12 Yaşında Bir Çocuğun Para Kazanma Hikayesi...

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Tebrik ederim Ege. Yazılım mühendisliği istiyorsan bence derslerini de aksatma. Aksatmadığını biliyorum zaten. Merakın varsa dapeşini bırakma. Ben ortaokuldayken (eski tabirle) kartona bilgisayar resmi çizer katlar onunlaoynardım. İlk bilgisayarla üniversitede tanıştım. Sayfanın sağ üstündeki X işaretinin sayfayı kapattığını üniversitede öğrendim. Ama hep merakım vardı. Üniversite 4 te burslarımla pc aldım (harddisk:2 GB, ekran kartı 4 MB vs.) onda başladım öğrenmeye herşeyi. Şimdi hobi olarak yazılım yapıyorum. Diyorum ki bazen keşke bilgisayarla ilgili bi bölüm okusaydım. Keşkeler olmaması için hayallerinin peşini bırakma [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] . Bol kazançlar...

pm den ve skypten sürekli sorular sorar :D başlarda yaşından sebep olumsuz bakıyordum arkadaşa ama çok istekli ve gayretli olması beni şaşırttı.Belliki aile içi sorunların var(yanlış anlama benim de var dı)arkadaşa para kazandırma isteği uyandırmış yoksa kimse bu yaşta bukadar para kazanma gereği duymaz diye düşünüyorum.

biz senin yaşındayken tasolarla oynuyorduk,devam et böyle lakin derslerini de ihmal etme.

Helal sana başarılarının devamını diliyorum ayrıca şu tarayıcı takıntınıda gidermeni istiyorum :D herzaman yanındayız skypede onlineyim biliyosun takıldınmı biyerde sormaktan çekinme

Helal olsun sana :)
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Siteye üye olurken sözleşmede yaş ile ilgili birşey yoktur işallah sonra sizin başınız ağrımasın abi.

baştan sona okudum, gözlerim doldu.ne mutlu çok seviliyorsun.
seni sürekli takip ediyorum, ilk yaşın ilgimi çekmişti sonra aklıbaşında olduğunu da gördüm ve seni tanımadan sevdim. kazancın için tebrikler güle güle harca.
ve bana umut veriyorsun, ben henüz kazanamıyorum mesela :)
nasihat etmeyeceğim arkadaşlar söylemişler gerekenleri..
konuyu okurken sürekli sana sarılıp sevmek, gözlerinden öpmek istedim kadın içgüdüsüyle :)
yolun açık olsun ege, hayat seni hiç üzmesin..

Ege ben senin yaşındayken kantır oynardım bea :D

Çok iyisin benimde senin yaşında kardeşim var senin gibi oda kazanıyor az biraz devam et

Beyin yaşı olarak 20 üzeri oldugunu düşünüyorum maşallah zeka seviyeni özel bir doktora test ettir çok farklı konumlara gelebilirsin

tebrik ediyorum azmini tebrik ediyorum ben bu yaşıma rağmen kazanamadım :) Allah yolunu eylesin bol kazançlar.

Senin yaşlarında ben hack işleriyle uğraşıyordum. PCyi yalayıp yutacam demiştim. Yaşım 22. Ancak bu yaşımda adsenseden ödeme alabildim. Daha önceden hiç alamamıştım. Sabretmelisin. Şuanda hem özgün kanalım var hemde yarı özgün kanalım var. Günlük 2 3tl kazanıyorum oda başlangıç :D. Bütün kanallarım kapanmadan önce kazancım iyiydi. Herşeye sıfırdan başlamak ne kadar zor olsada bir okadar iyidir. Tecrübe yaratır insanda ;). Bu arada teog sınavlarına iyi hazırlan. Hiç istemediğin bir liseye gitmek istemezsin dimi :).

kibir çok kötü bişey , kazan ama kimseye çok söyleme..
helal olsun.
ayriyetten arkadaşların dediği gibi bu işi para kazandırabilir ama sene de kaybettirebilir..sonuç olarak sıfıra sıfır :)

Kazancın yaşına göre müthiş sayılır. Tebrikler kardeşim. Fakat ben senin yaşındayken az çok bu işlerden anlıyor olsaydım. Özgün çalışırdım. En azından zamanımın bir kısmını buna harcardım ki ilerisi için garantim olurdu..

Biz o yaşta 2 milyon bulsakta counter falan atsak diyorduk parayla tek işimiz oydu devir çok değişti çok :D Helal olsun kardeşim devam et ama bu işlere bel bağlayıp okulu aksatma. Gün gelir 0 ları görürsün bu işte..

12 yaşında bir çocuğun neden paraya ihtiyacı olurki çocukluğunu yaşa git :D futbolcu felan olmaya çalış aklın varsa

ulan baya baya da adamın 12 yaşında olduğuna inanıp başarılar dileyen çıkmış,tey tey tayyibi anladım şimdi:D

12 yaşındasın ama hocamlı falan konuşuyodun özelden :D 12 yaşındaysan helal olsun ben kazanamıyorum o rakamları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri