Memnun kalırsınız hocam umarım . İki tarafa da hayırlı olsun .20 kanal sorunsuz paypal odemelı alınmıştır teskkurler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Memnun kalırsınız hocam umarım . İki tarafa da hayırlı olsun .20 kanal sorunsuz paypal odemelı alınmıştır teskkurler
Ben teşekkür ederim hocam . Tekrar görüşmek üzere.arkadaşlar çok ilgili biri iyi bir alışveriş oldu tşk
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam. Tekrar görüşmek üzere.Deneme amaçlı 10 adet kanal satın aldım. Daha önce forumda kanal satın aldıklarımın arasında en iyisi diyebilirim gerçekten ilgili alakalı. paranızla rezil olmazsınız. Kanal satın almak isteyenlere öneririm. Resimler için ayrıca teşekkür ederim.
hocam şu an mevcut değil . İsterseniz en kısa sürede sizin için oluştururuz.şuan hazır 50 tane varmı ?
Hocam skype ekleyin lütfen ayrıntılı konuşalım .Paypal varsa 20 adet alabilirim hocam
Hocam skype ekleyin lütfen ayrıntılı konuşalım .
hocam isterseniz bu gece 20 tane hazırlayabiliriz gece en geç 1,30 da teslim ederiz.skype kullanmıyorum maalesef hocam,eğer paypal ödemesini kabul ederseniz ve stok mevcutsa özel mesaj atabilirsin
hocam isterseniz bu gece 20 tane hazırlayabiliriz gece en geç 1,30 da teslim ederiz.
olur hocam hazır olunca mesaj atın yeterli
Mobildeyim paypal adresinizi ozelden atarsaniz 5 tane almak isterim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 5 dakika içinde sizin kanallarınıza başlıyoruz . İnşallah en kısa sürede yetiştireceğiz.olur hocam hazır olunca mesaj atın yeterli
Mobildeyim paypal adresinizi ozelden atarsaniz 5 tane almak isterim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam an itibari ile kanallarınız hazır size özel mesaj attım. Müsait olunca bana yazarsınız, şu an çıkmam gerekiyor. Yarın kanallarınızı teslim ederim . Saygılar sunuyorum iyi geceler.olur hocam hazır olunca mesaj atın yeterli
Ekli dosyayı görüntüle 1618Ekli dosyayı görüntüle 1619
15 Dakika Onaylı-Api Keyli Youtube Kanalları Sadece 1 TL
Sizlerin Yorumları
Kanallarınız nasıl açılır
- Kanallarınız gmail ile açılır.
- Her kanal açma işlemlerinde modem resetlenir.
- Çerezler temizlenir
- İlk iki işlemin sonucunda ip adresi her mail adresi açılışında değişir.
- Yabancı bayan isimleri kullanılır
- Kanal resimlerimiz özenle seçilir. Yabancı bayan resimleri kullanılır. Bu sizi daha ciddi gösterecektir.
- Mail telefonla onaylanır.
- Kanal telefonla onaylanır. Bunun sonucunda 15 dakikadan uzun videolar yükleyebilirsiniz.
- En son işlem olarak api key oluşturulur.
Ekli dosyayı görüntüle 1622
Size Youtube Kanallarınızı teslim ederken hangi bilgileri vereceğiz
- Kanal mail adresi
- Kanal mail şifresi
- Kanalda kullanılan isim ve soyad
- Telefon onay sisteminde kullanılan telefon numarası
- Api key
Ödeme Yöntemleri
- Vakıfbank
- İşbankası
- Finans Bank
- Paypal (Paypal hesabını en kısa sürede açıyoruz)
Konu hergün güncellenecektir.
hocam gece mesajını görmedim onu tekrardan belirteyim . İnşallah gece 23.30 a kadar kanallarınız hazır olacaktır.s.a iyi geceler.
30 adette ben almak istiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.