15 saniyelik vidyolarda reklam çıkmama durumu var mı?

turkiye_fatih

Kayıtlı Üye
deneme amaçlı 2 vidyo attım.sabaha durum bellır olur herhalde. 15 sanıyelık vidyolarda reklam çıkmam gibi bir durum var mı merak ediyorum.

30 saniye altındaki videolar telifli sayılmıyor para kazanma aktif olur diye düşünüyorum

12. sn 'den sonra reklam görünür

saniyelik videolarda reklam videonun başında veya ortasında değilde sadece sonunda gözükür videonun kısalığından dolayı.

örnek: 7 sn vine videoları.

3-5 Saniyede bile reklam cikar boyle bi sure limiti yok.Tek eksi tarafi 5-10 saniyelik bir videoda cikacak reklama tiklanma sansi ne kadardir burasini bilemeyiz.

https://www.youtube.com/watch?v=r6OcoINRRuc

kanal d şüphesiz 2 günden önce telif atar bu video 1 ay önce eklenmiş ki görmemiş dersen sana 1 milyar tane video verebilirim.

hocam şimdi bu video üzerinden konuşmaya gerk yok,bu 30 saniye mevzusu biara ortaya atıldı ama defalarca denk geldim 20-25 saniyelik videolarda bile telif geliyor çoğu kişi biliyor bunu zaten yoksa zengin olmuştuk 30 saniye bile yeter.zaten ciddi şekilde telifle korunan eserlerde 30 saniye yada 10 saniye farketmez çünkü zaten eser youtube sistemine komple tanıtılmış oluyor anında çakıyorlar telifi.

yapabiliyorsan yap zengin ol ne diyeyim.

30sn altı telif alır mı almaz mı bilmem ama 3.taraf aldım ben.800 lira aldıktan sonra 3.günde 3.taraf geldi indexteki videoya.

hocam şimdi bu video üzerinden konuşmaya gerk yok,bu 30 saniye mevzusu biara ortaya atıldı ama defalarca denk geldim 20-25 saniyelik videolarda bile telif geliyor çoğu kişi biliyor bunu zaten yoksa zengin olmuştuk 30 saniye bile yeter.zaten ciddi şekilde telifle korunan eserlerde 30 saniye yada 10 saniye farketmez çünkü zaten eser youtube sistemine komple tanıtılmış oluyor anında çakıyorlar telifi.

yapabiliyorsan yap zengin ol ne diyeyim.

30 saniyeyle kim zengin olmuş ki ben olayım ama öyle diyorsanız kanal d den bu işi iyi biliyorsunuz demektir burda ben yetersiz kalırım iyi forumlar bu arada bilgi için tşk.ler

valla hocam sen 30 saniye altına telif yok diyorsan at ne kadar güncel film varsa hollywood dan ,Content ID olayını boşuna çıkarmış ozaman youtube nasılsa 30 saniye altına telif çalışmıyorsa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri