Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim gelecekti yt işlerinde başarılar sanayarı yaşında ki şu yt özürlüsünü abine biraz tatiktik ver
spam çalışıyordun değil mi?
kanal zaten teliften gitti hocamçizgi film atıyosan kazancın çok arttığında korkacaksın esasElebet gidiyor kanal ozamana kadar kazandığın kardır
Okul dönemi hiç çalışmıycam hocam hafta sonları bakarsam 3 4 saat sadeceınankı bu ısı bırakıp ders calıssan yaz aylarında bu ıslerde ugrassan yada okul zamanında sadece hafta sonları ugrasan dahada yararı olur ama once gelecegın daha onemlı
Hocam inanmıyorsanız nasıl indandırabilirim [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam ve [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam 12 yaşımda olduğuma şahitİsteyen beni elestirebilir ama ben senin 12 yaşında olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Konuşma şeklin kesinlikle ve kesinlikle 12 değil. Bir 10 yıl daha koyalım n az. Neyse herkese bol kazançlar tabii dürüst insanlara.
O kazanç şimdi 0 çekiyor o 1 2 günlüktü hocam :/Sen burda çoğu abilerinden daha fazla kazanıyosun senin yardıma ihtiyacın mı kalmış[MENTION=10659]elsaati[/MENTION]
Ayrıca benim ismim ege soyadım canbulat bilen bilir beni 12 yaşındayım hocam.kardes bende walow a hak veriyorum.senin 12 yasinda olmana imkan vermiyorumkardesinin kimligimi atmadigin ne malumama onemli olan kazancin bol kazanclar
teşekkür ederim anason abiege bol kasançlar
Bir cocugun bu isle urasip para kazanmasi inandirici gelmedi bana bu is gercekten zor bi is sanirim birileri cocuklari ozendirip formu cocuk yuvasi yapmaya calisiyor.
hocam tc kimlik nomun fotoğrafını attım bir önceki sayfa galiba ismim de egenedense 12 yaşında olduğuna hiç inanmadım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.