15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Botlara yüklenmemek gerek beyler sonuçda çogumuz botlar sayesinde kazandık onlar zamnında bizi geçindirdiyse şimdi sahip çıkmamız gerek elbet bir çözüm yolu buluncaktır. ''BİZ TÜRK MİLLETİYİZ BİZİ KİMSE DURDURAMAZ.''

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz.

Google sorunun Bot olduğunu açıkça belirtmiş burda beyler.

yani hocam ne olacak şimdi ?

Abi .k.z gibi abandık ondan oldu. Abanmak yetmiyormuş gibi düzenleme yaptırdık saatlerce. Youtubede aptal değil tabi ki fark edip gerekeni yaptı. :)

sabahtan brı yabancı forumlardaım adamların tek derdı unlem.... kanal kapanma sorunları yok 5 formda..dmkkı sorun turklerde

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde.....''

Şimdi şunu diyim düz bir işlenir yaptın mı ben kendimden biliyorum elle mozaik yaptım için ard arda elle mozaik yaptıkdan sonra 30-40 video sonra 2-3 saat izin vermez kırmızı bi yazı geçersiz istek malesef gibi.. Bot hepsini direk yaptığı için bence aşırı istek doğrultusunda youtube bunu farketti ve bu ünlem geç 2 sistemi sınırları çok fazlasıyla zorladı ? ben böyle düşünüyorum ve bu adamlarda buna karşı en büyük vurgunu yaptı.

madem öyle bota 1 kanal bağlayalım max video sınırına ulaşınca işlemleri bitirelim ???

Onlem olarak videoyap otomatik kontrolu kapatmak yetmez. Girin api icin actiginiz kullanici tanimlamasini da kaldirin. Ben de sebebin bot oldugunu dusunuyorum. Her ne kadar yuklemeleri bilgisayar ya da vds den yapsanizda oto kontrol icin bota baglamissaniz o kanal ucuyor. Hepimize gecmis olsun.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

video yükleme için 3dk arayla yükle demek sorunu çözer ama şu telif kontrolleri para kazanmayı açmalar falan götürür işte. 100 videoyu hangi insan evladı elle 5 saniyede aktif edebilir?

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde.....''

Şimdi şunu diyim düz bir işlenir yaptın mı ben kendimden biliyorum elle mozaik yaptım için ard arda elle mozaik yaptıkdan sonra 30-40 video sonra 2-3 saat izin vermez kırmızı bi yazı geçersiz istek malesef gibi.. Bot hepsini direk yaptığı için bence aşırı istek doğrultusunda youtube bunu farketti ve bu ünlem geç 2 sistemi sınırları çok fazlasıyla zorladı ? ben böyle düşünüyorum ve bu adamlarda buna karşı en büyük vurgunu yaptı.
Ben sabahtan beri diyorum kankada forumun uzmanları her sayfaya post atıyor bizimkiler arada kaynıyor :) Botlardan bu özellikler kalkmazsa hiç ekmek kalmayacak haberi yok kimsenin.

geçmiş olsun yt işi bitti artık. bir süre sonra harçlığını çıkarmaya çalışan lise öğrencilerine kalacak bu iş. aylık 100 tl kazanan sevinecek

3 Gündür sayısız kanal açtım.
Dns: 208.67.222.222 208.67.220.220
Tarayıcı: Chrome
Onaylamaları 3cx ve callromania ile yaptım. Her kanali ip reset cerez temizleyerek actım.( Kanallara resim ekledim. google+ dan sayfalara yorum yazdım, beğendim vs. zaman geçirdim).
Videolar videoyap ile atıldı.

Önce
2 tane XXXX kanalı açtım.
1ine 50-60 video attım digerine 5-10 tane attım.
Sonuç olarak 5-10 videolu kanal kapandı. Diğeri hala açık.

Sonra 2 tane 2 aylık kanalıma video attım. Videoyap özgün video yerinden. 2sinede 100-200 video attım( benzer videolar).
Sonuç biri kapandı diğeri hala acık.

En son bi kanala 30 video bi kanalada 300 video attım.
Sonuç ikiside 3-4 saat sonra kapandı.

Şu anda
8 kanalım var. 6 sında video yok temiz. Bu 6 kanal 3 gündür sağlam. Eğer bi kanala video atmazsam kesinlikle kapanmıyor.

Şimdi VDS siparişi verip deneyeceğim...

arkadaşım söylediğine katılmıyorum ben 1 hafta önce satın aldığım 6 hesaptan 5 tanesine hiç video yüklemedim ve adsense hesap bağlanmadı sadece para kazanmaları açık videoyap panelinde bekletiyordum. ama 5 ide kapandı boş kanallarda kapanıyor. yani tahminim yanıltmıyorsa boş kanalların kapanmasındaki ana sorunun 3cx den kaynaklandığı yönünde çünkü yabancı ülkelerdede takip ettiğim kadarıyla aynı sorunla karşı karşıyalar. hayırlısıyla bu haftayı atalatırsak çok iyi olacak.

Beni dinlemediniz çok uyarmıştım bu konuda

Herkes bugünü düşündü yarını düşünmedi çoğu kişi istiyor diye bot sahipleri koydular böyle yöntemleri youtube sunucularıda artık yeter dedi kuru yaş dinlemedi yaktı milleti bana kalırsa bot sahipleri bu özellikleri kaldırıp web tabanlı çalısanlar tüm iplerini sıfırlamalı.

mozaik işini bota eklenmeden önce yapanlar ilk dikkatleri bize çekenelrdi bence patlama bota bu sistemin getirilmesinde yasandı adamlar yogunlugu gördü apili tüm kanallar kapatıldı bence çünki 1 ay önceki kanalalrımda gitmiş bu sistemle hiç bir alaksı olmayan kanalalrım.

Benimde kanalım kapandı. Kapanma sebebi yanıltıcı aldatıcı başlık kullanmak.Bir video yüzünden. Sanırım birileri şikayet ettirmiş Flag yazıyordu gmail e gelen mesajda.

ya hala ünlem geç sistemiyle alakalı deyip durmayın akıl var mantık var o gelmeden öncede zaten kanallar pat pat kapatılıyodu benimde kapatıldı kaç tane kanalım partner de dahil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri