15 TL'den Başlayan SSD VDS Paketleri - Up/Down - Render -

Çok yogun oldugum içi kısa bir özet geçmek istiyorum.Öncelikle hizmetimizden faydalanan tüm müşterilerimize teşekkür ederim. Aslında tüm stoklar doldu 2. Bir makina üzerinden satışa devam ediyoruz fakat bununda stokları dolmak üzre onun için sipariş geçmeden lütfen bir stok bilgisi isteyin. Çünkü İ7 İşlemci 3. Donanım (Dedicated) hazır olmaya bilir. Ayrica stoklarda olan ve siparişlerini geçmiş olan müşterilerimizi biraz bekletecegiz çünki sirada tam 21 Kurulum beklemektedir.Bunun için bizi anlayışla karşılayacagınızdan hiç şüphemiz yok, anlayışınız için teşekkür ederim.

Sayğılarımla ,

GalaxyShell İnternet Teknolojileri Kurucusu ; Muzaffer GÜLER

Kampanyamızdan İntel Core i7 İşlemci için son 6 stok mevcut. İntel Xeon E5 İşemci için Son 3 Stok mevcuttur. Kampanyamız tüm hızıyla devam etmektedir.

Intel® Xeon E5 1 paket alınmıştır. arkadaşalar cok ilgili vds cok güzel öneririm cok hızlı .

ya arkadas biride çıksın renderi hakkında bilgi versin anladık hizmet güzelde render süreleri nasıl mesela 8 gb ramli olanından alcam yorumlara bakıyom bi tane bile render ile ilgili bir şey yazmamış hız önemli bizim için

Render hızları nasıl acaba bilgi verebiliyormusunuz yakın zamanda render için vds almayı düşünüyorum ???

Kampanyamızdan bir çok kişi yararlanmıştır. Yoğun istek üzerine 3 Adet daha stok eklenmiştir.Son stokları kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kampanyamızdan bir çok kişi yararlanmıştır. Yoğun istek üzerine 3 Adet daha stok eklenmiştir.Son stokları kaçırmamanızı tavsiye ederim.

WİN-VDS2
•Intel® Core i7-920 @2.67 GHz
•2048 MB Ram
•30 GB SSD - 30 GB SATA
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
Almanya Lokasyon

AYLIK : 25 TL

yarın için bana bunu ayırabilir misiniz ?

Ayrıca hesap numaranızı pmler misiniz iş bank olursa sevinirim...

WİN-VDS2
•Intel® Core i7-920 @2.67 GHz
•2048 MB Ram
•30 GB SSD - 30 GB SATA
•1 Adet İp Adresi
Almanya Lokasyon

AYLIK : 25 TL

yarın için bana bunu ayırabilir misiniz ?

Ayrıca hesap numaranızı pmler misiniz iş bank olursa sevinirim...

Merhabalar pm ile geri dönüş sağlanmıştır.

Hocam win 7 kurulumu vardı benim bugün için bekledim , skype yazdım cevap alamadım bir an önce gerçekleşirse sevinirim..

Merhaba iletişim kuruldu.

Kampanyamız devam ediyor , son 3 stoklarımız güncel .

•Intel® Xeon E5-1650 v2 @3.50GHz ( 1 Çekirdek)
•4096 MB Ram
•20 GB SSD - 75 GB SATA DİSK
•1 Adet İp Adresi
Almanya Lokasyon

AYLIK : 40 TL

Pm Attım

Mevcut vdslerimin süresi doldu. Çok memnun kaldım inşallah en kisa surede tekrar çalışırız

mobil mesaj

win vds 2 paketi mevcutmu suan elinizde 25 liralık varsa yarın almak istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri