15 Dk Onaylı Youtube kanalları - mutLucan -

sag kalan olursa bizde haber ver hocam,her hafta farklı kişiden kanal alıyorum,artık kimden aldım kimden almadım onu dahi karıştırır oldum :)

tamamdır denemeye başladım mailleri zorluyorum şuan . 1 arkadaş elendi daha başta hatta başlamadan . 3 kişi kaldı

normalde 100 mesaj altı satış yapılması yasak yazardı kesin biri refleri görünce millete noldu böyle :D hayırlı satışlar bu arada

Ben arkadaşa kefilim.konu dışı mesaj atmayalım lütfen.isteyen report edebilir. Konu , benim ve ilk mesajda etiketlenen arkadaşların ihtiyaçlarını giderme amaçlı açılmıştır. Kanallar istikrarlı olur inşallah herkes ekmek yer. Mutlucan bey benim is arkadaşım nokta

mobil mesaj

ref alındı detayları ilerleyen günlerde paylaşacağım

Kanala işkence uyguladım kapanmadı . Her mail böyleyse çok iyi .
5 adet daha alayım hocam mümkünse . Excel şeklinde atarsınız . Paypalınızıda atın ödemeyi geçerim görünce

Son düzenleme:
Arkadaş dün ref göndermiş 14 saat sonra 50 video attım manuel profil resimi var kanalın

Arkadaş dün ref göndermiş 14 saat sonra 50 video attım manuel profil resimi var kanalın

5 adet daha alayım hocam mümkünse . Excel şeklinde atarsınız . Paypalınızıda atın ödemeyi geçerim görünce

10 adet hesap sorunsuz ve hızlı bir şekilde alındı. Kendisine teşekkür ediyorum

Yorumları bekliyorum takipteyim arkadaşlar.
arkadaşlar kanallar nasıl iyi mi ben bir kanal tek seferde her zaman yani çoğunlukla +100 video atıcam bir daha girmiycem de sağlam mı kanallar ona göre ben de alıyım.

Birçok arkadaşa kanal verdim,herhangi bir sıkıntı olmadı :)

İlk gün 50 ve üzeri video bence riskli kişisel gorusumdur bazen 100 tane basiyorum. Riskleri minimize etmek adına zorlamayın bence. Hayırlı satışlar [MENTION=15338]mutlucan[/MENTION]

mobil mesaj

İlk gün 50 ve üzeri video bence riskli kişisel gorusumdur bazen 100 tane basiyorum. Riskleri minimize etmek adına zorlamayın bence. Hayırlı satışlar [MENTION=15338]mutlucan[/MENTION]

mobil mesaj

ben uzun zamandır hiçbi kanalamı günde 30 video üzeri atmadım,maksimum 30-35 bence iyi ama bu kapanmayı engelledi mi?tabiki hayır :) ama kapanmaya sebep olabilir tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri