hocam şaşırma yahu
akıllı adamsın sen vesselam böyle şeylerle ugraşma 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION]![]()
hocam bu işi çözmelisin muhakkak belkide hepimizi kurtaracaksın birisi sana bi mesaj yolluyor ama sen anlamıyorsun iyi düşünmelisin
yıldızlararası filminde babası kızına karadeliğin ortasından mors alfabesi ile birşeyler anlattıyor sahne aşağıda belki sende birşeyler çağrıştırır lütfen iyi düşün
https://www.youtube.com/watch?v=iJio07EtKYc
Abi yaklaşık bende 2 yıldır bu durum söz konusu.Ben artık alıştım.İlk zamanlar acaba ne olacak diye merak ederdim.Fernando hocamızın dediği gibi üstünede gittim ama bişey çıkmadı.
Abi şunu söyleyeyim.14,53 ya da 1453 dünyasına hoş geldin.Ben şahsen bişey çıkaramadım bu işten.Umarım sen mutlu sona ulaşırsın bu işte.Ulaşırsan lütfen banada ulaş
Bu arada o filmi bende izleyeyim.Belki bi ampul yanar kafamda![]()
benimde 13 rakamiyla kafa takmışlığım var.
6 aydır aynı olay bende de varHatta bu postu gorduğum saat bile 14.53
Bendede aylaşık 3-4 aydır aynı sorunlar var ama benımkı farklı biraz görsellerle anlatıyım0 lar ve KAPALI kelimesini özellikle baya çok görüyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.