ilkerbuhan
Yasaklanmış
Öncelikle Merhaba 15 Yaşındayım
...
---------------------------------------------------
İlk başlama sebebim internette formlara hep konu açıyordum "para nasıl kazanılır" diye ve aça aça sonunda birisi cevapladı "youtube" işine girerek para kazanabilirsiniz.Tabii ben meraklandım hemen "youtube" açıp videolar izledim ilk başta adsense olarak başladım malasef kazancım hiç yokdu
..
-------------
Sonra googleye yt para kazanma yazdığımda "YtPara.Com" çıktı karşıma ve üye oliyim dedim
sonra formdaki makaleleri konuları taktikleri vs.okudum.
Formdan bir arkadaş ile tanıştım adını bilmiyorum silinmiş mesajlar neyse bunu skypeden ekledim
ve bana yardımcı oldu "Life" Partnere girdim ve TR içerikli çalışmaya başladım
Hergün okuldan geldiğimde Analytics kontrol ederdim İlk günler 0,25 ,50 Gibi civarlardı.Gün geçtikte günlük 5$ 6$ gibi rakamlara çıktı 
Ve Şuan İlk Ödememi Aldım 4 Gün Önce
Demekki Pes Etmemek Lazımmış
---------------------------------------------------
İlk başlama sebebim internette formlara hep konu açıyordum "para nasıl kazanılır" diye ve aça aça sonunda birisi cevapladı "youtube" işine girerek para kazanabilirsiniz.Tabii ben meraklandım hemen "youtube" açıp videolar izledim ilk başta adsense olarak başladım malasef kazancım hiç yokdu
-------------
Sonra googleye yt para kazanma yazdığımda "YtPara.Com" çıktı karşıma ve üye oliyim dedim
Formdan bir arkadaş ile tanıştım adını bilmiyorum silinmiş mesajlar neyse bunu skypeden ekledim
Ve Şuan İlk Ödememi Aldım 4 Gün Önce