1500 TL Laptop Önerisi Mexis

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar size işim düştü, masaüstü pcim yandı bitti kül oldu evde başka pcde yok. Bir laptop alıyım diyorum ama bir bakayım dedim o kadar çok marka özellik,
o kadar kafam karıştı ki. Bilgisayarın özelliklerinden falan hiç anlamam.

Bilgisayardan çok iyi anlayan ve yardımı çok seven arkadaşlar var forumda, ve tabi beni seven :D sadece sizden öneri istiyorum

20-30 sekme açsamda kasmayacak çok ısınmayacak ramlimi ramli :D Hızlı mı hızlı bir pc önerirmisiniz bana.

Hiç anlamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın sizin yorumlarınıza göre en son bişey alacam artık.

Kredi kartına taksitle alacağım bütçem taş patlasın çal oynası 1500 tl en fazla.
Siz değerli üyelerin değerli yorumlarını bekliyorum çok acil...

ARKADAŞLAR BUNU ALDIM BEN,

Dell Intel Core i5-4210U Notebook 3542-B21W81C

BUNUN HARİCİNDE Elinde temiz Aple İpad 2 olupta kullanmayan satmak isteyen varmı arkadaşlar ? YADA BUNA BENZER BİR TABLET ?

Son düzenleme:
ne alırsanız alın ssd diskli alın gerisini boşverin :) 3 saniyede kapansın 4 saniyede açılsın :)

Arkadaşlar size işim düştü, masaüstü pcim yandı bitti kül oldu evde başka pcde yok. Bir laptop alıyım diyorum ama bir bakayım dedim o kadar çok marka özellik,

Bilgisayardan çok iyi anlayan ve yardımı çok seven arkadaşlar var forumda, ve tabi beni seven :D sadece sizden öneri istiyorum

20-30 sekme açsamda kasmayacak çok ısınmayacak ramlimi ramli :D Hızlı mı hızlı bir pc önerirmisiniz bana.

Hiç anlamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın sizin yorumlarınıza göre en son bişey alacam artık.

Kredi kartına taksitle alacağım bütçem taş patlasın çal oynası 1500 tl en fazla.
Asus İ5 6GB Ram DDR3 2GB Nvidia Ekran Kartı 1TB Hardisk 1,7 GHz 64Bit Win8 1500 Alırmısın Bilmiyorum Teknosa ve vatan bilgisayarda bu özelliklerde var çok iyi her işini görür 1700TL ama ben taş gibi olsun diyorum diyorsan ASUS i7 8GB Ram DDR3 128Bit 2GB Ekran Kartı 1TB Hardisk 2.8 GHZ Yeterince İyi buda 2 Milyar küsürat daha ucuz bulurssan zaten kaçırma hemen al

Son düzenleme:
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] ssdd diskli önerirmisin ben almanyadan geliyom abi ben anlamıyorum :D
[MENTION=23641]Cruel[/MENTION] müdür dediğin pcler süper ama benim kredi krt limiti 1550 tl o yüzden alamam işte :( şu 8 gb ram olan harikaymış

Şu an piyasayı tam bilmiyorum ama ASUS'tan şaşma derim.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] ssdd diskli önerirmisin ben almanyadan geliyom abi ben anlamıyorum :D
[MENTION=23641]Cruel[/MENTION] müdür dediğin pcler süper ama benim kredi krt limiti 1550 tl o yüzden alamam işte :( şu 8 gb ram olan harikaymış

8gb Ram Olanı Bende Çok Beğenmiştim 16GB Kadar Yükseltilebiliyor Ama Çok Pahalı 6GB Alırsan En Fazla 8GB Yükseltebiliyorsun Ama Oda Çok Güzel İ7 varken İ5 Almam Diye Düşünme İ5 Kullanıyorum İlk Saydığım Özelliklerde PC Aldım Çok Süper Ya Sıkıntım Yok Her İşimi Görüyor

denildiği gibi ssd hdd ve en az 128 bit ekran kartı almaya gayret gösterin çoğu yer kaç bit olduğuna önem vermez cache belleğide önemli.ayrıca ramlerin frekansına dikkan edin

Bende alıcam ilerde arkadaşlar ama ben 16gb ram falan almayı planlıyorum ve msi göze çok hoş geliyor tabi biraz pahalı :)

Ben pek anlamıyorum. Ama kuzenlerim bilgisayar alacağı zaman bir araştırma yapmıştım. DonanımcıBaba bu siteyi bulmuştum. Oyun bilgisayarı toplama rehberi falan hazırlıyor site sahibi.

Rehberlerin altına yorum atarsanız, nasıl bir pc istediğinize dair (max bütçe, ne için kullanılacak vs. vs.); sizede uygun bir pc önerir. Bence bir yorum atın.

Mesela Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi ( Aralık 2014 ) | Donanımcı Baba şu konunun altına yorum atabilirsiniz. Cevaplaması geç sürmüyor. En kötü 1 gün içinde cevap verir.

herşey tamamda 20-30 sekme maymunları mı oynatcan onu anlamadım :/

denildiği gibi ssd hdd ve en az 128 bit ekran kartı almaya gayret gösterin çoğu yer kaç bit olduğuna önem vermez cache belleğide önemli.ayrıca ramlerin frekansına dikkan edin

Müdür işte sıkıntı burda frekanstır ssdd dir anlamıyorum müdür. Burdan gelen önerilere göre alacağım bi tane.

Victor
www.victor.com.tr

Şu an mobilim sizin için G-451 uygun olabilir. Ürünü seçip ram, ssd vs. ayarlayabilirsin.

Edit : Donanımhaber FORUM bölümünde Victor başlığı altında İncelemeleri okuyabilirsiniz.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri