1415 tane özgün makale girilmiş 1.5 yillik 25 kategorili kadin sitesi full paket şeklinde satilik

Ortalama 200 ayda fiyatını çıkarıyor

hocam ben mi anlamadım yoksa harbiden 20-30 yıl içinde mi fiyatını çıkarıyor. bunu alan adamın ömrü ne kadar ki 30 yılda fiyatını çıkarsın :D fiyatı yanlış mı yazdınız yoksa

arkadaşlar domain zaten kafadan 5 bin ederi

1415x3 tl makale çarpın

26 tane hazır tanıtım yazısı

3.5k pintereset

ve diğer sosyal medya hesapları ve yanında 6 yıllık adsense hesabı

valla hesabına gelen alır alan arkadaşa yapması gerekenler söylenecek

bu site 7 ay sonra garantili bir şekilde yükselecek makaleler ve alınan 50 tane tanıtım yazısı indexlendimi ve üstüne 26 tane daha tanıtım yazısı aldığında hit kat kat ve kat artacaktır hiç bir güncellemede olumsuz şekilde etkilenmeyecektir

Şunuda belirteyim arkadaşımın 4 yıllık kadın sitesi var günlük 10k hiti var ayda 5 ile 6 k arasında kazanıyor bu site ondan kategor olarak kat ve kat üstün ve 1.5 yaşında 7 ay sonra 2 yılı doldurdugunda otomat,ikmen zaten fırlayacaktır google 2 yıllını dolduran sitelere daha çok önem veriyor

2 yıl + özgün makaleler + kaliteli sitelerden tanıtımlar sonuç yüksek organik hit

Son düzenleme:
arkadaşlar domain zaten kafadan 5 bin ederi

1415x3 tl makale çarpın

26 tane hazır tanıtım yazısı

3.5k pintereset

ve diğer sosyal medya hesapları ve yanında 6 yıllık adsense hesabı

valla hesabına gelen alır alan arkadaşa yapması gerekenler söylenecek

bu site 7 ay sonra garantili bir şekilde yükselecek makaleler ve alınan 50 tane tanıtım yazısı indexlendimi ve üstüne 26 tane daha tanıtım yazısı aldığında hit kat kat ve kat artacaktır hiç bir güncellemede olumsuz şekilde etkilenmeyecektir

Şunuda belirteyim arkadaşımın 4 yıllık kadın sitesi var günlük 10k hiti var ayda 5 ile 6 k arasında kazanıyor bu site ondan kategor olarak kat ve kat üstün ve 1.5 yaşında 7 ay sonra 2 yılı doldurdugunda otomat,ikmen zaten fırlayacaktır google 2 yıllını dolduran sitelere daha çok önem veriyor

2 yıl + özgün makaleler + kaliteli sitelerden tanıtımlar sonuç yüksek organik hit

Başka sitelerden örnek vermeyin lütfen. Siz neden 2 yıla yakındır 100 tl yi geçemenidiz.7 ay da patlayacak site ise neden patlatamadınız.
istediğiniz rakam her ne şartta olursa olsun çok abartı kaç makale kaç yıl kaç tanıtım bunların hiç bir anlamı yok sonuçta senin sitenin kazancı belli haticelerin bir önemi yok netice ye bakılır hocam.

Başka sitelerden örnek vermeyin lütfen. Siz neden 2 yıla yakındır 100 tl yi geçemenidiz.7 ay da patlayacak site ise neden patlatamadınız.
istediğiniz rakam her ne şartta olursa olsun çok abartı kaç makale kaç yıl kaç tanıtım bunların hiç bir anlamı yok sonuçta senin sitenin kazancı belli haticelerin bir önemi yok netice ye bakılır hocam.

Hocam TR özgün içerikli makaleleri siteler en az 2 yılda hızlanmaktadır. Örnek vermemdeki amaç aradaki oluşacak farkı anlamanız içindir. Bununla beraber ben kimseye zorla sitemi gel al demiyorum benim gözümde ful paket sitem bu değerde alan alır almayan almaz konuda belirtim çarşambaya kadar duracak isteyen istediği yorumu yapsın buna konu baltalamakta dahil bizde elimizden geldiğince cevaplacağız sorulacak sorularada cevap vereceğiz isteyen telefondan arayıp bilgi alabilir veya mesaj atıp ben ararım detaylı şekilde bilgi veririm kafasına yatar yatmaz orası o kişiye kalmış

Site burada 1.5 yaşında 2 yılına daha girmedi 2 yılına girse şuan bu fiyata gitmezdi

aylık 2 bin tl kazanan sitelerde 60 bin tl satılıyor 3 yıllık gelirine adamın malıdır satar kimse bir şey diyemez aynı şekilde bu da benim sitem ticaret serbest

Kime göre neye göre kafadan 5k domain, size kalsa adsensede 5k hocam. Biraz mantiken bakildiğinda 15k ederi olan bir site yok ortada 2 yıllıkta olsa hiç bir şekilde ederi bu değil.

1453 makale 3 TL'den hesaplasak.

1.453 Makale : 4.359 TL
Adsense : 5000 TL (size göre)
1k Facebook beğenisi : 45 TL
3.5k Pint : 25 TL

Eder hepsi dahil : 9424 TL ancak sitenin getirisini göz önüne alırsak. Ederi yok hiç bir şekilde yani aşasıda aynı yukarısıda aynı ancak şu mantıkla yola çıkarsanız satılırsa ederi ki bana göre.

1453 Makale : 1453*1.5 = 2.179 TL
Adsense : 1.500 TL
Facebook : 45 TL
Pin : 18 TL
Ederi : 3.750 TL
Hadi diğerleri de aynı kalsın.

Kime göre neye göre kafadan 5k domain, size kalsa adsensede 5k hocam. Biraz mantiken bakildiğinda 15k ederi olan bir site yok ortada 2 yıllıkta olsa hiç bir şekilde ederi bu değil.

1453 makale 3 TL'den hesaplasak.

1.453 Makale : 4.359 TL
Adsense : 5000 TL (size göre)
1k Facebook beğenisi : 45 TL
3.5k Pint : 25 TL

Eder hepsi dahil : 9424 TL ancak sitenin getirisini göz önüne alırsak. Ederi yok hiç bir şekilde yani aşasıda aynı yukarısıda aynı ancak şu mantıkla yola çıkarsanız satılırsa ederi ki bana göre.

1453 Makale : 1453*1.5 = 2.179 TL
Adsense : 1.500 TL
Facebook : 45 TL
Pin : 18 TL
Ederi : 3.750 TL
Hadi diğerleri de aynı kalsın.

Valla kardeşim mal benim para senin kafasına yatan alır yatmayan almaz

:) Tüm Yorumları Okudum ve İçimden Geçen Yorumu Yazmışınız Hocam Hayırlı Satışlar.

Hocam insanımız Üstün koru yorum yapmaya be yili bugün boş bir site bile 1000 tl açılıyor şimdi bunu da sorarlar nasıl 1000 tl çıkıyor diye mobil olamasak yazarim

Hocam insanımız Üstün koru yorum yapmaya be yili bugün boş bir site bile 1000 tl açılıyor şimdi bunu da sorarlar nasıl 1000 tl çıkıyor diye mobil olamasak yazarim

;) Katılıyorum hocam sana hazır kurulu sistem makaleler özgün spam yeme derdi yok heleki kadın sitesi devamlı güncellemeyede gerek yok web adsense şu anda piyasada zaten nadir bulunuyor 6 yıllık güven sağlamış bir adsense hesabı google gözünde 10 numaradır bu sistemi alan kişinin tek eksiği olacak kadınlara yönelik aktif 100 bin üstü bir facebook sayfası onuda dışarıdan alırsa veya kendi açarsa zaten günde 3 link paylaşsa ve güzel bir reklam yerleşimi yapılırsa zamanla kazancıda yükselecektir.

Site yatırımlık bir site değil bu yüzden bu kadar Ä·ötü yorum gelmekte sanırım.
Yatırımlık değil deme sebebim hali hazırda geliri olmadığı için yanlış anlaşılmasın
Icirisinde bulunan ozgun makaleler bir suredir aktif ve guncel olmasi bunlarin hepsi sitenin ilerdeki potansiyeline yol acmis oluyor.
Benim gozumde sitenin tek eksigi biraz reklam ve yukselis.
Suan baska bir yatirimin icinde olmasam ben alir r10 uzerinden oncelajans tan bir paket alir arkama yaslanirdim.
Normalde piyasadaki gelirli siteleri satin alirim. Ama artik bu devir yavas yavas kapandi. Herkes gozunu acti. 2 gun sonra gelir ve hit kaybi olacak supriz patlayan siteleri 1 yillik gelirine satiyorlar. Geliri sabit siteleri ise 3 yillik gelirine. Konuya yorum yapan arkadaslar bence suanki web site piyasalarini bir arastirsin derim.

Yanlis anlasilmasin sadece yorumumu belirttim. Arkadasi tanimiyorum.

Fiyat konusuna gelince ben sifirdan baslicam diyen bir kisi zaten bu miktarlari harcamak durumunda kendi makale yazamiyorsa. Tek basina bir siteye binlerce makale girip yukseltmek sabir ve yillar istiyor. Tabi isin sirrini bilmiyorsa. Fiyat 15 bin arkadasa saygi duyuyorum. Dedigim gibi sifirdan baslayacak biri zaten bu fiyatlari mecburen harcamak zorunda o yuzden bana makul geliyor. Eminki fiyat 10 bin civari olsa daha fazla teklif alirdi.

Aylık 200tl lık siteyi 15k yamı satıosun hocam.
Barı fiyatını 1_1.5yılda cıkartabılecek olsaydı.
Aylık 500tl gelırlı sıteler 9k ya gidiyor hocam.
Tabı amacımız balta vs değil fıkrımızı soyluoruz.
Hayırlı satıslr

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar hocam da fiyat bana da çok fazla geldi.
Rakipler baya güçlü sanırım bu kadar sürede ve bu kadar makale ile site hakettiği yerde değil , hit daha yüksek olması lazım
Yanlış anlama ama işi bilen biri 15 K bütçe ile 0'dan çok daha iyi yerlere gelir.Doman'i göremiyoruz tabi jenerik çok iyi bir domain ise verdiğin rakam normal.

Hayırlı satışlar hocam da fiyat bana da çok fazla geldi.
Rakipler baya güçlü sanırım bu kadar sürede ve bu kadar makale ile site hakettiği yerde değil , hit daha yüksek olması lazım
Yanlış anlama ama işi bilen biri 15 K bütçe ile 0'dan çok daha iyi yerlere gelir.Doman'i göremiyoruz tabi jenerik çok iyi bir domain ise verdiğin rakam normal.

Hocam şuan 50 den fazla siteden tanıtım yazısı alındı daha indexlenmedi

Aynı sekılde 26 tane daha hazır alınacak yazı var

Yani bugün yüklü tanıtımların indexlenmesi aynı şekilde makalelerinde zaman alıyor bi anda olmuyor

arkadaşımın sitesi 2 yılında sonra patlama yaşadı ve sitesi benimkinden kategori ve içerik olarak daha az ama sitesinin yaşı suanda 3.5 4 yaşına doğru gidiyor 2 senedir güzel gelir elde ediyor

benim satışa sunduğum site daha 1.5 yaşında var veya yok denilebilir domain aldığımda 1 aydan fazla açmadım siteyi

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:37 ----------

Site yatırımlık bir site değil bu yüzden bu kadar Ä·ötü yorum gelmekte sanırım.
Yatırımlık değil deme sebebim hali hazırda geliri olmadığı için yanlış anlaşılmasın
Icirisinde bulunan ozgun makaleler bir suredir aktif ve guncel olmasi bunlarin hepsi sitenin ilerdeki potansiyeline yol acmis oluyor.
Benim gozumde sitenin tek eksigi biraz reklam ve yukselis.
Suan baska bir yatirimin icinde olmasam ben alir r10 uzerinden oncelajans tan bir paket alir arkama yaslanirdim.
Normalde piyasadaki gelirli siteleri satin alirim. Ama artik bu devir yavas yavas kapandi. Herkes gozunu acti. 2 gun sonra gelir ve hit kaybi olacak supriz patlayan siteleri 1 yillik gelirine satiyorlar. Geliri sabit siteleri ise 3 yillik gelirine. Konuya yorum yapan arkadaslar bence suanki web site piyasalarini bir arastirsin derim.

Yanlis anlasilmasin sadece yorumumu belirttim. Arkadasi tanimiyorum.

Fiyat konusuna gelince ben sifirdan baslicam diyen bir kisi zaten bu miktarlari harcamak durumunda kendi makale yazamiyorsa. Tek basina bir siteye binlerce makale girip yukseltmek sabir ve yillar istiyor. Tabi isin sirrini bilmiyorsa. Fiyat 15 bin arkadasa saygi duyuyorum. Dedigim gibi sifirdan baslayacak biri zaten bu fiyatlari mecburen harcamak zorunda o yuzden bana makul geliyor. Eminki fiyat 10 bin civari olsa daha fazla teklif alirdi.

Hocan şuan zaten r10 filan bir kaç kişiden teklif geldi görüşmeler sürüyor bakalım hayırlısı olsun çarşambaya kadar satışta

Kadın sitelerini yükseltmek zordur. Rakipler yılların birikimi ile devam ediyor ve tecrübeli kişiler genelde kadın sitelerine yöneliyor. Bende de 4 tane kadın sitesi vardı ve 2 tanesi uzun uğraşlar sonucu tutturabildim ama çok emek verdim. Tutturmaktan kastım da aylık 10-15k kazanç felan değil 2-3k kazancı anca gördüler. Arkadaşa önerim bu fiyata satmak yerine beklemesi. Hem de bu kadar dişli rakipler varken oldukça zor. Ama gerek domaine güveni gerekse 2 yılını tamamlayacak tutacak demesinden dolayı satmaması kendisi devam etmesi daha uygun gibi duruyor. İsteyen istediği rakamı ister ancak sitenin biraz gelirli olması işleri kolaylaştırır. En azından aylık 500-600 tl bırakmış olsaydı daha kolay olurdu müşteri bulması.

Ayrıca sözüm konuyu açan arkadaşa değil yanlış anlamasın lütfen beni ancak şu kadar makale var 3tl den bu kadar yapar zaten sözü nedense çok itici geliyor. Makaleyi yazman ya da yazdırman bir anlam ifade etmiyor. Makaleler ön plana çıkamadı ise ya da google de sıralamaya girmedi ise bir anlamı kalmıyor isterse 20k makale olsun. Ayrıca her özgün makale kaliteli makale anlamına gelmiyor. Bir sitem için 3 tane makaleci ile anlaştım ve makaleleri kontrol ettiğimde direk anlaşmayı sonlandırdım. Bazıları o kadar gelişi güzel makale yazıyor ki spam yapsa daha kaliteli işler çıkarırlar.

Umarım konu sahibi arkadaş konuyu baltaladığımı düşünmez sadece kadın sitesi yönetmiş birisi olarak fikir amacı ile yazdım. Hayırlı satışlar dilerim.

Kadın sitelerini yükseltmek zordur. Rakipler yılların birikimi ile devam ediyor ve tecrübeli kişiler genelde kadın sitelerine yöneliyor. Bende de 4 tane kadın sitesi vardı ve 2 tanesi uzun uğraşlar sonucu tutturabildim ama çok emek verdim. Tutturmaktan kastım da aylık 10-15k kazanç felan değil 2-3k kazancı anca gördüler. Arkadaşa önerim bu fiyata satmak yerine beklemesi. Hem de bu kadar dişli rakipler varken oldukça zor. Ama gerek domaine güveni gerekse 2 yılını tamamlayacak tutacak demesinden dolayı satmaması kendisi devam etmesi daha uygun gibi duruyor. İsteyen istediği rakamı ister ancak sitenin biraz gelirli olması işleri kolaylaştırır. En azından aylık 500-600 tl bırakmış olsaydı daha kolay olurdu müşteri bulması.

Ayrıca sözüm konuyu açan arkadaşa değil yanlış anlamasın lütfen beni ancak şu kadar makale var 3tl den bu kadar yapar zaten sözü nedense çok itici geliyor. Makaleyi yazman ya da yazdırman bir anlam ifade etmiyor. Makaleler ön plana çıkamadı ise ya da google de sıralamaya girmedi ise bir anlamı kalmıyor isterse 20k makale olsun. Ayrıca her özgün makale kaliteli makale anlamına gelmiyor. Bir sitem için 3 tane makaleci ile anlaştım ve makaleleri kontrol ettiğimde direk anlaşmayı sonlandırdım. Bazıları o kadar gelişi güzel makale yazıyor ki spam yapsa daha kaliteli işler çıkarırlar.

Umarım konu sahibi arkadaş konuyu baltaladığımı düşünmez sadece kadın sitesi yönetmiş birisi olarak fikir amacı ile yazdım. Hayırlı satışlar dilerim.

Aynen hocam geniş kategorili makale içerikli siteler belli senelerden sonra yükseliyor işte o yüzden boşuna zaman kayıp etmek yerine ise hali hazıra gelmiş siteye ugrasmak daha iyi olacak

Mantık olarak sıfırdan bir site açacaksın 2 sene bekliyeceksın

hazır 1.5 yılldır açık olan siteyi alıp 4 senelik site edip daha çok kazanmak varken niye boişuna zaman kaybı olsun

satış sebebimi ciddi alıcı arkadaş olursa onunla paylaşacağım zaten 2 gunu kaldı satılmaz iptal edeceğim illada sitemi gelin alın demiyorum

3 kişi oldu görüşlüyoruz bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri