Her zaman bekleriz hocam, hayırlı işler..30 adet alınmıştır. Devamlı çalışmayı düşünüyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her zaman bekleriz hocam, hayırlı işler..30 adet alınmıştır. Devamlı çalışmayı düşünüyorum
Bekleme yapmayalım20 adet siparis verilmistir. yarım saat içerisinde bekleniyor![]()
Hocam 20 adet bende alayım dönüşünüzü bekliyorumBekleme yapmayalımSıradaki gelsinnnn
Hayırlı işler bol kazançlar
![]()
Skypee'den yazın hocam yardımcı olalım hemenHocam 20 adet bende alayım dönüşünüzü bekliyorum
Bizim işimiz bu hocam.. Emeğe saygımız var.. Yorumlar için teşekkür ediyorum..Aldigim mailler kapanmadi hala. işini iyi yapıyor, almanızı tavsıye ederım![]()
Hayırlı olsun.. Tekrar bekleriz..5 hesap daha alınmıştır ilgili ve iyi bir arkadaş şiddetle tavsiye ederim
İyi günlerde kullan hocam..10 adet alındı.
tesekkürler
Sizleri mağdur etmek niyetinde değiliz, bu yüzden 7 kanal iadeniz yapılacaktır, fakat yaşanan bu sıkıntılardan dolayı duyuru yazdık zaten, bu yüzden hiçbir kanalın garantisini vermiyoruz, sipariş edecek olanlar ona göre yapsın, bundan sonra kanal iaedesi yapılmayacaktır.. İLGİLENENLERE DUYURULUR..25 kanaldan 7 tanesine hiç giremedim bile aldıktan 1 saat sonra kanalın birisinin kapanmış olduğunu arkadaşa ilettim.
7 kanal için bana bu akşam yeniden 7 kanal vereceğini skype den yazmıştır.
hocam şimdi gördüm mesajınızı biz her türden açıklamayı zaten 1.sayfamızda 1 hafta önce belirttik lütfen inceleyin bizim yanlışımız varsa düzeltelim . Bu ifadelerde bir garanti ifadesi varsa biz sorunu çözelim . İnanın o ücret bizim için çok önemli değil ama insanın karalanması çok ayrı birşey .alıcıya gerekli bilgiler ve açıklama yapılmadığı takdirde konuyu adminlere ileteceğim geri iade söz konusu olduğu ve skypten engellenmiş arkadaş
buradan özellikle yazma gereği duyuyorum . Biz kanalları satarken kesinlikle garanti vermediğimizi 1 haftadır belirtiyoruz. Bunu bütün arkadaşlarımız biliyorlar 1 hafta boyunca google her türden oyun yaparak kanalları kapatıyor ve istediği şekilde telefon onayı istiyor . Biz bunu düşünerek bütün arkadaşlarımıza şu şartlar altında kanal satıyoruz.
- Kanallarınızı hazırlarız teslim ederiz ve teslim ettikten sonra sorumluluk almayız .
Bu konu ile ilgili yazımız 1.sayfamızda bellidir . Bunu bütün yönetici arkadaşlarımızda görüyorlardır. Tabi elimizden geldiğince yine yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bizim de bir sınırımız var. Biz bunu peşin peşin ifade etmişken siz bize bu kanalların hesabını soramazsınız. Biz bu şartlar altında satış yaptığımız her konuda belirtmişken yine siz bize hesap soramazsınız ve bizim iyi niyetimizi yok etmek için elinizden gelen çabayı gösterip de bunu gelip forumda göstermekte ne demek ?
Biz her kanalı modemi kapatıp da çerezleri temizleyip de açıyoruz . Bunu zaten 1.sayfada belirtiyoruz. Burada her 20 kanal için yaklaşık 1,5 saat bilgisayar başında oturuyoruz . Sonuç olarak bizim yerimizde siz olsanız ne yaparsınız ? Şimdi biz en başta garanti vermezken kimi suçluyorsunuz hocam siz ?? Herşey açık ve net yönetici arkadaşlarımızda buraya geleceklerdir . Kim haklı kim haksız göreceklerdir. Herkese iyi akşamlar diliyorum
hocam şimdi gördüm mesajınızı biz her türden açıklamayı zaten 1.sayfamızda 1 hafta önce belirttik lütfen inceleyin bizim yanlışımız varsa düzeltelim . Bu ifadelerde bir garanti ifadesi varsa biz sorunu çözelim . İnanın o ücret bizim için çok önemli değil ama insanın karalanması çok ayrı birşey .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.