145.000 aboneli kanal kapandı

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

dervegider

Kayıtlı Üye
Silver Play Button da almıştım sizle paylaşmıştım. Topluluktan kapandığı yazıyor. Şubat ayında da kapanmıştı 1 ay sonra açtırmıştım. Tamamen özgün değildi ama şubat ayında kapandığında açtırabilmiştim, bu nasıl bir saçmalık ben anlamıyorum o süreden sonra kanalda değişen bir şey olmadı.

Hiçbir kanalınıza güvenmeyin. Youtube inceledi ve onay vererek kanalı açtı artık kapanmaz diyordum ama kapandı.

Her gün yine itiraz edeceğim ama artık sıktı Youtube'un bu kontrol etmeden rastgele kapatma olayı.

Topluluk Kurallarımızın (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

benim de aynı şekilde 70k lık kanal kapandı, umarım açılır tek kanal çalışıyodum.

Geçmiş olsun benimde dün 1m aboneli kanalim ayni uyari ile kapatildi. Inceledim baya bir video sikayet almis kanali komple kapattilar malesef. 24 saat once yazdim cizdim henüz gelen bir cevap yok.

partnerin yok mu hocam? geçmiş olsun

Zoomin. :) Yok denebilir yani.

---------- Spam Engelliyici 09:21 ---------- Önceki Mesaj 09:20 ----------

Geçmiş olsun benimde dün 1m aboneli kanalim ayni uyari ile kapatildi. Inceledim baya bir video sikayey almis kanali komple kapattilar malesef. 24 saat once yazdim cizdim henüz gelen bir cevap yok.

Eğer hile falan yapmadıysan sürekli yaz yanıt verdikçe tekrar yaz bu şekilde açtırmıştım ben.

Zoomin. :) Yok denebilir yani.

---------- Spam Engelliyici 09:21 ---------- Önceki Mesaj 09:20 ----------

Eğer hile falan yapmadıysan sürekli yaz yanıt verdikçe tekrar yaz bu şekilde açtırmıştım ben.
Ben 2012 yilindan beri hille hurda kullanmıyorum. Ayrica surekli yazilmiyor malesef. Cevap geliyor hemen incelemede bununan bir talebiniz var diye.

Ben 2012 yilindan beri hille hurda kullanmıyorum. Ayrica surekli yazilmiyor malesef. Cevap geliyor hemen incelemede bununan bir talebiniz var diye.

Yanıt verdikçe tekrar yaz hep aralık bırakmadan anlamında demiştim. Umarım açılır, pes etmeyelim. :)

Partnerin Fullscreen, bbtv falan olsaydı o kanal her türlü açılırdı

Geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm inan...İtirazını kesinlikle ve kesinlikle İngilizce olarak yap...Bizim Türkler her şeyde olduğu gibi youtube çalışanlarımızda işin kolayını bulmuş zahmet edip ne gönderdiğini bile okumuyorlar bence...Otomatik mesajı postalayıveriyorlar...Son 10 gün içinde tecrübeyle sabittir...İngilizce olarak gönderdiğinde 4-5 saat içinde otomatik cevap gelmesini takiben tekrar gönderdiğinizde 3-4 saat sonra kanalı gerçekten inceliyorlar...Umarım istediğini alırsın...

Geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm inan...İtirazını kesinlikle ve kesinlikle İngilizce olarak yap...Bizim Türkler her şeyde olduğu gibi youtube çalışanlarımızda işin kolayını bulmuş zahmet edip ne gönderdiğini bile okumuyorlar bence...Otomatik mesajı postalayıveriyorlar...Son 10 gün içinde tecrübeyle sabittir...İngilizce olarak gönderdiğinde 4-5 saat içinde otomatik cevap gelmesini takiben tekrar gönderdiğinizde 3-4 saat sonra kanalı gerçekten inceliyorlar...Umarım istediğini alırsın...

Çok teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum. :) İngilizce yolladım sabah bakalım gün içinde yanıt verirlerse tekrar yollayacağım.

Çok teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum. :) İngilizce yolladım sabah bakalım gün içinde yanıt verirlerse tekrar yollayacağım.

s.a kardeşim aynı durumda olan bir kanal da bende var kapattılar gönderdiğin ingilizce msjı yazman mümkünse bende gerekli değişikliği yaptıktan sonra aynısını göndereyim

Geçmiş olsun hocam. Bundan 2 gün önce benimde adsense youtube kanalım kapatıldı topluluktan hemde boş kanaldı. İtiraz et olumsuz yanıt gelse de ben açtırdım umarım sende açtırırsın.

s.a kardeşim aynı durumda olan bir kanal da bende var kapattılar gönderdiğin ingilizce msjı yazman mümkünse bende gerekli değişikliği yaptıktan sonra aynısını göndereyim

Eğer açarlarsa açtıkları yazıyı yollarım farklı farklı yollamaya çalışıylrum hangisi işe yararsa onu söylerim. Daha yanıt vermediler 10 saat geçti.

Dun bi kanalim kapanmisti , once video malum sebepten kalkti , sonra kanal kapandi , dun gece yazdim Turkce bu sabah acildi , gerci videolar halen kalkik gozukuyor , diyecegim cevap vermezler diye Turkce yazmamalik etmeyin , her dilden yazin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri