12TL'den TR Lokasyon Ücretsiz Koruma SSD SAS Diskli VDS Paketleri (Otomatik Kurulum + Format Paneli)

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
hocam domain ve hosting hizmetiniz var mı? sizin kontrolünüzde!

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
hocam domain ve hosting hizmetiniz var mı? sizin kontrolünüzde!

Hocam, domainde zaten firma birşey yapmıyor... AL / SAT yapıyor.
Host konusunda da %100 uzman olmadığımız işe karışmak istemedik işin aslı...

Yani bu gibi ürünlerin satışını ne yazık ki yapmıyoruz...
[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] bu konuda sana fazlası ile yardımcı olacaktır...

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] 4 gündür beklemedeyiz hocam.hala teslim edilmedi.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] 4 gündür beklemedeyiz hocam.hala teslim edilmedi.

11.01.2015 Tarihinde siparişinize istinaden kurulum yapımış ve login bilgileri aynı tarihte panele eklenmiştir.

4 gündür neden bekliyorsunuz?

İyi çalışmalar.

@Triqalx Üstat deneme şansımız varmı.Bir de ingiltere lokasyon stoklarınızda olacak mı ?

Almak istediğiniz ürünü site üzerinden sipariş edin...

Memnun kalırsanız ödemesini yaparsınız 24 saatlik bir ödeme bekletmesi uygulayabilirim.

İyi çalışmalar.

hocam bana fransa lokasyon lazim,fransayi secmeme ragmen tr lokasyon cikiyor.benmi bir yerde yanlis yapiyorum

[MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=12447]egva06[/MENTION] [MENTION=15320]musuy[/MENTION] Hocam ticketten de yazdım cevap gelmedi paket 2 alıcam 3 lokasyon var ingiltere fransa türkiye hangisini tercih etmeliyim belki siz biliyorsunuzdur?Hangi lokasyonun up downu daha iyi olur?

[MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=12447]egva06[/MENTION] [MENTION=15320]musuy[/MENTION] Hocam ticketten de yazdım cevap gelmedi paket 2 alıcam 3 lokasyon var ingiltere fransa türkiye hangisini tercih etmeliyim belki siz biliyorsunuzdur?Hangi lokasyonun up downu daha iyi olur?

Bendekı turkıye lokasyondu sanırım up down hızı gayet ıyı

Bendekı turkıye lokasyondu sanırım up down hızı gayet ıyı

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] verdim gitti hocam 2 paketten aldım türkiye lokasyon.Hocam türkiye lokasyon mu fransa mı ingiltere mi söyler misiniz bir de sppedtest atar mısınız merak ediyorum da.

hızlar iyi düşüş yaşanmıyor,test sonucu linkte.

Speedtest.net by Ookla - My Results

Türkiye lokasyon.

peki hangi lokasyon?

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

Vdsyi ödemeyi geçtim ödeme bildirimi yaptım ama hala ödenmedi diyor müşteri panelinde.

Tamam panik yapma.Mehmet hocam el atar birazdan,sorun çıkmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri