12 Yaşında Bir Çocuğun Para Kazanma Hikayesi...

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
çizgi film atıyosan kazancın çok arttığında korkacaksın esas :D Elebet gidiyor kanal ozamana kadar kazandığın kardır

kardeşim gelecekti yt işlerinde başarılar sana :D yarı yaşında ki şu yt özürlüsünü abine biraz tatiktik ver :D spam çalışıyordun değil mi?

evet hocam

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

çizgi film atıyosan kazancın çok arttığında korkacaksın esas :D Elebet gidiyor kanal ozamana kadar kazandığın kardır
kanal zaten teliften gitti hocam :D

ınankı bu ısı bırakıp ders calıssan yaz aylarında bu ıslerde ugrassan yada okul zamanında sadece hafta sonları ugrasan dahada yararı olur ama once gelecegın daha onemlı

ınankı bu ısı bırakıp ders calıssan yaz aylarında bu ıslerde ugrassan yada okul zamanında sadece hafta sonları ugrasan dahada yararı olur ama once gelecegın daha onemlı
Okul dönemi hiç çalışmıycam hocam hafta sonları bakarsam 3 4 saat sadece :)

İsteyen beni elestirebilir ama ben senin 12 yaşında olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Konuşma şeklin kesinlikle ve kesinlikle 12 değil. Bir 10 yıl daha koyalım n az. Neyse herkese bol kazançlar tabii dürüst insanlara.

İsteyen beni elestirebilir ama ben senin 12 yaşında olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Konuşma şeklin kesinlikle ve kesinlikle 12 değil. Bir 10 yıl daha koyalım n az. Neyse herkese bol kazançlar tabii dürüst insanlara.
Hocam inanmıyorsanız nasıl indandırabilirim [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam ve [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam 12 yaşımda olduğuma şahit :)Ayrıca bana laf sokmaya çalışmazsanız iyi olur siz bana dürüst değilsiniz demek istiyorsunuz anladım ben sizi :)

Helal olsun dostum yaşıtların gibi wolfteam oynayacağına bunu yapman daha yararlı çizgi film kanalınıda gereken ilgiyi göster bence.Para kazanıcam umuduyla okulu aksatma sakın

hocam inanmıyordunuz alın.

kardes bende walow a hak veriyorum.senin 12 yasinda olmana imkan vermiyorumkardesinin kimligimi atmadigin ne malum :-) ama onemli olan kazancin bol kazanclar

Sen burda çoğu abilerinden daha fazla kazanıyosun senin yardıma ihtiyacın mı kalmış :D [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

Sen burda çoğu abilerinden daha fazla kazanıyosun senin yardıma ihtiyacın mı kalmış :D [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]
O kazanç şimdi 0 çekiyor o 1 2 günlüktü hocam :/

kardes bende walow a hak veriyorum.senin 12 yasinda olmana imkan vermiyorumkardesinin kimligimi atmadigin ne malum :-) ama onemli olan kazancin bol kazanclar
Ayrıca benim ismim ege soyadım canbulat bilen bilir beni 12 yaşındayım hocam.

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 11:28 ----------

ege bol kasançlar
teşekkür ederim anason abi

Bir cocugun bu isle urasip para kazanmasi inandirici gelmedi bana bu is gercekten zor bi is sanirim birileri cocuklari ozendirip formu cocuk yuvasi yapmaya calisiyor.

"hocam skype verin ekliyim ordan konuşalım yorumlarınız için sizden binbir teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.Bol kazançlar.Sağlıcakla kalın."

ben skype kullanmıyorum istersen özelden konuşabiliriz

Ben 12 yaşındayken beyblade oynayıp hadi max göster şuna gücünü hırrrrrrrrr diye bağırırdım arkadaş :D Tebrikler kardeşim bu yolda devam et.

abi ne çok durdunuz 2-3 günlük kazanç için .. forumda ki her insan 1-2 günlük artisi görmüştür. buda onlardan biriydi

bizim 12 yaşındaki kardeşimiz de gitsin sokakta dayak yesin gelsin :D Kazancın azı çoğu olmaz. Zaten yaşın 12ymiş. Öyle aham şaham bir para kazanmasanda olur. Sen şimdiden temelini oluşturmuşun. Helal olsun. Daha çok kazanman dileğiyle :)

Bir cocugun bu isle urasip para kazanmasi inandirici gelmedi bana bu is gercekten zor bi is sanirim birileri cocuklari ozendirip formu cocuk yuvasi yapmaya calisiyor.

ya böyle yorumlarını git kendine sakla.Neden inanmıyorsun istersen skypeden gelebilirsin abi gösterebilirim sana akzancımı 2 3 günlük kazancım o bir sürelikti team veririm gösteririm size inanmıyorsanız.

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------

nedense 12 yaşında olduğuna hiç inanmadım...
hocam tc kimlik nomun fotoğrafını attım bir önceki sayfa galiba ismim de ege :)e okul ismin yazdığı fotoğrafı bile atabilirim.

Başarılı ınsan elıne fırsatlar gecen degıl elıne gecen fırsatı en ıyı sekılde degerlendırendır tebrık ederım kardeşim [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri