15 Dakika Onaylı-Api Keyli Youtube Kanalları Sadece 1 TL

• Kullanıcı You_tuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Sizleri mağdur etmek niyetinde değiliz, bu yüzden 7 kanal iadeniz yapılacaktır, fakat yaşanan bu sıkıntılardan dolayı duyuru yazdık zaten, bu yüzden hiçbir kanalın garantisini vermiyoruz, sipariş edecek olanlar ona göre yapsın, bundan sonra kanal iaedesi yapılmayacaktır.. İLGİLENENLERE DUYURULUR..

Dostum sattigin hesaplar kapaniyor ise kapanan hesaplari geri iade etmek zorundasin aksi taktirde kimse hesap almaz senden.

Adam birde bağ bağışlıyor gibi afraları tafraları bi gör yaw :)

Benim derdim ne 7 tl ne 7 hesap benim derdim sözünde durmayan insanlar , başklarını enayi yerine koymaya çalışan kişilerdir.

Ayrıca foruym yönetimi gereğini yapacağına inandığım için işi fazla büyütmeden halletmeye çalıştığım için burdan şikayet ediyorum seni. Şunu unutma mahkemeler ve mülki idareler yüzde 99 alıcıdan yana karar verirler.

Adam birde bağ bağışlıyor gibi afraları tafraları bi gör yaw :)

Benim derdim ne 7 tl ne 7 hesap benim derdim sözünde durmayan insanlar , başklarını enayi yerine koymaya çalışan kişilerdir.

Ayrıca foruym yönetimi gereğini yapacağına inandığım için işi fazla büyütmeden halletmeye çalıştığım için burdan şikayet ediyorum seni. Şunu unutma mahkemeler ve mülki idareler yüzde 99 alıcıdan yana karar verirler.

Hocam konu forum yönetiminde , forum yönetimi kararını verecektir. Forum yönetimi açıklama yapana kadar bu konu ile ilgili son mesajımdır.

Madem garantin yoktu ne demeye bu konu altında ve skypeda 7 adet kanal iade edeceğini yazıyorsun ?

Şuna emin oldum ya lise öğrencisisin yada yaşına uymayan davranışlar sergiliyorsun.

Şahin bey, şuan için garanti verilmeden satış yapılıp yapılmaması konusunda forumumuzda bir kural yok. Bu nedenle ilk mesajda paylaşmış olduğunuz bilgilendirme mesajı her ne kadar ticaret ahlakına ters olsa da forum kurallarına ters değil, bu nedenle kapatılan 7 kanalı geri vermek zorunda değildiniz (şuanki forum kuralları ve yapmış olduğunuz uyarı doğrultusunda, yakında bu kurallar değiştirilecek ve üyelerin daha sağlıklı ticari hakları korunacaktır). Bununla birlikte söz vermiş olduğunuz (emin olun söz vermek ""Söz veriyorum ki" şunu şunu yapacağım." demek değildir. Laf ağızdan çıktığında söz verilmiş demektir, hallederiz dediğinizde halletmeniz şarttır. Açık bir şekilde kanalları akşama vereceğiniz anlaşılıyor; ancak vermemişsiniz. Sizi çok net bir şekilde uyarıyorum, bu tarz bir sorunla tekrar karşılaşırsak forumumuzda ticaret yapmanızı engellemek zorunda kalacağım. Lütfen anlayışla karşılayın. Moderatör arkadaşlar bu uyarı dışında satış dışı tüm mesajları temizleyecektir. En kısa zamanda arkadaşa 7 adet kanalını vereceğinizi ümit ediyorum. Hayırlı satışlar.

İncubus bu arkadaş size teşekkür etmesi gerekir. Çok kolay kurtuldu bu işten.

İncubus bu arkadaş size teşekkür etmesi gerekir. Çok kolay kurtuldu bu işten.

Uzatmayalım hocam, yeni kurallarımız çok yakında daha net ticarette alıcının da satıcının da karşılıklı korunmasını sağlayacak. Şuanki kurallara ve yaptığı uyarıya göre maalesef haksızlık yok, yalnızca arkadaş ticarette verdiği sözü tut(a)mamış. Tutacağına inanıyorum, devamında bu tarz davranışların cezası büyük olacaktır. Lütfen uzatmayalım, siz arkadaştan kanallarınızı alamazsanız lütfen bana ulaşın, kolay gelsin...

Aldığım kanalları kendim kullanmayacağım ihtiyacı olanlara 2 şer 3 er vereceğim burdan

Hocam tabiki de verdiğiniz kararları uygulayacağız . Hemen ödemesini geri iade ediyoruz 7 kanalın hocam .

Ben iade değil 7 kanal istiyorum ( Sözünüz 7 kanal olduğu için ) Ayrıca burdan dağıtacağım kanalları

ayrıca incubus 7 kanalın iadesine karar verdi.

Ben iade değil 7 kanal istiyorum ( Sözünüz 7 kanal olduğu için ) Ayrıca burdan dağıtacağım kanalları

ayrıca incubus 7 kanalın iadesine karar verdi.

İade kanalların bu gece teslim edilmezse sabah bana pm atarmısın hocam.

İade kanalların bu gece teslim edilmezse sabah bana pm atarmısın hocam.
hocam lütfen beni anlayın burada ki tavır hoş değil . " Burada dağıtacağım kanalları " da ne demek ? . Biz söz kanalları iade ederiz sorun değil forum yönetimi bir karar vermiştir bu kararı uygularız. Bir hata söz konusudur. Bunu şu dakikadan sonra kabul ediyoruz fakat bu tarz bir üslub bu konuda hoş durmuyor. Sizin takdirinize bırakıyorum .

hocam lütfen beni anlayın burada ki tavır hoş değil . " Burada dağıtacağım kanalları " da ne demek ? . Biz söz kanalları iade ederiz sorun değil forum yönetimi bir karar vermiştir bu kararı uygularız. Bir hata söz konusudur. Bunu şu dakikadan sonra kabul ediyoruz fakat bu tarz bir üslub bu konuda hoş durmuyor. Sizin takdirinize bırakıyorum .

2 tarafında hataları olabilir en basından beri bu tür konuları uzatmamanız sizin ticaretiniz açısından daha faydalı olur konunuzda gereksiz muhabbetler dönmez. 7 Kanal için bu kadar uzatmaya gerek yok. Detaylı inceleme fırsatım olmadı. Incubus iade kararı vermiş. İadeleri yapıp beni bilgilendirin lütfen.

[MENTION=7468]You_tuber[/MENTION] 5 adet kanala ihtiyacım var, bana dönüş yaparmısın acil.

Büyük bir zevk ile sabah 08:00 da özel mesaj kutuma bakacağım kanallar gelmez ise burdan size bildiririm.

7 Adet İade tarafımdan yapılmıştır.

Satışlarımız kaldığımız yerden hızla devam ediyor. Anlaşmazlıklar çözüldü . Hızımızı kesmeyelim :)

Satışlarımız kaldığımız yerden hızla devam ediyor. Anlaşmazlıklar çözüldü . Hızımızı kesmeyelim :)
üstad tabi satın kanallarınızı ama bugunlerde aşırı kapanma mevcut hesaplarınız ne kadar temiz olsada yt kıyım yapıyo bence bi süre ara verseniz fena olmaz nacizhane bi dost tavsiyesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri