12 Şubat Adsense Pin

millet 2 tane pin geldi diyo ya. bu konunun adı 12 şubatta parası kesinleşip de pini yola çıkanların konusudur. geçmiş aylardan isteyipde 3 tane pin aynı anda geldi diyenlerin değil.

Pin daha gelmedi ama yerimizi alalım...

Şöyle bir durum var... Şimdi görüyorum ki pini girenlerde bir önceki ayın ödemesini alıyorlar ve 3-5 gün sonra adsense banlanıyor...

Bu gelecek olan pini şimdi girmektense kesinleşmeden sonra girmek daha mı mantıklı olur... Ocak ayı kazancım 2 hane Şubat ayı kazancım 4 hane... Ben şimdi pini girersem 3-5 gün sonra adsense banlanmasın... :( O yüzden kesinleşmeden sonra girsem daha iyi mi olur...?

BOL KAZANÇLAR...

Dün Aynı Soruyu Sordum. Eğer Verilen Cevap Yanlış Değilse Boşuna Ümitlenme Derim. Verilen Cevapta Pin Gönderildiği Vakitte Kesinleşen Miktarı Gönderiyorlarmış... Yani Şubat Ayınca Ödeme Eşiğini Geçen Rakamı Ödüyorlarmış. Mart Ayı Kesinleşsede Ayın 21'deki Ödeme Döneminde Gönderiliyormuş. Ama Dediğim Gibi Verilen Yanlış Cevap Değilse Ümitlenme Derim...

Son düzenleme:
Dün Aynı Soruyu Sordum. Eğer Verilen Cevap Yanlış Değilse Boşuna Ümitlenme Derim. Verilen Cevapta Pin Gönderildiği Vakitte Kesinleşen Miktarı Gönderiyorlarmış... Yani Şubat Ayınca Ödeme Eşiğini Geçen Rakamı Ödüyorlarmış. Mart Ayı Kesinleşsede Ayın 21'deki Ödeme Döneminde Gönderiliyormuş. Ama Dediğim Gibi Verilen Cevap Değilse Ümitlenme Derim...

Hocam pini girerseniz ocak ayı kazançlarını alırsınız şimdi, 22sinde de şubat kazançları yatar. Girmemezlik etmeyin, banlanma olacaksa olur kurtuluşu yok, yani ödeme eşiğini geçtiysen pin girmesen de banlıyorlar. Sen ocağı al, şubat için banlanmasın diye bekle, o adsense teki kanalları taşı keyfine bak..

Hocam pini girerseniz ocak ayı kazançlarını alırsınız şimdi, 22sinde de şubat kazançları yatar. Girmemezlik etmeyin, banlanma olacaksa olur kurtuluşu yok, yani ödeme eşiğini geçtiysen pin girmesen de banlıyorlar. Sen ocağı al, şubat için banlanmasın diye bekle, o adsense teki kanalları taşı keyfine bak..

Valla Pini Girsekte Girmesekte Öyle İlk Ay Kayda Değer Bir şey Yok. Şayet Banlanmazsa O Zaman işte Bayram Yaparız :)

Pini girip ilk ayıda alsan pini girmeyip ikisinide birlikte beklesende banlanacağı varsa banlanır ayın 20' sinde. Google aptal biz akıllımıyız, iyi o zaman pini girmeyelim pin girme süresi dolana kadar bekletelim hesapları toplu alırız banlanmadan.

inşallah bu defa ban yemeden gelir pin :(

Daha önceki aylardan Antalya'dan pin alan var mı. Tekirdağ Edirne İstanbul taraflarından daha geç geleceğini düşünüyorum tecrübesi olan var mı arkadaşlar.

Daha önceki aylardan Antalya'dan pin alan var mı. Tekirdağ Edirne İstanbul taraflarından daha geç geleceğini düşünüyorum tecrübesi olan var mı arkadaşlar.

Alanya için bende bekliyorum. Antalya'ya gelirse haber edermisiniz ?

arkadaşlar ben dün kimlik ile doğruladım bugünde banka doğrulamasını girdim kesinleşen para ne zaman yatar?

kesinleşen ödeme yattı mı hocam hesabınıza yattıysa eğer kaç gün içinde yatıyor kimlik ve banka doğrulamasını girdikten sonra ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri