bot kullanmıyorum kapanan kanalım sıfır bence botların fiyatları arttırılmalı elitleştirilmeli dir.Çözüm bana göre sadece bu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet benimde daha kullanmadığım 16 mail patladı
yanlız değilmişim ))
Ben suçu botta görmüyorum bence tek bilgisayardan bu kadar mail adresine girmemiz buna yol açtı. sonuçta mac adres hep aynı![]()
videoyap kimse kullanmıyor cok hızlı yüklemesin diye araya süre koydum bakalım ne olacak =) yoksa 500 videoyu biranda atıyor nerdeyse o derece uçuyor şuan![]()
MAc adresi etken olabilir ama 2 gündür çözemediğim tek şey herseyıyle aynı olan 1 kanalım ayakta ve o kadar ivme kazandıki ne atsam ünleme düşmüyor.2 dakıkada index alıyor, ilk sıralarda cıkıyor.
tek anlam veremediğim konu bota bağlı olmayan içi boş olanlar nasıl kapanıyor aklıma alakszda olsa acaba bota baglarken kullanılan ip adresidemi alıyo bu adamlar.
hmm. bi url verde bakalım şu kanala
Şaka bi yana benimde 2 tane aynı şekilde hala kapanmayan iyi izlenimli kanalım var neden acaba?
videoyapta öğlen 15 video attım hala ayakda ama videoları attımya 10 dakka sürmeden 3 izlenim aldılar hemen birileri yada birşeyle devreye giriyo. yemin ederim adamlar öğle bir taktikle saldırıyolarki beni atalarım bile tanıyamaz o şekile giriyorum.Sorun videoyap'ta beyler, ama testlere devam edelim elbet düzeltilecektir bir yol bulunur.
ben de videoyap kullanıyorum, hiçbir hesabım kapanmadı henüz.
Ahım gitmiş vahım kalmış bu gitse ne olacak hacım.Pekde önemsemıyorum.Hatta botla bugün sabah video attım bu kanala ama halen ayakta.Kanalıma özel izin verdiler galiba![]()
hocam ben habire kanal açıp videoları atıyorum kapanmıyor,attığım video sayısıda ortalama 300 civarı,ama hepside partner kanallarım telefon doğrulamsı hiç birinde yok,videoyap botunu kullanıyorum sıkıntı olmuyor,Sorun videoyap'ta beyler, ama testlere devam edelim elbet düzeltilecektir bir yol bulunur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.