15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
daha önce videoyap üzerinden video yükleyip son 1-2 aydır hiç ellemediğiniz ve kapanan kanalları olan arkadaşlar var mı acaba?
3 kanalım var videoayapa bağlı.
43 gündür tek bir yükleme dahi yapmadım. Sadece kontrol sistemi açıktı. En çok kazanç sağlayan 2 kanalım gümlemiş

Youtube un itirazı inceleme sonrası cevabı net bottan kaynaklı, buyrun;

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
HİZMET KOŞULLARI - YouTube

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

içinde 50+ video olan kanallarım kapandı.
içinde 100k izlenme olan videolu kanal kapanmadı

Bende diyorum ozgun kanalimda neden 15 mayista birden reklam ve izlenme artti.gecmis olsun arkadaslar zira sevinemedim.ins duzelir durumlar.

Dönüşte Alırım...

böyle temizlik görmedim arkadaşlar... uzun zamandır açık ve sıfır risk olan kanalım a dün botla video atmıştım bugün güm oldu.

Başka bot kullanıyormuydunuz o adsense ile?

yok partner bağlıydı zaten ancak ytproyu henüz kullanmaya başladığımdan video ortası ve videoları özgünleştirme rahat geliyor diye yükledikten sonra videoyapa tanıtıp ordan yapmıştım o işleri.

Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

acaba kapatılmaların sebebi çarşaf gibi olan açıklamalar bölümünden mi kaynaklanıyor?

bakın arkadaşlar sorun %100 videoyap botudur videoyap kullanmayan sadece vds + youploaderle yükleme yapan arkadaşlarım kanalları sağlam benim videoyapa bağlamadığım hesaplar sağlam bağladıklarım pert, diğer bir arkadaşımın videoyapa bağlamadığı tek kanal vardı o sağlam bağladıkları pert

yandex dns felan filan alakası yok videoyap botunun tüm ipleri karalisteye girmiş

3 kanalım var videoayapa bağlı.
43 gündür tek bir yükleme dahi yapmadım. Sadece kontrol sistemi açıktı. En çok kazanç sağlayan 2 kanalım gümlemiş

işte bu durumdan korkuyorum hemen tüm bilgilerini sildim sistemden kanalların inşallah kara listeye girmeden yetişebilmişizdir..

Çalıştığım kategoride takip ettiğim kanalların neredeyse yüzde 80 i kapatılmış fena katliam oldu:D

botları bitirmek için türkiye ip'esini blocke etti sanırsam yandex dns payıda var ama nasıl bir yapay zekadır arkadaş anlamadım. google kesinlikle terminatör filminde anlatılan dünyayı yok edecek skynet yazılımı. arabeske bağlayacağım az kaldı.

drdvll
user-online.png

Üye
uye1.png
Üyelik tarihi15.08.13Mesajlar530Etiketlenme1 Mesaj(lar)Tagged0 Konu(lar)Geribildirim Puanı1 (100%)

[h=2]
icon1.png
Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-[/h]
Youtube un itirazı inceleme sonrası cevabı net bottan kaynaklı, buyrun;

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
HİZMET KOŞULLARI - YouTube

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

nPO3aB.png

bu kapanmalar yeni bir olay değil. 2012den beri toplu kapanmalar yaşıyorum. Kimsenin kanalı kapanmazken benim 92 kanalımın aynı anda kapandığı günler oldu. Biz spam yapıyoruz. Fazla sayıda video yüklüyoruz. Daha fazla Para kazanmak için bunu yapmalıyız. Youtube sistemini korumak için bu temizlikleri yapmalı.

2 ay 20k tl alırken sonraki aylar 300 tl ve 430 tl'ye düştüm. Bu işin kuralında bu var. Biz günde 1-2 video yükleyip kalan saatlerde videoalr izleyip yorumlar yapan kişiler değiliz. Biz sadece video yüklüyoruz. Bunu yaptığımız sürece kanallar kapanacak. Daha az kanal kapanması için uygulayabileceğiniz tek bir yöntem var. Kanala video attıktan sonra bir daha hiçbir zaman o kanala girmemek. Zaman içinde ip değiştikçe o eski kanalla bağlantılı hiçbir ip izide kalmamış olacaktır. Bunun başka bir çözümü yok.

Ben yukarıda yazıda yaptıklarımı anlattım ek olarak tahminlerim;

x botu ile belirli peryotlarla api destekli olsun veya olmasın kontrol edilen sistemlerden kaynaklanıyor olabilir. Neticede api bile olsa gönderilen istekler ve cevaplar loglanıyordur, eşleştirmeler yapılarak bunlar temizleniyor olabilir kanaatindeyim.

değerli hocam botlarla ilgili düşüncelerine katılıyorum ama türkiye ip'esinde bir problem var ben bot kullanmadım ama açtığım manuel kanalların bazıları gitti.
bir şey var ama ne bilmiyorum.

Hocam işte anlaşılmayan nokta şu; Botlarla o kadar çok sıktılarki adamları onlarda spam çıtasını düşürdü ve bu kurunun yanında yaşıda her zaman için yakıyor. Ve bu forumda yazılanları veya aynı lokasyondan yapılan işlemleri youtube fark ediyor o yüzden hedef alanlarıda belli o lokasyonların spam ayarlarını illaki isterse değiştirebilir ve öylede yapıyor durum bundan ibaret. Youtube ne derse odur oyunda kalmak istiyorsa herkes önce kurallarına göre oynamak zorundalar, botlarda bu özellikler var olduğu sürece youtube kimseye ekmek bırakmayacak adamları çok zarara sokuyor çünkü bu yorucu işlemler.

Hiç video atmadıgım bota tanıtmadıgım api key filan almadıgım kanallarda kapatılmış bunun botlarla bir alakası yok bence biraz kafa çalıştıralım Bu genel bir temizlikti .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri