En kısa zamanda teslimat yapılacaktır..Sipariş 20 adete çıkarılmış ödeme yapılmış teslimat beklenmektedir durumu konu altından bildirecegim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En kısa zamanda teslimat yapılacaktır..Sipariş 20 adete çıkarılmış ödeme yapılmış teslimat beklenmektedir durumu konu altından bildirecegim
Akşama kanallarınız hazır olacak.. kolay gelsin..5 adet sipariş verildi deneme amaçlı..
Elimizde bulunmamaktadır. Temin etme durumunda sizinle iletişime geçilecektir..hayırlı satışlar, konuyla fazla alakalı değil ama,
2006 - 2007 - 2008 Yıllarına ait URL Alınmamış Kanal Alınır,
100 Liradan Alıcam Boş Kanalı, Not: sadece 1 tane lazım
Skypeden ekleyin konuşalım hocam..1 ana kanal ve 9 tane onaylı alt kanal almak istiyorum.
kanalların hepsi teslim edilmiştir.. hayırlı olsun20 adet siparişin 10 adeti teslim edilmiş olup 10 adet teslimatı beklenmektedir
Teşekkür ederim hocam. Siparişiniz en kısa zamanda elinizde...20 adet sipariş verilmiştir. İlgili arkadaş, tavsiye ederim.
Rica ederim. İyi çalışmalar..20 Adet mail alınmıştır. Kendisine Teşekkür ederim.
Çok Teşekkürler.. Hayırlı işler..15+2= 17 ad mail alındı teşekkür ederiz ilgili arkadaş (tolga mert)
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.. Hayırlı işler bol kazançlar..15 adet hesap alındı ilgili ve hızlı bir satıcı teşekkürler.
hocam inanın elimizden gelen çabayı gösteriyoruz fakat kapanmaların önüne geçemedik bir türlü . İyi niyetinizden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum . Yine yapabileceğimiz birşey elimizden geldiğince yapmaya çalışırız. Kapanmaların son bulması dileğiyle görüşmek üzere.konuyu cidden baltalamak istemem. 20 kanal aldım 15 tanesi boş iken daha giriş yapmadan kapandı arkadaş ilgili biriydi 10 tane extra açtı verdi. onların kaderide aynı oldu ayakta kalan kanal toplam 10. bu sıkıntı olmasa 160 adet sipariş gecektim bugün iki gün sonra teslim almak şartıyla.
yinede sağol dostum.
Evet hocam 3cx ile açıyoruz..hocam 3cx ile mi açılmış kanallarınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.