15 adet kanal aynı anda kapandı

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bu kapanan 15 adet hesabın öncesinde para kazanmalarıda toplu olarak devredışı kalmıştı.Bende alt kanal oluşturarak tekrar para kazanmalarını açtım.Yaklaşık 15 gün oldu iyi gidiyordu herşey videoyapa bağlıydı kanallar sonra bugun baktığımda tüm alt kanallar şu şekilde uyarı vermiş ve kapanmıştı.

''Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.''

Kanalların ana mailine girdiğimde hiç bir şey yazmıyor alt kanalların neyden kapandığıyla ilgili.

Ana hesapta hiçbir sorun yok fakat hesaplara girerken telefon onayı istiyor.
Tabi bu kanallar patladıktan sonra adsenseye girdim hemen baktım adsensede telefon onayı istedi tekrar ve onayı yaptıktan sonra hesaba girdi adsensede sıkıntı yok yani fakat söyleyeyim içerisinde hatrı sayılır para var yani hesap gitsin istemiyorum.

Şimdi tabii ki pes etmeyeceğim fakat,nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Adsenseye hesap bağlayabilir miyim bir daha ? Ya da riske girmeyip yeni adsense mi açmalıyım ?

Ayrıca bu kapanan 15 adet alt kanalın ana gmailleri telefon onayı girildikten sonra sağlam duruyor zaten kanal açılmadı ana maillerle.Acaba alt kanalları yok ettikten sonra ana kanallarla devam etmek riskli mi olur ?

Not:15 adet ana gmailin altına birer adet alt kanal açılmıştır.
Adsenseden pin istedim şu an onu bekliyorum.

kanalların büyük ihtimal flag yemiş hocam ve aynı seri telefon numarasıyla onaylandıysa 1i kapanınca hepsi uçmuştur.

kanalların büyük ihtimal flag yemiş hocam ve aynı seri telefon numarasıyla onaylandıysa 1i kapanınca hepsi uçmuştur.

Hocam kanallar aynı seri numarasıyla açılmadı ytkoraydan alındı.

Edit:Haklısınız üstad :) Ytkoraydan ana kanal aldıktan sonra alt kanal ayrı bir tel onayı istemişti ama 3cxten modemi resetleyerek ve çerez temizleyerek aldım onayları.Ondan olabilir mi ?

Hocam kanallar aynı seri numarasıyla açılmadı ytkoraydan alındı.

Edit:Haklısınız üstad :) Ytkoraydan ana kanal aldıktan sonra alt kanal ayrı bir tel onayı istemişti ama 3cxten modemi resetleyerek ve çerez temizleyerek aldım onayları.Ondan olabilir mi ?

Büyük ihtimal hocam, 3cx gibi programları kullanınca verdiği numaralardan sadece 1 onay yapın yani 1kanalın onay ve 15 dk sını açın gerisini kullanmayın. aksi takdirde patlar böyle :/ geçmiş olsun.

Büyük ihtimal hocam, 3cx gibi programları kullanınca verdiği numaralardan sadece 1 onay yapın yani 1kanalın onay ve 15 dk sını açın gerisini kullanmayın. aksi takdirde patlar böyle :/ geçmiş olsun.

Peki hocam bu alt kanalları sildikten sonra aynı mailden ana kanalla devam etmek sağlıklı olur mu ?

Birde bu adsense yi bir daha kullanabilir miyim sizce ? Yoksa yeni mi açmalıyım ?

Peki hocam bu alt kanalları sildikten sonra aynı mailden ana kanalla devam etmek sağlıklı olur mu ?

Birde bu adsense yi bir daha kullanabilir miyim sizce ? Yoksa yeni mi açmalıyım ?

hocam maillere bakmanız önemli burada, para kazanma gittiğine dair bir mesaj yoksa adsense risk altında değildir aynen devam edilebilir ama aksi takdirde
para kazanma gitti diye bir mail gelmiş ve sorunlu kanal belirtildiyse onu temizlemek lazım.

hocam maillere bakmanız önemli burada, para kazanma gittiğine dair bir mesaj yoksa adsense risk altında değildir aynen devam edilebilir ama aksi takdirde
para kazanma gitti diye bir mail gelmiş ve sorunlu kanal belirtildiyse onu temizlemek lazım.

Hocam ama kanallar kapandıktan sonra adsense de telefon onayı istedi.
Maillere baktım para kazanma felan kapatılmamış hocam.
Birde bir önceki sorumu tekrarlayayım.Kapanan bu alt kanalları temizledikten sonra ana mail kanallarıyla devam edebilir miyiz ? Aynı gmaille yani ?

Hocam ama kanallar kapandıktan sonra adsense de telefon onayı istedi.
Maillere baktım para kazanma felan kapatılmamış hocam.
Birde bir önceki sorumu tekrarlayayım.Kapanan bu alt kanalları temizledikten sonra ana mail kanallarıyla devam edebilir miyiz ? Aynı gmaille yani ?

hocam ben sağlıklı bulmam bu yapacağınız olayı o yüzden yapmayın o gmailleri de silin derim, sorunlu kanalları temizledikten sonra o adsenseyle devam edebilrsiniz abi bu benim önerim siz başkabi yol izlemek isterseniz bilemem.

kanallarınıza giriş yapılan ip adreslerini kontrol ettinizmi?
hepsine aynı ipden giriş yapılmış olabilir mi?

kanallarınıza giriş yapılan ip adreslerini kontrol ettinizmi?
hepsine aynı ipden giriş yapılmış olabilir mi?

Hocam her kanal arası geçişte modemi resetlerim ve çerezleri temizlerim.Botlada ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum :S

ya bu Allah aşkına bu nedir bir bıktım ya 10 tane her gün adam akıllı kazandıran dedigim 10 kanal uctu hiç birisinde telif yok ihtar hiç bişi yok tertemiz
yenicem ulan seni youtube pes etmek yok
ama moralimizi az bozdu

bilemeyeceğim ama toplu kapandıysa sebeplerini iyi araştır. herşeye bak. bu dünyada olmaz olur ;)

Geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri