+15 dk çalışmayıp kazanan var mı?

• Kullanıcı narhosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

narhosting

Kayıtlı Üye
Merak ettim de 15dkden kısa videolar yükleyip de iyi paralar kazanan var mı?

benim kuzenim böle 2-3 dakikalık videolar atıyo aylık 30-40 birikiyo adsense bağlı kanalı

ama kısa video çalışma derim hocam uzun candır

benim kuzenim böle 2-3 dakikalık videolar atıyo aylık 30-40 birikiyo adsense bağlı kanalı

ama kısa video çalışma derim hocam uzun candır

Hocam 1 hafta foruma girmeyip deli gibi arşiv yaptım. Kategorileri ve çekilecek kanalların listesini yaptım bunların %20si iyi izlenim alan kısa videolar ama yükleyeyim mi yüklemeyeyim kararsız kaldım. Aynı sonucu alamayabilirim bu yüzden biraz geri duruyorum.

Not:kuzenin yüklediği videolar türkçe bide bas gitsin denemekten zarar glemez

uzunda kısa da calisiyorum kısa videolardan aylık 1k ya yakın kazanıyorum

adsensemde 1 kanal var içinde kısa videolar var ingilizce aylık benim için güzel getirisi var

Not:kuzenin yüklediği videolar türkçe bide bas gitsin denemekten zarar glemez

Hocam şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum elimde şuanlık mail fazla yok 1 hafta içinde yeni mail sipariş etcem öncelikli olarak uzunları yükleyeyim daha sonra mailler gelince arada bu kısaları yükleyeyim.

uzunda kısa da calisiyorum kısa videolardan aylık 1k ya yakın kazanıyorum

Maşallah hocam Allah daha çok versin. Peki bu videoların süresi ortalama kaç dakika ve ne kadar izlenim alıyor. Öğrenmemde bir sakınca var mı?

Hocam şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum elimde şuanlık mail fazla yok 1 hafta içinde yeni mail sipariş etcem öncelikli olarak uzunları yükleyeyim daha sonra mailler gelince arada bu kısaları yükleyeyim.

Maşallah hocam Allah daha çok versin. Peki bu videoların süresi ortalama kaç dakika ve ne kadar izlenim alıyor. Öğrenmemde bir sakınca var mı?

kuzenimin yüklediği en uzunu 7 dakika hocam

1-5 dk arası aylık 2-3m izlenim aliyorum bu izlenime az tabi ama ne getirirse kardir

1-5 dk arası aylık 2-3m izlenim aliyorum bu izlenime az tabi ama ne getirirse kardir

Hocam yine iyi izlenim alıyormuşsunuz ben o kadar alabileceğimi sanmıyorum ama yine de ne olacağı belli olmaz :)

Başka kazanan var mı

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

Gunluk 150k ,20 saniyelik videodan

Videolar vine tarzı mı yoksa farklı mı?

Hocam yine iyi izlenim alıyormuşsunuz ben o kadar alabileceğimi sanmıyorum ama yine de ne olacağı belli olmaz :)

Başka kazanan var mı

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

Videolar vine tarzı mı yoksa farklı mı?

ıng haber videosuydu

Photoshop'lık işi Paint'te yapmak gibi olur.

haber videoları, vine videoları gibi kategoriler mecbur kısa oluyor zaten, şayet abone iyiyse hızlı index alıyorsa ve patlayan videolar üretebiliyorsan kısa video'lardan en azından aylık internet parasını çıkartabilirsin.

kısa ve türkçe video gördüğüm zaman hızlıca uzaklaşıyorum o bölgeden :)

15 dk altı videolarda kategori güzel olduğu sürece iyi getirisi olur düşüncesindeyim hiç denemedim ama sadece öngörü

boşuna söylenmiyor uzun video çalışın diye ben kısa videodan şu güne kadar doğru dürüst para kazanamadım ne zaman +45 dk videolar yükledim o zaman paşalar gibi yaşadım aldım paramı, kısa çalışmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri