1500 TL ek param var yatırım önerisi olan ?

Askerde harcamaya gerek yok dostum para sıkıntım yok.

Felek her gece var bizde

Sadece sormak istiyorum

Başlıkta da belirttiğim gibi yatırım önerileriniz nelerdir ?

Uzun vadeli düşünürsen borsa derim şuan hisseler acaip düştü sağlam firmalar var uzun vadede kazanabilirsin, tecrübeliysen forexte olabilir ama bizim milletimiz para göz olduğu için forexin f sini bilmeden yatırım yapıyor sonra parasından oluyor o yüzden seçim senin

1500 tl ile para kazanmanın en kolay yolu yurtdışından güzel pazarlayabileceğin bir ürün alıp satışını yapmak en az 2-3 e katlarsın

1 hafta forex için tüm makaleleri okudum ve beceremedim daha doğrusu bir öğretenim olmadı.

Dövizde şuanda 4 bin € var dolar riskli bu devirde İsviçre frangından geldi bu para zaten o yüzden değişik yatırım istiyorum ama forexe her zaman ilgi duyuyorum

1 hafta forex için tüm makaleleri okudum ve beceremedim daha doğrusu bir öğretenim olmadı.

Dövizde şuanda 4 bin € var dolar riskli bu devirde İsviçre frangından geldi bu para zaten o yüzden değişik yatırım istiyorum ama forexe her zaman ilgi duyuyorum

Forex işinde uzman olarak kuzenim çalıştı hocam, bana tek dediği şey ''Uzak Dur'' oldu. Vardır bi bildiği diye düşünüyorum. Yazmak istedim sadece. Bol kazançlar, iyi çalışmalar dilerim.

parayı ısletmek yerıne bıyere koyayım ama artsın dıyosun galıba...
ben oyle paramı ınternet bankacılıyla fona yatırıyorum.. dusuk rısklı fonlar var ama ben en garantılı gerı dusme ıhtımalı olmayını secıyorum 1500 tl ayda 15 tl falan getırıyor ama benım olayım bankanın benden aldıgı ısletım ucretlerını cıkartmak ve cıkartıyoda bu sekılde nıyuhah :D

İstediğinizi yazıp,istediğinizi çizebileceğiniz bir site oluşturmak veya satın almak çok iyi olacaktır.
Hem kafanızı boşaltacaksınız hem de para kazanacaksınız.
Bence gayet güzel :)

Site olarakta olabilir yabancı dil resim siteleri kazanç için iyi oluyormuş duyduğum kadarı ile

Site olarakta olabilir yabancı dil resim siteleri kazanç için iyi oluyormuş duyduğum kadarı ile

Bence belirli bir kategori de değilde kişisel blog gibi.
Siz ne isterseniz onu yazacağınız bir site çok daha iyi olacaktır.
Düşünsenize siz ne isterseniz yazıyorsunuz ve bunu binlerce veya yüzlerce insan okuyor merak ediyor.
Uzun vadede çok güzel kazançlarda elde edebilirsiniz,kazanç olmasa bile istediğinizi yazabildiğiniz ve sizi takip eden bir kitle olacaktır.
Ancak sadece kazanç üzerine birşeyler istiyorsanız gelirli bir yabancı site olabilir.

eğer varsa vaktin news site oluştur yada hizmet al o siteye yoğunlaş güzel para var news sektöründe

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri