14 Günlük Bedava VPS

bunda pinger ve textnow ben kod alamamıştım .
pinger-texnow yada k7 net bu deneme sürümde işe yarıyormu ?

şifreyi geçtim şimdide msn sorunu var "Please make sure that your e-mail address and mobile phone number are correctly entered! We will send details to activate your account to your e-mail and a one time SMS to your phone." telefon tmmda msn değişiyorum gmail yazdım yine aynı olay ne yapmam lazım

ben msnyi tutku.com dan aldım yaptım hiçbir sorun yok 10gündür

telefon kodu yapmayın call ı işaretleyin arasın sizi kodu öyle alın

arkadaslar kendi telinizi deneyin ya ne olucak gunu bittikce annenizin babanizin am snizin kardwsinizin abinizin kim varsa kullanin zaten 4 5 kisi bulsaniz sizi baya idare eder bunu. hizi nasil acaba kullanan arkadas bilgi verebilirmi

Daha önce vds kullanmadım buna program kurmaya çalışıyorum kuruyorum fakat Microsoft .NET Framework 4 bu olmadan çalışmıyor ama bunu indirmiyor bi yerlerden izin vermek gerekiyor sanırım yardımcı olursanız sevinirim.

kardesim boyle olabilir net framework 4 u sen indir kur ayri olarak zaten acilir vpsnin hizi nasil acaba kullanan arkadas soyleyebilirmi idm ile hizi ne kadar oluyor resim atarsa guzel olur

vds kullanmak amma zor ya sanki asırlık pc kullanıyorsun videolar açılmıyor program kuramıyon birde parasıyla vds almayı düşünüyordum free sini kullanmıyoruz ki paralısını kullanalım...Kursa yazılmak lazım herhalde yada ben çok yaşlandım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri