+16 Cılar Dikkat !!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar +16 video kanalalrı olanlar kanallarını özele alıp korusunlar 2-3 gün......dün-bugün +16 ları temizliyor yt gördüğüm kadarıyla...benim 4 adet, 3 arkadaşımın toplamda ise 7 kanalı genel toplam 11 adet +16 dün-bugün kapandı....Bilginize !!!!

Merhaba Arkadaşlar +16 video kanalalrı olanlar kanallarını özele alıp korusunlar 2-3 gün......dün-bugün +16 ları temizliyor yt gördüğüm kadarıyla...benim 4 adet, 3 arkadaşımın toplamda ise 7 kanalı genel toplam 11 adet +16 dün-bugün kapandı....Bilginize !!!!

Benimde var +16 kanalım, özele alınca abonelerde eksilme felan oluyor mu?uyarı için sagol

benimde 3 kanalım gitti arkadaşlar dikkat edin derim.Hepsi 16 + değildi 3 5 tane araya karışmış.

1 kanalda 2topluluk 1de telif var .
yutup kapatsada bende kurtulsam .
:D

vk.com da bile dün açık olan bir kaç +16 sayfası az önce kontrol ettiğimde onlar bile kapanmış.Genel temizlik var sanırım!

Hemen +16 kanal acmam lazim 20-50 tane.. Niyemi butun +16 cilar kanali gizliye alirsa actiklarim hit yapar hahahahahahahahaha :) :) Ulen ne adamsin Beyto yaa :)

Kac kisi kac kanali gizliye aliyor konuyu taki pedeyimde gece bi 20-30 kanal actiriyim ben :) 2 ser telifi yediklerinde silerim kanallardaki videolari paralar gelir hahaha :) :)

Konu Başlığı SAPIKLAR DİKKAT OLSAYDI GÜZEL OLURDU

Saygısızlık etmenin anlamı nedir tercih meselesi isteyen istediği konuda kanal açabilir kişilerin ahlaki değerleri kimseyi bağlamaz.
Ya zaten +16 deyince ustdeki mesajimda yazacakdim aslindada yazmamistim.+16 deyince millet gercekdne +16 saniyor halnbuki oyle dgeil farkli ama yazilimi o sekilde.Yoksa konuyu acanda biliyor burda yazanlarda durumu.

Haylaz arkadasimiz bilmedigi icin yazmis yada esprisine sakin olalim bisey yok ortada.

:D :D :D bende sandım adsenseler gitti, bi an adsense geçmişimdeki sabıkamdan dolayı direk adsenseye girdim korkudan, harbi korkuttun beyto konuyu bile okumadan kalbim hızlandı

kapatsalar ne olur ki voleyi vuran vuruyor bilenler vardır belki denk gelende olmuştur adamlar youtubeye po.rno koyup para kazanmadan geçiriyorlar :D bir kaç saat içinde siliniyor ama felaket sayıda izleniyor :D

Bugün ben de bi +16 kanal açayım dedim daha ilk videoda terledim zor iş.......

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri