15 Milyon kişiye reklamınızı sadece 10 TL'Ye yapıyoruz!

MasterOfJustice

Kayıtlı Üye
Twitter PROGRAMI GELENE KADAR SATIŞ DURDURULDU.

Kurallar ;
Esc, +18 Alımlar kesinlikle olmayacaktır.
İşlem hakkında her türlü soruyu sorabilirsiniz (Saygı çerçevesinde)
Youtube videolarınızı da paylaştırarak, izlenme kazanabilirsiniz. [/CENTER]
Ek olarak, Facebook Hesabını siz temin edebilirsiniz. Boş veya dolu hesap farketmez, Bizlere temin ettiğiniz de 7,5 TL'ye düşmektedir hizmet.

Son düzenleme:
Hocam aynı anda birçok sitede paylaşım diyorsunuz, spama karşı nasıl bir önlem aldınız ?

Merhaba

Referans alımı yoktur hocam, farklı bir forum da sipariş geçildi zaten.
Teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 08:09 ---------- Önceki Mesaj 08:05 ----------

Sosyal medya, tabanlı olduğundan ötürü vereceğiniz link herhangi bir şekilde SPAM ' a düşmeyecektir.
* Zira , hile veya hurda ile değil.
* Saniye ayarları vs bir çok önlem alındı.
* Şahsi sitelerimde de deniyorum.. Bir sorun teşkil etseidi, benim sayfalarım şuan da etkileşim görmezdi.
* A Forumun da, 3 Yıl önce de satıyorduk bunu, tekrardan satışa sunduk.

3 yıl oncekı facebook paylasımı ıle sımdıkıler aynı degıl hocam suan facebook sıteyı spam sayıyor bazen

Referans alımı yoktur hocam, farklı bir forum da sipariş geçildi zaten.
Teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 08:09 ---------- Önceki Mesaj 08:05 ----------

Sosyal medya, tabanlı olduğundan ötürü vereceğiniz link herhangi bir şekilde SPAM ' a düşmeyecektir.
* Zira , hile veya hurda ile değil.
* Saniye ayarları vs bir çok önlem alındı.
* Şahsi sitelerimde de deniyorum.. Bir sorun teşkil etseidi, benim sayfalarım şuan da etkileşim görmezdi.
* A Forumun da, 3 Yıl önce de satıyorduk bunu, tekrardan satışa sunduk.

Hocam spamdan kastım google spam değil facebook siteyi spama alıyor belli noktalarda ama tam olarak bir kıstas yok sanırım onun için ne gibi önlemler aldınız diye merak ettim.

3 yıl oncekı facebook paylasımı ıle sımdıkıler aynı degıl hocam suan facebook sıteyı spam sayıyor bazen

Güncel olarak Facebook takip eden birisiyim hocam bunun için engel aldık. Örnek ; A sitesi aynı linki sürekli paylaştığında, o link çöp olur. Ama Google Kısaltma araçları kullanılınca sorun çıkmamaktadır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

---------- Spam Engelliyici 09:25 ---------- Önceki Mesaj 09:24 ----------

Hocam spamdan kastım google spam değil facebook siteyi spama alıyor belli noktalarda ama tam olarak bir kıstas yok sanırım onun için ne gibi önlemler aldınız diye merak ettim.

Bir üst mesajımda cevapladım hocam ilginiz için teşekkürler ederim

Güncel olarak Facebook takip eden birisiyim hocam bunun için engel aldık. Örnek ; A sitesi aynı linki sürekli paylaştığında, o link çöp olur. Ama Google Kısaltma araçları kullanılınca sorun çıkmamaktadır.

---------- Spam Engelliyici 09:25 ---------- Önceki Mesaj 09:24 ----------

Bir üst mesajımda cevapladım hocam ilginiz için teşekkürler ederim

Hocam eger google kısaltıcı kullanarak onlemeyı dusunuyorsanız bosa denemeyın facebook yemıyor. Bende google kısaltıcı kullandıgıma ragmen genede spam algıladı.

15 milyon kişiye reklam yapıyorsunuz da bize geri dönüşü ne kadar oluyor, ortalama ne kadar hit geliyor?

Ben o konuda , herhangi bir garanti sağlamıyorum hocam.
Dönüş olur veya olmaz, orası Kullanıcının bileceği iş.
%100 geri dönüş olur veya olmaz demiyorum.

Öncelikle hayırlı satışlar çok güzel bir konu soru sorun demişsiniz.

1) Sadece facebook gruplarındamı reklam yapıyorsunuz ?
2) Elinizdeki hit kitlesinin belli bir sayısı var mı ? örnek : 50 tane facebook grupunda paylaşım yapacam bunların üye sayısı en düşük grup 30 bin kişi en yüksek grup 150 bin kişi gibi

Merhaba

Çok güzel sorular sormuşsunuz hocam, Teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.

1) Evet, sadece Facebook grupları.
2) Elimizde , bulunan 1 K ' dan 250 K veya 500 K ' ya kadar gruplara üyelik mevcut buralar da paylaşım olmaktadır. Eğer ki sorunuzu tabi cevaplarsak ;
1 İle 500.000 Gruplara üyeyiz.
Fakat, Konuda da yazdım
Mesela Siteniz ; Oyun ile alakalı, hemen oyun ile alakalı gruplara üye oluyoruz.
Onlar da eklenmiş oluyor.
Diğer yöntem ; Siz Facebook Hesabını veriyorsunuz , gruplara biz üye olup paylaşıyoruz.

Çok güzel sorular sormuşsunuz hocam, Teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.

1) Evet, sadece Facebook grupları.
2) Elimizde , bulunan 1 K ' dan 250 K veya 500 K ' ya kadar gruplara üyelik mevcut buralar da paylaşım olmaktadır. Eğer ki sorunuzu tabi cevaplarsak ;
1 İle 500.000 Gruplara üyeyiz.
Fakat, Konuda da yazdım
Mesela Siteniz ; Oyun ile alakalı, hemen oyun ile alakalı gruplara üye oluyoruz.
Onlar da eklenmiş oluyor.
Diğer yöntem ; Siz Facebook Hesabını veriyorsunuz , gruplara biz üye olup paylaşıyoruz.

cevabınız için teşekkürler. 10 TL güzel bir hizmet hayırlı satışlar tekrardan. not aldım. Gerek duyulduğu taktirde dönüş yapacam size hocam.

facebok sayfamızın reklamınıda yapabiliriz değilmi ? yani sayfayı beğennen artması için ? birde facebokta olduğu için sayfamı beğenen kısmı daraltabiliyormuyuz ? örneğin sadece istanbuldakiler beğensin gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri