15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Vds bot vs kullanan kullanmayan bir sürü arkadaş mevcut k7 ile onayladığım kanallar devre dışı bırakılmış.

o konuda haklısın hocam. pek çoğu özgün bilgisi olmadığı için nerde ne yapacağını sezemediği için ama paraya da ihtiyacı olduğu için bot kullanmak durumunda kalıyor. ama bundan sonra herkes sorumluluk alacak bilgilerimizi paylaşacağız. botlarla öğrenci haçlığını çıkaranlar var şimdi bitti.

ama şöyle insanlar da var : "dünyanın özgün sırrı verilse, kim yapacak şimdi bot gibi bir şey yok mu çekip koyalım ..." :)

Güzel diyorsunda kardesim hala suan yüzlerce kisi var spam ile aylık 10-15 k $ para alan.
Onlar gelip tecrübelerini paylassaydılar belki de hic göremedigimiz söyleri görebilirdik.
Lakin dedigim gibi bu adamlar foruma ancak paralarının cok büyük oldugunu ve partner veya adsense bunu verir mi diye konu actıklarını gördüm sadece :)

akşamdan sabaha 7 kanalım daha gitmiş kapanmaların dün videoyaptan olabileceğini düşünmemiştim sorunu 3cx'e bağlamıştım ancak kapanan bu kanallar callromania ile doğrulanmıştı bu sabah 7 kanalımın daha kapanmasıyla sorun botun oto kontrolünden kaynaklı sanırım umarım [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] sorunu en kısa sürede düzeltir. o zamana kadar elimde kalan gelirli kanalların tamamını bottan kaldırıyorum.

Aynen oto kontroldeki kanallar gitti benimde. 22 Kanal

vay be neler olmus neler. ilk 10 sayfayı ve son 5 sayfayı okudum
benim hiç kanalım kapanmadı
calısma yöntemim:
yüklemeler vdsden
kanal ayarları adsenseye bağlama vs kendi pclerimden

Şimdi daha fantastik bir şey sorayım bir de: "Telefon onaysız kanalı kapanan kaç kişi var?"

Şimdi daha fantastik bir şey sorayım bir de: "Telefon onaysız kanalı kapanan kaç kişi var?"

Benim hiç bi kanalda onay yok varsa 1 tanedir oda belgeseldi. dün aksam onay yapalım dedim 2-3 tane denedim hepsi aynı seyi dedi bende yapmadım kanalları acmama gerek yok heralde.. bu olayda süphelendiyim seyler 1 tane dogum videoları olan kanalım vardı ordan etkilendi yada bottan bisi oldu sürekli kontrol ettiğimiz icin vs.

LPbrkJ.jpg

qqGLg3.jpg

Kapanan kanallarımın yüzde 90ında tel onayı yoktu ne gmail ne de 15 dakka.
Modem res sonrası tel istemediği için gmail açıyordum kendim.

Ozgun calistigim kanalda videoyap bagli 17 kanalimin 10 u kapandi sorun videoyap mi diyosunuz

Egee oyleyse kanal kontolleri kapatayim

Hayatimda ilk kez tbm 0,20 en fazla 0,11 i gormustum.Demek olay ciddi boyutlarda.

Dönüşte Alırım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri