Arkadaş şu PKK leşlerini bi gösterseler de bi nebze içimizdeki ateş sönse. Acaba gerçekten geberdi mi o kadar terörist.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
itlerin yandaslari türk sokaklarini yakip yikarken türk genceleri seyirci kalip karsi koymaya yüregi yetmedikce daha cok bu haberlerden aliriz.
Allah rahmet eylesin.
Düşük kapasitenle benimle burada dalga geçmeye kalkışma kalbini kırarım, siyasi bilgi sıfır, hayatta tek bildiğin şey şehitler ölmez, vatan bölünmez. Kahrolsun PKK demek. Neyin artistliğini yapıyorsun sen? Ha madem çok büyük devlet T.C. silah bırakmaz, PKK'yi minimum kayıpla bitirir o zaman tamam. Daha ölen askerlerin cenazelerini alamadı neyin artistliğini yapıyorsun? Sen Türkiye'yi baya büyük bir devlet sanıyorsun galiba?
16 Şehidimizin isimleri ve memleketleri şöyle:
Piyade Er Uğur Yıldız / 1987 / Tokat-Erbaa
Piyade Er Resul Coşkun / 1992 / Konya Kadınhanı
Piyade Onbaşı Fatih Duru / 1988 / Çanakkale-Ezine
Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere / 1993 / Manisa-Salihli
Piyade Er Adnan Ergen / 1990 / Muğla-Seydikemer
Piyade Er Cihan Aksarı / 1988 / Düzce
Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer / 1990 / Ardahan-Göle
Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu / 1987 / Konya-Ereğli
Piyade Er Muharrem Öksüz / 1995 / Konya-Karatay
Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen / 1990 / Mersin-Tarsus
Bakım Üstçavuş Okan Taşan / 1988 / Erzurum-Şenkaya
Bakım Uzman Çavuş Harun Saltalı / 1986 / Kahramanmaraş- Andırın
Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün / 1992 / Balıkesir-Karesi
Bakım Astsubay Mustafa Özdemir / 1992 / Bilecik-Bozüyük
Piyade Çavuş Tolga Artuğ / 1991 / Iğdır
Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan / 1976 / Erzurum-Olur
Allah mekanlarını cennet eylesin
Bordo bereliler el koyduysa olaya, gazanız mübarek olsun !
şuan cizre sokaklarına girmişler. kürt haber siteleri cizre sokakların da garip garip tiplerin kim var kim yok infaz ettiğini söylüyor![]()
Öncelikle Allah şehitlerimize Rahmet eylesin mekanları cennet olsun peygamberimize komşu oldular inşallah
Bir meseleye değinmek istiyorum kimse artık bordo bereliler bölgede falan demesin ben artık bu bordo bereliler olayına pek inanmıyorum bu bordo bereliler bölgede haberlerinin milletin gazını almak,içini biraz olsun rahatlatmak için millete söylendiğine inanıyorum.Ha yanlış anlaşılmasın Bordo Bereliler yok demiyorum var ama öyle söylendiği gibi aktif olarak kullanılmıyor diyorum.Neden derseniz 30 yılır her şehit haberinden sonra şu manşetler atılır
Bordo Bereliler bölgede!
Bordo Bereliler 100 terörist öldürdü
Bordo Bereliler 200 terörist öldürdü
Bordo Bereliler gizlice ırağa girdi
falan filan...
arkadaş 30 senedir şehit sonrası bordo bereli operasyonlarına bakarsak ölü terörist sayısı çin nufusunu geçti ama pkk 1 hafta sonra yine saldırıyor bu ne iş ? ve sen askerine ateş emri vermiyorsun 1 saldırıda 20 askerinin 30 askerinin şehit olmasını bekliyorsun ondan sonra bordo berelileri yolluyorsun 100 terörist öldürüyor intikam alınıyor.Yahu bu ne saçma mantıktır yıllardır anlamadım gitti kardeşim sen ver vur yetkisini bordo bereliye falan gerek kalmaz devletin arkasında olduğunu bilen en tecrübesiz erler bile birer bordo bereli olur zaten.Laflarım yanlış anlaşılmasın ama bu koskoca devlet gücünü kullanamıyor ite köpeğe kendini güldürüyor resmen.
Şehitlerinin cenazesini 1 gün geçmesine rağmen alamayan TSK ya ne dememiz gerekiyo abiler? Kifayetsiz kaldım dilim varmıyor bişi demeye.. https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=DtmOU60WluI
eğer bir birlik pusuya düşerse o birliğin yardımına ordunun en seçkin ekibi gider. Türk Ordusun da bu seçkin birlikler bordo bereli denilen gruptur. A.B.D. Ordusun da ise delta force timi yani yeşil bereli denilen gruptur.
bu arada bizim mahmut yıldırım'ın yeşil olan lakabı yaptığı başarılı operasyonlar nedeniyle A.B.D. Ordusunun Özel Kuvvetleri Yeşil Bereliler den gelmektedir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.