vds de mi normal bilgisayarda mı hocam...30 dk 720p render2dk 13 sn
![]()
evdeki bilgisayarlarım da...
bende 2 saatlik uzun videolar ve çerçeveli hali ve birkaç daha ayar ile ortalama 3 saatte yapıyor...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vds de mi normal bilgisayarda mı hocam...30 dk 720p render2dk 13 sn
![]()
30 dk 720p render2dk 13 sn
![]()
evet arkadaslar herkese bol kazanclar 136 bolumluk dizi renderlenecek dusundugunuz fiyati yaziniz lutfen bana kisa surede teslimat lazimrender bilmeyene ogrete bilirim isi sorun degil dunya engeliydi ses eslesendi falan oyretirim
![]()
vds de mi normal bilgisayarda mı hocam...
bende 2 saatlik uzun videolar ve çerçeveli hali ve birkaç daha ayar ile ortalama 3 saatte yapıyor...
Render'ın ticaretinide ilk kez görüyorum.Daha neler görcez.
fiyatı sen soyle hallediyim 1 gb internet 18 bin tl pc mevcut elimde render gayat hızlı
vds de mi normal bilgisayarda mı hocam...
servermı kıraladınız hocam? kıraladıysanız kımden kıraladınız?
senin pc bitik hocam bence ilk fırsattte değiştir. benim normal bir pc ve 2 saatlik videoyu vds siz ortalama 15-20 dk sürer hadi sen de 30 dk![]()
herhangi bir ayar yapıyormusunuz. yoksa camsitudyo kurup direk 720 p atıyorsunuz ve yaklaşık 30 dk diyorsunuz..
bilgisayar 4 çekirdekli 8 gb rem tosiba l750 öyle birşeydi şuanda işdeyim bakamıyorum...
hocam cerceve ekstra sembol videoyla oynama bi kaçta fon ekliom![]()
evet arkadaslar herkese bol kazanclar 136 bolumluk dizi renderlenecek dusundugunuz fiyati yaziniz lutfen bana kisa surede teslimat lazimrender bilmeyene ogrete bilirim isi sorun degil dunya engeliydi ses eslesendi falan oyretirim
![]()
ozman haklısın ben bunları çöpe atmam lazım . eğer topalma değil ise markasını veya özelliklerini alabilirmiyim veya alabileceğim biryer önerebilirmisiniz..
bende yardımcı olabilirim 5 farklı sunucuda 32 gb makinalarım var
fiyatı sen belirle yada karşılıklı bilgi paylaşımı yapalım
her şeye açığım![]()
anlastik hocam is verildi teslimat bekleniyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.