1500 Tl ile Neye atılmalıyım

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar youtubeden 3000 Tl kazandımda anneme felan verdim çoğunuda acaba geri kalan 1500 Tl ile neye atılmalıyım para kazanacak birşey

bende kazandıgımda öyle demiştim sonuç sıfır .
şuan hala hesap yapıyorum açıkta 700 lira var nereye gittiğini anlamadım .
banka kartına koy dursun derim

3.000 TL ha ne kadar zamanda kazandın :D İnş bizde görürüz o günleri :)

eğer parayla napacağını bilmiyorsan işbankasında bir yatırım hesabı aç
paranla b tipi likit fon al.

istediğin zaman fon'u satıp paranı "karlı" bir şekilde geri alabilirsin.

Bana ver 1 yıl sonra 2500 tl olarak al :D :D

784983_detay.jpg

Anlatabildim mi? :)

o para ne olur..
fazi : %9 brüt le felan = 1 ayda 10.00 tl para yapar...yılda =120,00 tl
fon repo daha düşüktür = ama repo haftalık kazanç yapar 2 - 3 tl getiri .likid b tipide öyle
ama borsa düşünürsen :D o parayı 1 yıl içerde unut imkb 30 dan güzel bir kağıt al... kazanç iyi olabilir ia akaybetmede olabilir... birde not: yatırım hesabı açman gerekecek bankandaonada yıllık para alacaklardır yıllık 45 yad a50 yada75 civarı
yada en güzeli çatır çatır krallar gibi harcarsın güzel zaman geçirebilirsin
yada hiç olmalı : küçük altın alırsın reel manada hiç olmadı düğünlerde eşine dostuna takarsın elinde olmuş olur...
kolay gelsın...

küçük bir tane dönerci dükkanı aç günlük 150 200 tl kazanç :D

fon işini açar mısın arkadaslar nedir ne değildir getirisi nedir?

1 Adet B tipi likit fon en son 126 TL idi. 1 haftada 6-7 kuruş net kâr bırakıyor.
Hiçbir şekilde kaybetme riski yok.

Olay şu şekilde çalışıyor: sen banka'ya parayı veriyon onlar işletiyor, sana kâr'ını geri ödüyor :)

İstediğin anda (internet şubenden veya bankamatikten) fon'u satıp paranı geri alabilirsin.

İşbankasında 2 tip likit fon var, birisi sadece internet üzerinden alınıp satılabiliyor, diğeri ise bankamatiklerden de alınıp satılabiliyor.

Ben genelde parayı harcamamak için kullanıyorum bu olayı :)

diyelim ki elimde 250 TL para var ve 2 hafta sonra 250 TL'lik ödemem var, alıyorum bu parayla likit fonu, hesapta bırakıyorum. 2 hafta sonra 250,5 TL oluyor bu para örneğin. Ben de gidip borcumu yatırıyorum :D

yani ben bu fon işini para kazanmak için değil, parayı harcamamak için kullanıyorum :D

:D BENCE youtube de iş yapacak yatırımlar yap, bir hızlı internet bağlantısı, yada ne bileyim bilgisayarında problem varsa takviyeler.. eeee o parayı youtube ve alternatifine yatırırsen bence daha güzel vede dağa çok kuruşlar kazanabilirsin ;) 1 reklam tıkı atıyorum .50 kuruş :D en buyuk getiri bu izlenmlere bakılınca... saygılar

1 Adet B tipi likit fon en son 126 TL idi. 1 haftada 6-7 kuruş net kâr bırakıyor.
Hiçbir şekilde kaybetme riski yok.

Olay şu şekilde çalışıyor: sen banka'ya parayı veriyon onlar işletiyor, sana kâr'ını geri ödüyor :)

İstediğin anda (internet şubenden veya bankamatikten) fon'u satıp paranı geri alabilirsin.

İşbankasında 2 tip likit fon var, birisi sadece internet üzerinden alınıp satılabiliyor, diğeri ise bankamatiklerden de alınıp satılabiliyor.

Ben genelde parayı harcamamak için kullanıyorum bu olayı :)

diyelim ki elimde 250 TL para var ve 2 hafta sonra 250 TL'lik ödemem var, alıyorum bu parayla likit fonu, hesapta bırakıyorum. 2 hafta sonra 250,5 TL oluyor bu para örneğin. Ben de gidip borcumu yatırıyorum :D

yani ben bu fon işini para kazanmak için değil, parayı harcamamak için kullanıyorum :D

dolar altına yatırsam daha fazla getirir :D anladım hocam olayı parayı tutmak ıcın yapıyorsun :D

Ben de bu işin içinden çıkamadım, Türk Lirası olarak sakalasam yıllık % 8 zararım oluyor enflasyondan dolayı, bankaya fazie bıraksam zaten %8 faiz verse zaten %8 enflasyon olduğu için ne kar ne zarar öyle kalacak, dolar,altın olarak tutsam düşecekmi çıkcakmı belli değil, neyapacağımı şaşırdım.

Eğer bilgisayar başında uzun zaman geçiriyorsanız youtubeye devam edebilisiniz bencr bi vds birde bilgisayarınızın eksiğı varsa onu giderirsiniz para kazanmaya devam edersiniz bence

en iyi yatırım bana göre sağlam bir facebook sayfası. hem videolarına izlenim bile gönderirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri