1500 TL Android Telefon Tavsiyesi

• Kullanıcı flypow3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Cep Telefonu Soru ve Sorunlar
Hocam pek telefon merakım yok.İphone yorumunuz tr de 3.000 lira pahalı.Z5 ile g4 arasındaki pek fark yok.Z5 Kamera bakımından sadece biraz üstün.Ön kamera g4 daha i6i 8 megapiksel z5 ise 5.1 megapiksel.Kamera çözünürlüğü 23 z5 g4 16 diğer özellikle g4 aynı yada g4 daha iyi.Fiyat bakımından g4 daha uygun hocam.

Ben g4 almayı düşünüyorum aslında hepsiburada.com

G4 özellik olarak iyi hocam gayet yeterli bir telefon ancak elime aldım beğenmedim. G2 deki ekran kasa oranindan eser yok kalas gibi. Z5 te çok kibar bir telefon değil ama malzeme kalitesinden ve guncelliginden dolayı onu tercih edicem.

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

ben z5 kullanan biri olarak alın derim hocam fark çok kullanımda anlarsınız bariz üstünlük var cihaz da :) https://www.indirimkartimda.com/search/s-Sony Xperia z5 1.879'a alabilirsiniz denizkartiniz var ise veya n11 de daha ucuza bulabilirsiniz tam bilmiyorum şuan ben 1.929'a almıştım 1 buçuk ay önce.

Z5 teki tek şaibe isinmasiyla ünlü sd 810 işlemci kullanması. Onu da sony halletmiş diyorlar bakalım gorucez. :)

HTC M8 aliecpressten getirt 550 bişey yapıyor sıfır

iphone 5s kullanıyorum ios gerçekten çok farklı ve çok güzel stabil arada arkadaşların telefonlarını elime alıyorum android çok hantal geliyor bana

G3 kullanıyorum çok memnunum G4 o paraya alınacak en iyi telefondur

g3 900 liraya kadar alınabiliyordu dh de konusu vardı ben g3 kullanıcısıyım gayet memnunum istiyosan bi üst modelini alırsın sende g4 ü güzel güzel kullanırsın :D

G4 1199 daha ucuz satan site var mı arkadaşlar

hocam ithalatçı tavsiye etmem. bazı kronik problemleri var g4'ün. başın ağrımasın sonra. o aradaki fark bi yerden çıkar yani.
mesela ben g2 yi ithalatçı garantili aldım 1100 liraya. o zaman tr garantilisi 1500 liraya yakındı. sonra kronik ekran sararması problemi yaşadım. hiç göndermedim garantiye çünkü 400 lira falan istiyorlarmış. ama tr garantili olsaydı ücretsiz halledilecekti. g4 te aynı şekilde boot loop, ghost screen gibi kronik problemler var. 1200 e alırsın. allah korusun bir gün kapanır açılmaz, sonra uğraş dur. yine de siz bilirsiniz. :)

hocam ithalatçı tavsiye etmem. bazı kronik problemleri var g4'ün. başın ağrımasın sonra. o aradaki fark bi yerden çıkar yani.
mesela ben g2 yi ithalatçı garantili aldım 1100 liraya. o zaman tr garantilisi 1500 liraya yakındı. sonra kronik ekran sararması problemi yaşadım. hiç göndermedim garantiye çünkü 400 lira falan istiyorlarmış. ama tr garantili olsaydı ücretsiz halledilecekti. g4 te aynı şekilde boot loop, ghost screen gibi kronik problemler var. 1200 e alırsın. allah korusun bir gün kapanır açılmaz, sonra uğraş dur. yine de siz bilirsiniz. :)

Yorumlara bakarsak herkes olumlu yorum yapmış hocam
LG G4 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

enişteme lg g4 aldık ideal seçim gg den öğlen geldi benim tavsiyemle alındı tabiki :D sorun yok sağlam taş gibi benimde 1 sene yakın olcak aman nazar değmesin :)

yüzeysel yorumlar hocam, telefon iki günde elime ulaştı gayet güzel gibi şeyler yazıyor belki hepsini okumuşumdur. :)
ben ilerisi için diyorum, imkan varsa tr garantili alınmalı, yoksa aradaki 300-400 tl az para değil ithalatçı tercih edilebilir.
lg'ninde kabul ettiği bir sorun var g4'te. anakart kaynaklı kapanıp açılmama.
resmi servislerde değişimi yapılıyor.
her cihazda olacak diye birşey yok tabi.

Z5 te karar kıldım bu sefer de siyah la yeşil arasında kaldım ama siyah sipariş ettim. Istanbulbilisimden 1890 a geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri