1290 TL ye newsli habersitesi sahibi olmak Nasılmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest piyasa adam oraya 50k yazsa alacak kişi gene alıcak bu dolandırıcılığa girmez ozaman buyur gazisoft scriptini kullanma kendin yazılım dili öğren git kendin script yaz 400 tl daha cebine kalsın senin verdiğinden daha ucuza gelmiş oluyor :?

Hocam bu yazdıgınız mantıklı mı sizce ya? İyi o zaman ben mesela bir yerden laptop alıcam orda 2 bin tl. Bir arkadaşım başka yerde aynı laptopu 1.500 e görmüş gelip bana ordan alma 1.500 e burda var aynısı ordan al deyince suçlumu oluyor? adam size iyilik yapmış söylemiş cebinizden fazladan 1.500 tl gitmesin diye konu açmış ha sizin paranız çoktur saçacak yer arıyosunuzdur o ayrı tabi.

hocam adamın konusunu baltalıyorsun. Ha 1290 ha 2500 tl. Kim çok para yatırırsa o çok kazanır işin mantığı bu.

İnsanlar 10 20 tl kırpmanın peşinde bir aile geçimi için 20 tl büyük bunu 25-50 kuruşa gmail satan kişilerden gördük ortada 1210 tl para var şu anki sigortalı çalışanların 1 maaşı bence büyük bir para

Forum açıldığı zamanlar e-book furyası vardı.
Niki abuk subuk olan ( detebilmem ne ) o zaman site Admini milleti fena tokatlamıştı.
Butür konuları görünce nedense geçmişe gittim.

Burası yt forumu insanlar yılladır youtubeden ek bir gelir kazanmaya çalışıyor ve diğer sektörlerede atılma yolundalar web işi bilmeyenler için böyle bir bilgilendirme konusu açtım zaten yazılım dili bilen bir kişi konuya sadece güler geçer . Haber yazılımı yazmakta professionale göre minumum 1 ay zamanını alır. Kolay bir iş değildir çok fonsiyon vardır . En kolayına göre anlatım yaptım

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------

Konuşanlarıda böyle ayıplayanlar var daha hala alışverişe hazırlananlar kanıtlar bekleyenler var . Bu arkadaşları korumak benim insanlık görevim .
Alışveriş yapan herkesin aklı başında merak etme sen
Bu işin en profesyonelleri r10 da, orada da adamın satış konusu var herkes görüyor ve alışveriş te yapıyor.
Eğer dolandırılma gibi bir durum söz konusu olsaydı önce onu r10 dan şutlarlardı
Alışveriş yapacak binlerce tl verecek adam önce bütün forumlardaki referanslarına konusundaki şikayetlere bakar öyle karar verir.

Ha keza doldırıldıysan sende burada bir şikayet konusu açarsın kanıtını koyarsın yönetim gereğini yapar. Konusunu siler adamı banlar

Sen onu bunu bırakta şu konunun başlığını değiştir
Adamın ismi google da index alsın diye özellikle başlıkta da kullanmışsın

Son düzenleme:
verilen paranın bi önemi yok ha ne kadar çok o kadar ahmaklık ne kadar ucuza indireliyorsa o şekilde alınmalı, bana kalırsa verilen emek önemli işin gidişatı ne kadar kötüyse boşuna verilmiş demektir zaten para.Site tutarsa zaten çıkacaktır verilen parada.

Hocam bu yazdıgınız mantıklı mı sizce ya? İyi o zaman ben mesela bir yerden laptop alıcam orda 2 bin tl. Bir arkadaşım başka yerde aynı laptopu 1.500 e görmüş gelip bana ordan alma 1.500 e burda var aynısı ordan al deyince suçlumu oluyor? adam size iyilik yapmış söylemiş cebinizden fazladan 1.500 tl gitmesin diye konu açmış ha sizin paranız çoktur saçacak yer arıyosunuzdur o ayrı tabi.
laptop ile bu dediğimin birbirinin farklı olduğunu anlatamıyorum sanırım arkadaş orada yapılan emek vs. var ha sen laptop değilde kasa toplarsın 2k bi yerde bi yerde 1.5k ya toplanıyordur gidip 1.5k ya toplayıp halledersin 2k ya gidip almazsın ama o 2k da sana kasayı toplu halde veriyosa uğraşmıyım alıyım diyebilirsin, örnek vereyim profil resminde gördüm sen bir teklif verirken emeğine göremi veriyorsun yoksa o konuda adam 500 tl ye yaparım bu scripti diyorsa sende 500 tl ye yaparımmı diyosun normalde 5k ya yapılıcak scripti gibi düşün birde ?

Alışveriş yapan herkesin aklı başında merak etme sen
Bu işin en profesyonelleri r10 da, orada da adamın satış konusu var herkes görüyor ve alışveriş te yapıyor.
Eğer dolandırılma gibi bir durum söz konusu olsaydı önce onu r10 dan şutlarlardı
Alışveriş yapacak binlerce tl verecek adam önce bütün forumlardaki referanslarına konusundaki şikayetlere bakar öyle karar verir.

Sen onu bunu bırakta şu konunun başlığını değiştir
Adamın ismi google da index alsın diye özellikle başlıkta da kullanmışsın

Bu konuda haklısın google indexi hiç düşünmemiştim bu konu ytparaya aittir başlığı indexliyorum

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

laptop ile bu dediğimin birbirinin farklı olduğunu anlatamıyorum sanırım arkadaş orada yapılan emek vs. var ha sen laptop değilde kasa toplarsın 2k bi yerde bi yerde 1.5k ya toplanıyordur gidip 1.5k ya toplayıp halledersin 2k ya gidip almazsın ama o 2k da sana kasayı toplu halde veriyosa uğraşmıyım alıyım diyebilirsin, örnek vereyim profil resminde gördüm sen bir teklif verirken emeğine göremi veriyorsun yoksa o konuda adam 500 tl ye yaparım bu scripti diyorsa sende 500 tl ye yaparımmı diyosun normalde 5k ya yapılıcak scripti gibi düşün birde ?

Ortada bir emek olmadığını anlatıyorum zaten kardeşim 5000 tllik pakete eleştiri yapmaya hiçbir hakkım yok çünkü orada bir editör haber emeği var ama 2500 lük pakette hiç bir emek yok aynılarını sen dediğim paraya yapabılıyorsun

Arkadaşlar baktımki durum bu şekilde tek tek anlatarak veya konulara salça olarak olmucak yeni bir konu acayım dedim

Snookeyle alışveriş yaptım ve yaptığı sitelerden çalışmalarından haberım var editörlü fiyatına birşey demiyorum ve demeyede hakkım yok çünkü ek bir çalışma var ama 2500 tllik site çalışmasını eli ayağı tutan herkez 1290 tl ye yapabilir . Nasılmı ?

İlk olarak domaini seçiyoruz daha sonra gazisofta girip

V4 Standart Paket : 290.00 TL Alıyoruz snookeyin kullanıdığı paket v4 paketidir
Daha sonra 500 600 haber girdikten sonra http://www.ytpara.com/webmaster-paz...islemi-sizde-google-newsli-olun-30-gunde.html Mustafa abiye 1000 tl karşılığında sitenin düzenini eksiklerini google news için istenenler düzeyine site getirtilip başvuru yapılır . Mustafa abi news konusunda çok başarılıdır ve aynı zamanda ben bir kere bilmemki mustafa abiye yazdığımda cevap alamamıslıgımı en gec 10 dakika içinde bir kere cevap aldım oda saat 4 teydi :D .
Kazancınız 1.210 tl ve 2 ay zamandır . 1210 tlye isterseniz 3 editör tutup 5000 tllik paketi 2500 tlye getirmiş olursunuz yada facebook twitter ins ve adwords hesaplarınızdan reklam yapabılır seo ve baclink çalışmaları yaptırabılırsınız. Sitenizin hiti şahlanır bırakın 1500 - 3000 tl geliri bu geliriniz birden uçar ve 5 rakamlara çıkıverir kazancınız inşallah

Normalde mustafa abi 1000 tlye yapıyor news kaydını ama pazarlığı sever benden duymuş olmayın

Hayırlı forumlar

Edit: Sanırım gezisoft v4 paketi satışı kapanmış bilginize
eline sağlık hocam

hocam anladıgım kadarıyla emek yok ortada? 2.500 tl lik pakette haber girişi yapmyıor sanırım.

290tl ye script alıp kuruyor. geri kalanı news kaydı için alıyor. alico arkadaş 1000tl ye news kaydı yapıyor, bu arkadaş 2.200tl ye news kaydı yapmış oluyor ortada ki emeği bana gösterirmisiniz? Script vs yazsa tamam emek diyecem de emek nerde? ha sonuç olarak ikiside news kaydı yapmış oluyor ha diğer arkadaş işi bilmiyor daha çok ugraşıyordur news kaydına diğeri taktik biliyodur kısa yoldan sokuyodur bu beni ilgilendirmez o onun sorunu sonuç olarak ikiside news kaydı yapmış oluyor neyini anlamak istemiyosunuz ki

Bu konuda haklısın google indexi hiç düşünmemiştim bu konu ytparaya aittir başlığı indexliyorum

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Ortada bir emek olmadığını anlatıyorum zaten kardeşim 5000 tllik pakete eleştiri yapmaya hiçbir hakkım yok çünkü orada bir editör haber emeği var ama 2500 lük pakette hiç bir emek yok aynılarını sen dediğim paraya yapabılıyorsun
2500 emek olmayabilir tamam da adam daha scriptin ne olduğunu bilmiyor daha mysql bağlantısı yapamıyor daha sistemsel düzenlemeleri yapamıyor bu adam bunlarla uğraşmak istemeyip onu alabiliyor sıkıntı o adam daha ayarı bilmiyor gidip bunları yapması onun için zor olabilir gidip verir hiç bi insana karışamazsın ama adamı baltalamaya gitmemen daha iyi.. sonuçta nekadar emek harcamıyor desenizde istediği fiyat o hiç görmüyomusunuz adam hazır scripti veritabanı ayarı yapıp siteye atıp satıyor ki okadar çok yapan var bunu zaten okadar para veremeyecek vermiycek adam gene bulur bi yöntemini bana kalırsa news ayarları için birine de para vermem makaleyide yazarım her gün, wp ye ücretsiz bi tema bulup ekleyip ayarları yaptınmı daha uyguna gelir ama uğraşıcak vakit sıkıntısı var bende örnek veriyorum.

hocam anladıgım kadarıyla emek yok ortada? 2.500 tl lik pakette haber girişi yapmyıor sanırım.

290tl ye script alıp kuruyor. geri kalanı news kaydı için alıyor. alico arkadaş 1000tl ye news kaydı yapıyor, bu arkadaş 2.200tl ye news kaydı yapmış oluyor ortada ki emeği bana gösterirmisiniz? Script vs yazsa tamam emek diyecem de emek nerde? ha sonuç olarak ikiside news kaydı yapmış oluyor ha diğer arkadaş işi bilmiyor daha çok ugraşıyordur news kaydına diğeri taktik biliyodur kısa yoldan sokuyodur bu beni ilgilendirmez o onun sorunu sonuç olarak ikiside news kaydı yapmış oluyor neyini anlamak istemiyosunuz ki

arkadaş daha yazmıyorum konuya boş yere kendimi niye yoruyorsam kendi konum değil bişey değil, sadece sizin anlamak istediğinizi anlıyorsunuz :) kolay gelsin sağlıcakla kalın

reklam için iyi para vermiştir alico :)) sonokeyi eleştirip alicoyu övdüğüne göre

arkadaş daha yazmıyorum konuya boş yere kendimi niye yoruyorsam kendi konum değil bişey değil, sadece sizin anlamak istediğinizi anlıyorsunuz :) kolay gelsin sağlıcakla kalın

Ben bu iişi bilen biri olarak bilmeyen kişilere bilgi vermektir amacım . Farklı bir amacım yoktur yinede sağoll belkide soruların ve cevaplarım bazı kişilere cevap olmustur . Sağlıcakla kal

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

reklam için iyi para vermiştir alico :)) sonokeyi eleştirip alicoyu övdüğüne göre

İhtiyacı yok :D o üstteki reklamı kaldırıp kendi reklamını koyduracak kadar gücüde var banada gerek yok :) . Konuda yazan olumlu olumsuz herkezin yorumuna saygı duyarım sonucta konuyla ilgisi ve açıklanması gereken sorular ama senin bu cevabın çok gereksiz . İşte bunun için bizde senin gibilere boş kume dıyoruz :) Geldi yine bir boş kume :)

Ben bu iişi bilen biri olarak bilmeyen kişilere bilgi vermektir amacım . Farklı bir amacım yoktur yinede sağoll belkide soruların ve cevaplarım bazı kişilere cevap olmustur . Sağlıcakla kal

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

İhtiyacı yok :D o üstteki reklamı kaldırıp kendi reklamını koyduracak kadar gücüde var banada gerek yok :) . Konuda yazan olumlu olumsuz herkezin yorumuna saygı duyarım sonucta konuyla ilgisi ve açıklanması gereken sorular ama senin bu cevabın çok gereksiz . İşte bunun için bizde senin gibilere boş kume dıyoruz :) Geldi yine bir boş kume :)
bende senın gibilere beyinsiz çok bilmiş diyorum allah ıslah etsin seni ergen.

Son düzenleme:
İnsanlar 10 20 tl kırpmanın peşinde bir aile geçimi için 20 tl büyük bunu 25-50 kuruşa gmail satan kişilerden gördük ortada 1210 tl para var şu anki sigortalı çalışanların 1 maaşı bence büyük bir para

Sen eğer gerçekten işten hakiki para alacaksan ve bu paraya büyük diyeceksen sen baştan kaybettin. Benim sana gelip ha 1290 ha 2500 dememdeki mantık, kim ben bu işten hakiki para kazanacam diyorsa parayı bastıracak işin usülü bu. Bugün nasıl okumadan iş yok. Aynısı da bunda geçerli. Para basmayana da ekmek yok. Bir iş yapabileceksen para gerek bu şart. Herkesin bir taktiği var. Bazı üyelerin bir şey bilmediği durumıunda adam belki bu koınuda 7/24 desteğini sunuyordur.

Sen eğer gerçekten işten hakiki para alacaksan ve bu paraya büyük diyeceksen sen baştan kaybettin. Benim sana gelip ha 1290 ha 2500 dememdeki mantık, kim ben bu işten hakiki para kazanacam diyorsa parayı bastıracak işin usülü bu. Bugün nasıl okumadan iş yok. Aynısı da bunda geçerli. Para basmayana da ekmek yok. Bir iş yapabileceksen para gerek bu şart. Herkesin bir taktiği var. Bazı üyelerin bir şey bilmediği durumıunda adam belki bu koınuda 7/24 desteğini sunuyordur.

Sinirlendiğim ve snookeyle işimin bitimide destek kkonusudur 7 / 24 desteğin 10 da 1 ini almadım aldığım destekte parayı atmadan önceydi

Sinirlendiğim ve snookeyle işimin bitimide destek kkonusudur 7 / 24 desteğin 10 da 1 ini almadım aldığım destekte parayı atmadan önceydi

Üstad konuşmalarınızda eğer şayet 7/24 desteği geçtiyse veya konusunda böyle bir durum geçtiyse ve destek vermiyorsa halada mesaj atmıyorsa git şikayet et. Demek ki bu bireysel gibi bir şey. Seo işi yapılacaksa kurumsal firmalarla yapılmalı. En doğrusu da olan bu

yanlıs bi konu isteyen yaptırrı isteyen yaptırmaz burda konu baltalamaya hakkınız yok hocam

isteyen istediği fiyata alır amacınız ne bu konuyu acmakla anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri