mı ?
Bende ikinci pini istedim 2 3 sorum olacak arkadaşlar adresi türkçe karakter olarak yazdım sorun olurmu bide postaneyi arayalımda ben esenyurtta oturuyorum esenyurt dağıtımımı aramam lazım yoksa avrupa dağıtım merkezinimi son sorum 20 tl yi geçince aldığımız hesaba yatan para 1 .pin diye mi geçiyor o kısmı anlamadım
Samsun 12 ocak pini sabah elime ulaştı çok şükürtesadüfen gördüm postacı kapıya bırakmadan geçti gittim önünü kestim
çantasında duruyormuş meğer adam yanında gezdiriyor 3 gün olmuş geleli diyor birde
![]()
Ahah bende bekliyorum ( :
Gidip alayim bari..
Gebzede olanlar gelen varmi
sen bir postaneye uğra ben ilk pin gelmeyince ikinciyi iştemiştim ikinciyi istedik ten 3 gün sonra 1. geldi , geçen haftada 2. pin geldi bende gebzede ( çarşıda ) oturuyorum.
2.pini de 10 ocak ta istemiştim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.