12 Temmuz Pinleri

geldimi pin nerde oturuyorsun darısı bizim başımıza ya

Evet geldi hocam, Samsunun Bafra ilçesinde oturuyorum. Bu arada benim adreste cadde yazmıyor, apartman ismi yazmıyor ve sokak isminide 1 harf eksik yazmısım. yinede elime ulastı yani adres konusunda o kadar stres yapmayın dağıtıcının bulacagı kadar olsun yeter okadar resmi adres onemli değil.

Evet geldi hocam, Samsunun Bafra ilçesinde oturuyorum. Bu arada benim adreste cadde yazmıyor, apartman ismi yazmıyor ve sokak isminide 1 harf eksik yazmısım. yinede elime ulastı yani adres konusunda o kadar stres yapmayın dağıtıcının bulacagı kadar olsun yeter okadar resmi adres onemli değil.

inş hocam ya yarına kadar girmessek ödemeler sarkıcak dademin sizin yazıyı okurken tam kapı caldı aha dedm pin :D bi sevinçle açtım ki meğersem babammış :D

hocam ilk pin istemenizde mi geldi pin? Onu merak ediyorum

inş hocam ya yarına kadar girmessek ödemeler sarkıcak dademin sizin yazıyı okurken tam kapı caldı aha dedm pin :D bi sevinçle açtım ki meğersem babammış :D
:D gelir hocam insallah, bu arada kapıyı çalmıyolar bırakıp gidiyorlar :)

---------- Mesaj saat 13:17:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:16:19 civarında gönderildi. ----------

hocam ilk pin istemenizde mi geldi pin? Onu merak ediyorum

evet bi kaç gün once 2. pini istemiştim ama bu ilk pin.

:D gelir hocam insallah, bu arada kapıyı çalmıyolar bırakıp gidiyorlar :)

---------- Mesaj saat 13:17:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:16:19 civarında gönderildi. ----------

evet bi kaç gün once 2. pini istemiştim ama bu ilk pin.

peki 2. pini istedin de, ilk pini adsenseye girince kabul etti mi?

2. de 3. de isteniz gelicek şifre aynıdır hocam sorun olmaz

Arkadaşlar benim 12 temmuz pini gelmiş postaneyi aradım sordum. Sağolsun adam buldu. istedim pin kodunu ama açmadı postayı yurt dışında oldum için yalvardım ama adam açmadı postayı. eve getiricem yarın dedi. Neyse hiç gelmemesinden iyidir.

Arkadaşlar benim 12 temmuz pini gelmiş postaneyi aradım sordum. Sağolsun adam buldu. istedim pin kodunu ama açmadı postayı yurt dışında oldum için yalvardım ama adam açmadı postayı. eve getiricem yarın dedi. Neyse hiç gelmemesinden iyidir.

oturduğun yerdeki ptt yi arayıpmı sordun bide ne sordun adını mı söyledinde adam buldu postanı

Ben 3. yü istedikten sonra gelmişti 2. pin ; onu girdim kabul edildi yani sıkıntı yok :)

oturduğun yerdeki ptt yi arayıpmı sordun bide ne sordun adını mı söyledinde adam buldu postanı

Sordum ben yurt dışından arıyorum google dan bana posta gelecek tr adresimi verdim ama posta eve ulaşmamış dedim. Adam da sağolsun buldu. 2 tane adsense açmıştım ikisde gelmiş.
valla çok sevinçliyim

---------- Mesaj saat 17:30:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:27 civarında gönderildi. ----------

Ben 3. yü istedikten sonra gelmişti 2. pin ; onu girdim kabul edildi yani sıkıntı yok :)

yarın 15 den önce girin demişler. bugun girersem bu ay sonu ödeme alabilirim değil mi?
birde benim 2 adsense var birine " Bu ay içinde bir AdSense ödemesi almak için gerekli koşulları karşılıyorsunuz" diyor. diğerinde öyle birşey gelmedi. şimdi diğerine gelmedi için ondan bu ay ödeme alamaz mıyım acaba? ne diyorsun

Sordum ben yurt dışından arıyorum google dan bana posta gelecek tr adresimi verdim ama posta eve ulaşmamış dedim. Adam da sağolsun buldu. 2 tane adsense açmıştım ikisde gelmiş.
valla çok sevinçliyim

---------- Mesaj saat 17:30:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:27 civarında gönderildi. ----------

yarın 15 den önce girin demişler. bugun girersem bu ay sonu ödeme alabilirim değil mi?
birde benim 2 adsense var birine " Bu ay içinde bir AdSense ödemesi almak için gerekli koşulları karşılıyorsunuz" diyor. diğerinde öyle birşey gelmedi. şimdi diğerine gelmedi için ondan bu ay ödeme alamaz mıyım acaba? ne diyorsun

Ben başakşehir de oturuyorum da burda baktım 10-11 tane ptt var hangisini arıcam karar veremedim :D

Evin adresinin semti neresi ise o postayı arayacaksın. Yanlız sorduğum sorya cevap vermemişsin

Hesap giriliyse benim bildiğim 15 inden önce girersen ödeme alıyosun bence bekleme pini gir hemen öle bir şansın varsa bizim bir sonraki aya kaldı artık :D

Az önce her iki pin kodunuda adsenseye girdim. Bakalım inşallah sorun çıkmadan bu ay her 2 sindende ödeme alabilirim.
Yanlız bir hesabıma "AdSense ödemesi almak için gerekli koşulları karşılıyorsunuz" maili geldi diğerine gelmedi. Bu maili almayan hesaba ödeme yapılmaycak mı acaba. Bilgisi olan biri lütfen cevap versin..
Teşekkürler

Arkadaşlar ben de Kocaeli'de oturuyorum. 12 temmuzda istedim pini hala gelmedi. bugün 5 gibi kendi ilçe postanemi aradım, adresimi ismimi verip sordum, Pin gelmemiş. Kocaeli'de olup 12 temmuz pini gelen olursa, haber versin de biz de ona göre bi daha postaneye gidip soralım

Postaya baktım 1 tane kağıt parçası hemen eve koşa koşa çıktım. Posta anahtarını aldım elim titreye titreye kilidi açtım. Önümde güzel bir kağıt ve o pin dedim evet işte o pin geldi dedim.
Yavaşça uzandım ve aldım tam kağıdın önünü çeviriyordum bir baktım fatura umutsuz bir şekilde eve geri döndüm ve pinsiz bir gün daha geçti.

Postaya baktım 1 tane kağıt parçası hemen eve koşa koşa çıktım. Posta anahtarını aldım elim titreye titreye kilidi açtım. Önümde güzel bir kağıt ve o pin dedim evet işte o pin geldi dedim.
Yavaşça uzandım ve aldım tam kağıdın önünü çeviriyordum bir baktım fatura umutsuz bir şekilde eve geri döndüm ve pinsiz bir gün daha geçti.

Yarına kadar girmen gerek.
Ben de hiç ümitsizken öylesine aradım postaneyi. Ama adam geldi di. Yarın evenize getirim dedi sonra. Ben bugun hesaba girmem lazım dedim. sağolsun postacı mesai den sonra allah razı olsun sırf benim için ek sefer yapıp postayı eve bıraktı az önce de hesabıma girdim pin kodunu.
Allah razı olsun postacıdan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri