16 Şehit 7 Yaralımız var Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünden sonra kürtleri çok zor günler bekliyor. asker ve polis artık şüphelendiği kim varsa kafasına sıkar. bunun sebebi kürtlerin ama diye arkasına saklandığı PKK'dır. dün geceki pusu da teröre sempati duyan kürtler sorumlu değil sadece teröre sessiz kalan kürtler de sorumlu. allah için soruyorum bu itler neden karadeniz de değil de doğu da zıplıyor ?

COSsywgWIAACKFo.jpg

Bu kafayla gitmeye devam edin. Ne zamana kadar? Bu çocukların günahı neydi de öldüler bir hiç uğruna? Ateşkes olmadığı sürece bu olay çözülemez. 30 yıldır süren savaş bitmez. Kendimizi kandırmayalım. Kibirlenip TSK ile PKK aynı kefeye koyulamaz diyeceğimize, anlaşma yapılmalı. Yapacak başka bir alternatif yok.

Ayrıca cenazeler bile kısa süreli bir ateşkesle alınabildi Dağlıca bölgesinden. 16 kişilik sivil heyet gitti aldı.

Karşılıklı ateşkes derken? bi devletin silah bıraktığı nerde görülmüş bu pkk denen örgüt bugün ABD,Fransa,İspanya,Rusya bunlardan herhangi birinde olsaydı bırak sadece pkkyı bitirmeyi onlara destek olan sempati besleyen herkesin kafalarına sıkarlardı. 2-3 yıldır ateşkes vardı da noldu askerin eli kolu bağlıydı da noldu barış barış barış istiyoruz diyenler silahlanmaya başlamadı mı o sürede bırakılsın artık bu yalanlar lütfen ya. Bunların amacı toprak başka bi şey değil ulan ülkeyi yaşanmaz hale getirenler onlar eziliyoruz diyenler yine onlar bu nasıl kafa millet artık dolmuşta otobüste biri kürtçe konuşuyosa korkuyo bi an önce inmeye çalışıyo kusura bakmayın ama bu ortamda milletin nefret kusması çok normal barış isteyen sokakları savaş ortamına çevirmez.

Allah rahmet eylesin
PKK ve yandaşları sehit sayısını her Zaman olduğundan fazla göstermiştir tarih boyunca
Devlet hem mantıken hem de kanunen doğru bilgileri vermek zorunda
Diyelim 10 tane asker sehit
10 askerin ismi açıklanıyor
Ama benim şehit olan amcaoğlumun ismi listede yok
Ve ben her yere çıkarım sesimi duyururum tsk benim amcaoğlunun ismini açıklamadı gercekte şehit sayısı 11
Şu ana kadar hiç böyle birsey olmadı

Gercekler saklanamaz
Siz saklamak isteseniz de

Allah rahmet eylesin şehitlerimize

Karşılıklı ateşkes derken? bi devletin silah bıraktığı nerde görülmüş bu pkk denen örgüt bugün ABD,Fransa,İspanya,Rusya bunlardan herhangi birinde olsaydı bırak sadece pkkyı bitirmeyi onlara destek olan sempati besleyen herkesin kafalarına sıkarlardı. 2-3 yıldır ateşkes vardı da noldu askerin eli kolu bağlıydı da noldu barış barış barış istiyoruz diyenler silahlanmaya başlamadı mı o sürede bırakılsın artık bu yalanlar lütfen ya. Bunların amacı toprak başka bi şey değil ulan ülkeyi yaşanmaz hale getirenler onlar eziliyoruz diyenler yine onlar bu nasıl kafa millet artık dolmuşta otobüste biri kürtçe konuşuyosa korkuyo bi an önce inmeye çalışıyo kusura bakmayın ama bu ortamda milletin nefret kusması çok normal barış isteyen sokakları savaş ortamına çevirmez.

Gördük o çok güçlü İspanya'nın ETA'ya karşı yapabildiklerini. Gördük o çok güçlü Rusya'nın Çeçenlere yapabildiklerini. Gördük ABD'nin El-Kaide'ye yapabildiklerini...

---------- Spam Engelliyici 20:31 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

tmm anlaşma yapılsın. Pkk gibi bir örgütle nasıl bir anlaşma yapılır? Varsa önerin söyle de biz de bilelim

Öcalan ile masaya nasıl oturulduysa öyle anlaşma yapılabilir. KCK zaten ateşkes çağrısında bulundu fakat kabul edilmedi. Devlet zaten şöyle düşünüyor. "Zaten ölecek askerimiz çok, PKK'ya pabuç mu bırakacağız?" Doğuda kabul etsekte etmesekte büyük bir PKK sempatisi var azımsanamayacak kadar. Halk PKK'yi seviyor, koruyor. Bizzat yerli halkın akrabaları hep PKK saflarında. Savaşa savaşa bitmez. Bitmeyeceğini bile bile askere gidip ölmeyi göze alan varsa da diyecek bir şeyim yok. Bu iğrenç düzen için ölmeye değer mi? Siyasiler çocuklarını askere yollamasın, sahte çürük raporları alsın, sonra şehit babası tepki gösterdi diye demediklerini yanına koymasınlar. Bu savaşın sorumluları belli. Amaç HDP'yi baraj altında bırakıp tek başına iktidar olmak başka bir şey değil. Anlamak hiç güç değil. Daha dün barış mitinginde ölen PKK'li annesi ile Asker annesi yan yana el ele tutuşup poz verdiler barış için, yan yana geldiler. Bu insanlar gerçekten savaş istiyor mu? Evine ateş düşmeyenler burdan sallamayı iyi biliyor.

Gördük o çok güçlü İspanya'nın ETA'ya karşı yapabildiklerini. Gördük o çok güçlü Rusya'nın Çeçenlere yapabildiklerini. Gördük ABD'nin El-Kaide'ye yapabildiklerini...

Güldürme beni sen önce o ETA'yı Çeçenleri ve El-Kaide'yi araştır adamın yaptığı savunmaya bak ya haha ama en bombasıda abdnin el-kaideye yaptıklarını görmen hahaha

[/COLOR]

Öcalan ile masaya nasıl oturulduysa öyle anlaşma yapılabilir. KCK zaten ateşkes çağrısında bulundu fakat kabul edilmedi. Devlet zaten şöyle düşünüyor. "Zaten ölecek askerimiz çok, PKK'ya pabuç mu bırakacağız?" Doğuda kabul etsekte etmesekte büyük bir PKK sempatisi var azımsanamayacak kadar. Halk PKK'yi seviyor, koruyor. Bizzat yerli halkın akrabaları hep PKK saflarında. Savaşa savaşa bitmez. Bitmeyeceğini bile bile askere gidip ölmeyi göze alan varsa da diyecek bir şeyim yok. Bu iğrenç düzen için ölmeye değer mi? Siyasiler çocuklarını askere yollamasın, sahte çürük raporları alsın, sonra şehit babası tepki gösterdi diye demediklerini yanına koymasınlar. Bu savaşın sorumluları belli. Amaç HDP'yi baraj altında bırakıp tek başına iktidar olmak başka bir şey değil. Anlamak hiç güç değil. Daha dün barış mitinginde ölen PKK'li annesi ile Asker annesi yan yana el ele tutuşup poz verdiler barış için, yan yana geldiler. Bu insanlar gerçekten savaş istiyor mu? Evine ateş düşmeyenler burdan sallamayı iyi biliyor.[/QUOTE]

Şu harfler klavyende otomatik olarakmı büyük oluyor yoksa sende o sempatizanlardan birimisin hepsi büyük iken " Asker" NEDEN KÜÇÜK?

Güldürme beni sen önce o ETA'yı Çeçenleri ve El-Kaide'yi araştır adamın yaptığı savunmaya bak ya haha ama en bombasıda abdnin el-kaideye yaptıklarını görmen hahaha

Düşük kapasitenle benimle burada dalga geçmeye kalkışma kalbini kırarım, siyasi bilgi sıfır, hayatta tek bildiğin şey şehitler ölmez, vatan bölünmez. Kahrolsun PKK demek. Neyin artistliğini yapıyorsun sen? Ha madem çok büyük devlet T.C. silah bırakmaz, PKK'yi minimum kayıpla bitirir o zaman tamam. Daha ölen askerlerin cenazelerini alamadı neyin artistliğini yapıyorsun? Sen Türkiye'yi baya büyük bir devlet sanıyorsun galiba?

---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

[/COLOR]

Öcalan ile masaya nasıl oturulduysa öyle anlaşma yapılabilir. KCK zaten ateşkes çağrısında bulundu fakat kabul edilmedi. Devlet zaten şöyle düşünüyor. "Zaten ölecek askerimiz çok, PKK'ya pabuç mu bırakacağız?" Doğuda kabul etsekte etmesekte büyük bir PKK sempatisi var azımsanamayacak kadar. Halk PKK'yi seviyor, koruyor. Bizzat yerli halkın akrabaları hep PKK saflarında. Savaşa savaşa bitmez. Bitmeyeceğini bile bile askere gidip ölmeyi göze alan varsa da diyecek bir şeyim yok. Bu iğrenç düzen için ölmeye değer mi? Siyasiler çocuklarını askere yollamasın, sahte çürük raporları alsın, sonra şehit babası tepki gösterdi diye demediklerini yanına koymasınlar. Bu savaşın sorumluları belli. Amaç HDP'yi baraj altında bırakıp tek başına iktidar olmak başka bir şey değil. Anlamak hiç güç değil. Daha dün barış mitinginde ölen PKK'li annesi ile Asker annesi yan yana el ele tutuşup poz verdiler barış için, yan yana geldiler. Bu insanlar gerçekten savaş istiyor mu? Evine ateş düşmeyenler burdan sallamayı iyi biliyor.

Şu harfler klavyende otomatik olarakmı büyük oluyor yoksa sende o sempatizanlardan birimisin hepsi büyük iken " Asker" NEDEN KÜÇÜK?[/QUOTE]

Kısaltmaların tamamı büyük harfle yazılır. TSK, PKK, KCK, TBMM, T.C. vs.

pkk nın bitmemesi sorunu, siyasi iradenin hatalı yaklaşımından kaynaklanıyor, terörist ile mücadele ederken terör ile de topyekün ekonomik sosyal mücadele de yapılmalı. Türkiye kürtlerin en rahat yaşadığı ülke ırak iran ve suriye de hiçbir hakka kimliğe bile sahip değillerdi. terör biter, italya kızıl tugaylara ne yaptıysa alman terör örgütü ismi aklıma gelmedi, bunlara karşı sempazitanları dahil vur emri çıkartıldı ve bunlar vurularak yok edildi. Türkiye de terör dünyanın en kahpe en kalleş terör örgütü, bir kaç hain kalleşçe saldırıyla bu millet bu devlet yıkılmaz. yeterki siyasi irade tam anlamıyla polisin askerin arkasında dursun. ayrıca türklerin sahip olduğu kürtlerin olmadığı hiçbir şey yoktur. pkk 1915 yılında ermeni tehcirinde sağ kalanların kendilerini kürt gibi alevi gibi gösterenlerin zamanında fransanın ve şu an almanyanın desteğinde olan eli kanlı kahpe bir örgüttür. bu iş de eninde sonunda bitecek.

kısaca pkk ''ermenilerin kürtlerden kürtlerle intikam almasıdır.'' çünkü 1915 yılında en fazla ermeniyi kürtler katletmiştir.

Son düzenleme:
Düşük kapasitenle benimle burada dalga geçmeye kalkışma kalbini kırarım, siyasi bilgi sıfır, hayatta tek bildiğin şey şehitler ölmez, vatan bölünmez. Kahrolsun PKK demek. Neyin artistliğini yapıyorsun sen? Ha madem çok büyük devlet T.C. silah bırakmaz, PKK'yi minimum kayıpla bitirir o zaman tamam. Daha ölen askerlerin cenazelerini alamadı neyin artistliğini yapıyorsun? Sen Türkiye'yi baya büyük bir devlet sanıyorsun galiba?

---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

Şu harfler klavyende otomatik olarakmı büyük oluyor yoksa sende o sempatizanlardan birimisin hepsi büyük iken " Asker" NEDEN KÜÇÜK?

Kısaltmaların tamamı büyük harfle yazılır. TSK, PKK, KCK, TBMM, T.C. vs.[/QUOTE]
Türkiye tabiki de büyük bir devlet senin o destekledigin ermeni kırıntısı kürt görünümlü domuzlar cehenneme yollayacak kadar büyük bekleyin ve görün. Bu pkk yandaşı niye forumda hala. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Bölgede operasyonlar genisletilerek devam ediyor..................bla bla bla

Milletimizin basi sagolsun.

Türkiye tabiki de büyük bir devlet senin o destekledigin ermeni kırıntısı kürt görünümlü domuzlar cehenneme yollayacak kadar büyük bekleyin ve görün. Bu pkk yandaşı niye forumda hala. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
seni de dün biri yanlışlıkla sempatizan ilan etmişti degil mi[/QUOTE]
Beni bilen bilir sen merak etme hocam. Biz kimlerin ne olduğunu iyi biliyoruz

seni de dün biri yanlışlıkla sempatizan ilan etmişti degil mi
Beni bilen bilir sen merak etme hocam. Biz kimlerin ne olduğunu iyi biliyoruz[/QUOTE]
oturdugun yerden saga sola camur atmak bilmek olmuyor.beni de fislemeye calistigin gibi [emoji3]

Beni bilen bilir sen merak etme hocam. Biz kimlerin ne olduğunu iyi biliyoruz
oturdugun yerden saga sola camur atmak bilmek olmuyor.beni de fislemeye calistigin gibi [emoji3][/QUOTE]

Fisleyecek olsam konuda yazardım pm ile yolladım bildiğin gibi.itiraz ettiğini hatirlamadim

oturdugun yerden saga sola camur atmak bilmek olmuyor.beni de fislemeye calistigin gibi [emoji3]

Fisleyecek olsam konuda yazardım pm ile yolladım bildiğin gibi.[/QUOTE]
ne yazardin.aklinda kalan bir sey varsa cevaplayayim da yanlış bilme.kafanda kurma

siyaset yasak arkadaşlar
akan kan üzerinden siyaset yapacak kadar alçak olmayalım

ne yazardin.aklinda kalan bir sey varsa cevaplayayim da yanlış bilme.kafanda kurma

Fişlemeyelim şimdi. Yukarda birini fisledik zaten[/QUOTE]
bu zihniyet gecmiste de var olamadi,bundan sonra da olmaz.beni az cok biliyorsun.adım devrim,izmir de büyüdüm ve Diyarbakır liyim.boyle bir kimlikten akp li çıkmaz ama pkk yi da savunmadim.en büyük yanlışı da yaptılar diyebilirim.en başta dogudaki insana.başka aklına takilan varsa da buyur.3-5 aynı fikirdeki bir araya gelip forumda ona buna salliyorsunuz.aylardır bu yaptığınız yanlış diyorum ama artık demekten de vazgeçtim.beni nette arastiracagina dürüstçe sor.o kadar muhabbettimiz de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri