145.000 aboneli kanal kapandı

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
benimde özgün kanal kapandı. Hay bunların yapacağı işe ya. 1 video kaldırılmış sadece kanal gitmiş.

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

Eğer açarlarsa açtıkları yazıyı yollarım farklı farklı yollamaya çalışıylrum hangisi işe yararsa onu söylerim. Daha yanıt vermediler 10 saat geçti.

insaflı çalışana denk gelmek gerekiyor malesef ben 1 kere denk geldim videoyu tekrar yüklemişti adam şimdi aynı video 4 ay sonra kanalı kapattırmış. Videoda hiç bir sorun yok nasıl topluluk yiyor akıl almıyor.

Geçmiş olsun, hocam tekrar itiraz edin adamlar organik aboneli kanalları bile kapatıyor saçmalığa bakın.

20k aboneli kanal 1 ay sonra dün açıldı kesinlikle pes etmeyin her şekilde kanallarınız açılıyor cevap geldikçe farklı şekilde mesaj atın sonunda açılıyor pes ettiğiniz zaman yenildiğiniz andır

Benimde gecenlerde 150k aboneli kanalim kapandi. 4 kere mesaj attim hala acmiyorlar :(

Açıldı kanalım, eğer kanalda hile kullanmadıysanız vds, bot kullanmadıysanız açılma ihtimali yüksek kanallarınızın yeter ki itiraz edin. :)

Hayırlı olsun. Ufak bir tavsiye abone sayını forumda yazma.

Hayırlı olsun. Ufak bir tavsiye abone sayını forumda yazma.

Valla yazsam da yazmasam da kişiliksiz insanlar çok memlekette her türlü zararı veriyorlar artık yıldım zaten. Youtube neyse ki kanalı inceleyince sorun olmadığını görüyor da açıyor geri, uğraştıkları zaman boşa gidiyor. :)

hayırlı olsun ing mi tr mi itiraz metin yazmıştın ve metini koyma şansın varsa koyarmisin

play buton kazanmıs kanalda kapandıysa,bundan sonra hıcbırseyın garantısı yok,

hayırlı olsun ing mi tr mi itiraz metin yazmıştın ve metini koyma şansın varsa koyarmisin

Türkçe yazdım. Metni kaydetmedim Türkçe diye, ama özet geçecek olursam hesabın büyüklüğünden ve hiçbir sorunu bulunmadığından bahsettim. Hiç vds, bot, hile kullanmadığımı anlattım, flaglayarak programlarla falan kapatıldığını saldırı olduğunu ve kanalımın incelenmesini istediğimi söyledim. İnceleyip sıkıntı varsa söylenmesini yoksa da kanalın açılmasını istiyorum dedim. Sıkıntısız kanal olduğu için de açıldı hemen.

hocam hayırlı olsun konuyu açtınızda cok üzülmüştüm ins bida böyle birşey gelmes başınıza

Teşekkür ederim 2. oldu bu ve çok sıkıcı bir durum. 3. olursa ne yaparım bilmiyorum şimdi bile uğraşasım yoktu neredeyse. Bu kadar saçmalık olmaz.

Açılması için kullandığınız yazıyı göndrebilir misin hocam eğer soru olmazsa...

Silver Play Button da almıştım sizle paylaşmıştım. Topluluktan kapandığı yazıyor. Şubat ayında da kapanmıştı 1 ay sonra açtırmıştım. Tamamen özgün değildi ama şubat ayında kapandığında açtırabilmiştim, bu nasıl bir saçmalık ben anlamıyorum o süreden sonra kanalda değişen bir şey olmadı.

Hiçbir kanalınıza güvenmeyin. Youtube inceledi ve onay vererek kanalı açtı artık kapanmaz diyordum ama kapandı.

Her gün yine itiraz edeceğim ama artık sıktı Youtube'un bu kontrol etmeden rastgele kapatma olayı.

Teşekkür ederim 2. oldu bu ve çok sıkıcı bir durum. 3. olursa ne yaparım bilmiyorum şimdi bile uğraşasım yoktu neredeyse. Bu kadar saçmalık olmaz.

saçmalık ötesi bi durum kafalarına göre onu kapat bunu kapat sonra tekrar aç işine gelirse tekrar kapa.. acaba başka ülkelerdede böyle sacmaliklar oluyomu hiç sanmiyorum ciddiyetsizlik laçkalık diz boyu bu saatten sonra bunlara hiç güven olmaz bunlara bu saatten sonra herseye hazirlikli olmak gerek bence bu tr ile bu kadar oyuncak gibi oynayacaklarına tr yi komple kapatsin gitsinler yayincilarda rahatlar bu haysiyetsizlerde ama dalga geçip dolandırmak varken neden yapsınlar bunu dimi

Herkese çok geçmiş olsun. 27bin aboneli bir kanalım bugün topluluk yemiş. 2 hafta beklemem gerekiyor sanırım hesabın açılması için. Şimdi bende duruma itiraz etsem ve flaglandığını anlatsam ki flaglandığını biliyorum açılır mı acaba kanal? Yoksa bu 2 haftayı mı beklemeliyim acaba?

Herkese çok geçmiş olsun. 27bin aboneli bir kanalım bugün topluluk yemiş. 2 hafta beklemem gerekiyor sanırım hesabın açılması için. Şimdi bende duruma itiraz etsem ve flaglandığını anlatsam ki flaglandığını biliyorum açılır mı acaba kanal? Yoksa bu 2 haftayı mı beklemeliyim acaba?

İtiraz et flaglandığını anlat.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri