15 Dk Onaylı Youtube kanalları - mutLucan -

Merhabalar,
Herkesin bu günlerde kanallarının kapandığını okuyorum ve bu konuda 10 kişiye 1’er adet referans olarak kanal dağıtacağım.Öncelikli olarak [MENTION=7932]Serdar Özkan[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] [MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION] bu dört kullanıcı önceki konu nedeniyle referans olacak, bu kullanıcılar dışında 6 kişiye daha ref verilecektir...
Fiyatlar sabit olup,ücretlendirme kanal başına 1 TL’dir.
Kanalların açılma yöntemine gelince;
• IP temizliği,
• Çerez temizliği,
• 1 kanala 1 numara
• 3cx onayı
• Gerçek isimler
• Farklı fotoğraflar
• Güçlü şifreler
Yukarda belirttiğim gibi özellikler dikkate alınarak hesaplar açılmıştır. Özetle hepsi tarafımdan garantilidir.
Kanalların teslim biçimine gelecek olursak, isim,soyisim,gmail adresi,şifre,telefon,kanal url ve fotoğraflı olarak teslim edilir.
İsteğe göre Excel veya .txt formatında teslim edilecektir.

Ödemeler paypal ile alınacaktır.
Herkese Hayırlı Kazançlar

arkadaşım için 5 adet almak istiyorum skype eklermisin [email protected]

Mutlucan şu an hastanede geri donusleri biraz gecikebilir.elini kesmiş kardeşim..

mobil mesaj

selam arkadaşlar,

evde bi kaza geçirdim sag lim yarıldı şu ara musaadenızı istiyorum.

herkese hayırlı kazançlar..

Elinden bardak düşerken havada yakalamış spaceman o ara parmagindan bir parça gitmiş...Allah büyük sifasini verir inşallah

mobil mesaj

Hocam hayırlı satışlar. Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

selamlar hocam hepinize,

Verilmiş sadakam varmıs evet parmağın üst kısmı gitti ama sinirlere denk gelmemiş . Bu yüzden ne zamandır foruma giremedim.

bu arada kanal satışları son hız devam ediyor :)

Bol kazançlar arkadaşlar..

Arkadaştan 10 adet kanal alınmıştır sorunsuz bir şekilde . ödeme geçişi saglandı . kanallar saglam dır . arkadaşı tavsiye ederim .neşeli bir kardesim . emegine saglık

5 adet kanal gayet hızlı bir sekilde alınmıstır tesekkür ederim

5 adet hesap alınmıştır. Deneme amaçlı kullanıldıktan sonra olumlu sonuçlar alındığında alım devam edecektir :)

Arkadaştan 14 tane kanal sağlam bir şekilde alınmıştır.İlgisi ve alakası için teşekkür ediyorum :)

Mail alındı . 1 adet kapanan oldu şuana kadar verdiklerinden
derken 2 tane daha gitmiş giriş yapmamıştım . Nazar mı deydi ne :D

Son düzenleme:
[MENTION=15338]mutlucan[/MENTION] hocam 5 adet alabilir miyim denemelik.. paypal lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri