15 Dakika Onaylı-Api Keyli Youtube Kanalları Sadece 1 TL

• Kullanıcı You_tuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Arkadaşlar şu an da elimizdeki siparişleri açmaya devam ediyoruz. O yüzden forumda ve skype üzerinde online olamayabiliriz. Elimizdeki siparişleri bitirdiğimiz anda dönüş yapacağız. Herkese bol kazançlar :)

Merhaba Hocam Bugün acil 10 adet kanal daha lazım, aşırı ilham geldi :)

25 adet daha alınmıştır böyle sağlam gittiği sürece sürekli almayı düşünüyorum
hocam vermiş olduğunuz 25 adet sipariş hazır . Skype üzerinden yazdım yoktunuz galiba. Geldiğinizde skype üzerinden ulaşırsınız hocam.

2. alışverişim oldu 10 adet kanal daha satın aldım, daha önce almış olduğum kanalların hepsi ayakta. müşteri memnuniyeti %100:)

1 hesap alınmıştır rkadaş güvenilirdir alabilirsiniz

hocam skype üzerinden yazın hemen konuşalım.

2. alışverişim oldu 10 adet kanal daha satın aldım, daha önce almış olduğum kanalların hepsi ayakta. müşteri memnuniyeti %100:)

Sizin memnuniyetiniz bizi daha bir mutlu ediyor. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .
Bu arada mail açmaya gidiyorum yaklaşık 1 saat yokum burada ve skype adresimde sipariş bekleyen arkadaşlarımıza forum aracılığı ile duyurmuş olayım. Herkese bol kazançlar tekrardan

Kardeşim 2 adet referans için verebilir misin bana, nerden buldumsa kendim açtımda devamlı kapanıyor.
Dönüş yaparsan sevinirim.
Kapanmama durumunda toplu alım yapılacaktır.

30 adet sipariş verilmiş, 32 adet kanal satın alınmıştır.

10 adt kanal siparişi verilmiştir ilgili ve dürüst bir arkadaş tavsiye ediyorum herkeze

arkadaşlar bu satılan üyelik nasıl bir şey kısaca anlatabilir misniz bende alayım

gündüz giriş yapamıyorum foruma elimize ulaşan siparişleri saat 23:30 a kadar teslim edeceğiz . Bugün yine google kıyım gerçekleştiriyor . Bunun bizim açtığımız hesaplarla alakası yok . Bütün herkesin hesapları kapanıyor yandex kıyımına benzer bir kıyım .

Bugüne almış olduğumuz kanalların açımları tamamlandı . Fakat bir sorun mevcut bu sorunu çözmeden kanalları teslim etmeyi düşünmüyorum . Bugün sipariş bekleyen arkadaşlarımızdan huzurlarınızda özür diliyorum .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri