- Web sitesi
- www.ytpara.com
Aktif olarak kendim kullanıyorum herhangi bir sorun & problem yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba herkese,
komut sisteminde hiç seçim yapmadan direkt olarak belirlenen kalitede işleme başlaması için kodun hangi kısmını silmem gerekir acaba?
Örneğin ben 1k yada 2K olsun istiyorum videolar.
yardımcı olabilecek var mı ?
ffmpeg -i 1k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts
ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts
ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI.mp4
ffmpeg -i 2k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts
ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts
1k için
Kod:ffmpeg -i 1k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI.mp4
2k için
Kod:ffmpeg -i 2k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI.mp4
Çıktılar 1-2-3-4 diye devam etmeli yoksa aynı dosya üzerine yazarHocam süpersin.
emeğine sağlık..
2. 3. 4. dosyadada
mı olmalı yoksa
ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI1.mp4
ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI2.mp4
mi olmalı?
Selamlar, kendi işim için tasarladığım bir kaç ffmpeg kodlamasını sizinle paylaşmak istiyorum, exe ve bat dosyaları içeren bir arşiv mevcut, güven sorunu yaşayanlar ffmpeg'i orjinal sitesinden indirip bat dosyasını da kendileri oluşturabilirler (kodları konu içeriğine ekledim)
Tek yapmanız gereken istediğiniz mp4 uzantılı videonuzu adını 1 yapıp İŞLEM SEÇ adlı komut dosyasından istediğiniz seçimi yapıp entera basmak.
Yapılan işlemde videonuzun önüne 0.0010 saniye (1 salise) siyah ekran eklemektedir, bu da hiç fark yaratmaz diyebilirim.
![]()
1'e basarsanız 1K (1920x1080)
2'ye basarsanız 2K (2560x1440)
3'e basarsanız 4K (3840x2160)
4'e basarsanız 8K (7680x4320)
İşlem render almadan (no encoding) çalıştığı için sadece pc'nizin KOPYALA & YAPIŞTIR hızı ne ise o hızda bitirir, normal bir renderdan ortalama 10kat hızlıdır bu.
NOT : Videoların işlenme süresi tamamen youtube'ye bağlıdır, videonuzun süresine göre işlenme süresi uzayabiliyor.
İNDİRME LİNKİ : https://dosya.co/i193li2ikdnf/RESIZER.rar.html
Kod içeriği (Arşivi direkt olarak indirirseniz kodlara ihtiyacınız olmaz, arşivde her şey hazırdır) ;
Kod:@echo off title REWOSSKY YT KALITE CEVIRICI color 4 echo. echo. echo. echo. echo. echo. Hangi kalite echo. . echo 1. 1K echo 2. 2K echo 3. 4K echo 4. 8K echo. set /p a= IF %a%==1 (ffmpeg -i 1k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI.mp4 set datestamp=%date:~%% rename CIKTI.mp4 CIKTI-%datestamp%-%TIME:~0,2%_%TIME:~3,2%_%TIME:~6,2%.mp4 del sil.ts del siI.ts) IF %a%==2 (ffmpeg -i 2k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI.mp4 set datestamp=%date:~%% rename CIKTI.mp4 CIKTI-%datestamp%-%TIME:~0,2%_%TIME:~3,2%_%TIME:~6,2%.mp4 del sil.ts del siI.ts) IF %a%==3 (ffmpeg -i 4k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI.mp4 set datestamp=%date:~%% rename CIKTI.mp4 CIKTI-%datestamp%-%TIME:~0,2%_%TIME:~3,2%_%TIME:~6,2%.mp4 del sil.ts del siI.ts) IF %a%==4 (ffmpeg -i 8k.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts siI.ts ffmpeg -i 1.mp4 -c copy -bsf:v h264_mp4toannexb -f mpegts sil.ts ffmpeg -i "concat:siI.ts|sil.ts" -c copy CIKTI.mp4 set datestamp=%date:~%% rename CIKTI.mp4 CIKTI-%datestamp%-%TIME:~0,2%_%TIME:~3,2%_%TIME:~6,2%.mp4 del sil.ts del siI.ts)
![]()
TOPLU ÇIKTI EKLENMİŞTİR ;
Merhaba Hocam sizin video boyutlandırma programını deniyorumda bir türlü çıktı alamadım. İşletim Sistemim Win7 32 bit acaba bir uyumsuzluk mu var?
Dosya mp4 olmalı ve adı da 1 olmalı sadece, programı aktif kullanıyorum bir sorun yok
Benim bir videomda 4knın işlenmesi 5 gündür tammalanmadı, bunun sebebi youtubenin kendi sisteminin pasifliğiSorunu çözdüm. Benim windows 32 bit olduğu için 32 bit ffmpeg indirmem gerekiyormuş. İnternetten onları buldum. Program canavar gibi oldu. Ellerinize sağlık. Ama 3-4 dk lık bir videom vardı. 4k yapıp yt ye attım. Dün videoyu yükleyince 1-2 saat bekledim, HD işleniyorda kaldı. Beklemekten canım sıkıldı kapattım. Bugün baktım işleme tamamlanmış Normal 4k larda da bu kadar uzun mu sürer?
Bende geçen Rewossky' nin paylaştığı videoyu tersten oynatma kodunu denedim. Aynı şekilde bende hata aldım. Sanırım bu kodlar güncel ffmpegde çalışmıyor. Konu nezaman açılmışsa ozamanın ffmpeg sürümü lazım.
Ffmpeg'in sürümleri güncellenince komutlarda da değişiklikler olabiliyor. Bu sebeple hata verebilir. Eğer video uzantısı ve isminde bir sorun yok ise farklı bir ffmpeg sürümü ekleyin, lakin konuya eklediğim ffmpeg iş görmesi lazımdı.
seslerde bozulma oluyor sesler bozuluyor nerede yanlış yapıyorum acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.