Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar şu an da elimizdeki siparişleri açmaya devam ediyoruz. O yüzden forumda ve skype üzerinde online olamayabiliriz. Elimizdeki siparişleri bitirdiğimiz anda dönüş yapacağız. Herkese bol kazançlar![]()
hocam vermiş olduğunuz 25 adet sipariş hazır . Skype üzerinden yazdım yoktunuz galiba. Geldiğinizde skype üzerinden ulaşırsınız hocam.25 adet daha alınmıştır böyle sağlam gittiği sürece sürekli almayı düşünüyorum
hocam skype üzerinden yazın hemen konuşalım.Merhaba Hocam Bugün acil 10 adet kanal daha lazım, aşırı ilham geldi![]()
hocam skype üzerinden yazın hemen konuşalım.
2. alışverişim oldu 10 adet kanal daha satın aldım, daha önce almış olduğum kanalların hepsi ayakta. müşteri memnuniyeti %100![]()
25 adet daha teslim alınmıştır.
umarım memnun kalırsınız hocam .30 Kanal alındı arkadaştan. İlgisi için teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.