16 Şehit 7 Yaralımız var Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş şu PKK leşlerini bi gösterseler de bi nebze içimizdeki ateş sönse. Acaba gerçekten geberdi mi o kadar terörist.

itlerin yandaslari türk sokaklarini yakip yikarken türk genceleri seyirci kalip karsi koymaya yüregi yetmedikce daha cok bu haberlerden aliriz.

Allah rahmet eylesin.

itlerin yandaslari türk sokaklarini yakip yikarken türk genceleri seyirci kalip karsi koymaya yüregi yetmedikce daha cok bu haberlerden aliriz.

Allah rahmet eylesin.

Genclerin yüreği de TÜRKLÜKLERİ de yeter meraklanmayın siz

Allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin

( ne güzel demiş BABA benim 5 oğlum var 5 de feda olsun bu vatana ):mad::mad:

Zaman gösterdi ki: Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil. O günü bekleyin!

Düşük kapasitenle benimle burada dalga geçmeye kalkışma kalbini kırarım, siyasi bilgi sıfır, hayatta tek bildiğin şey şehitler ölmez, vatan bölünmez. Kahrolsun PKK demek. Neyin artistliğini yapıyorsun sen? Ha madem çok büyük devlet T.C. silah bırakmaz, PKK'yi minimum kayıpla bitirir o zaman tamam. Daha ölen askerlerin cenazelerini alamadı neyin artistliğini yapıyorsun? Sen Türkiye'yi baya büyük bir devlet sanıyorsun galiba?

Hayırdır sen kapasitemi nereden tespit ettin iki dakikada? Senin neyin üstünmüş bakalım benden? Sırf ''Barış tek çözüm,silahsızlanma tek çözüm'' dediğin için mi üstün sayılıyosun? Zaten senin gibilerin ortak özelliği de bu senin karşında olanları kendinden düşük zannetmek. Sen nerden biliyosun birader benim siyasi bilgimin sıfır olduğunu, hayatta tek bildiğim şeyin şehitler ölmez olduğunu? Ulan senden çok istiyorum ben o askerler ölmesin bi akıllı sensin dimi? Sanıyosun ki daha beter olsun isteyenler oynanan oyunları görmüyo biz bilmiyo muyuz olayların niye yeniden tırmandığını ukala. Şehitler ölür ukala arkadaş şehitler ölür arkasından bi tek ailesi ağlar senden daha iyi biliyorum ben bunu bu askerlerin şuan en kötü sebepten öldüğünü de senden daha iyi biliyorum. Ayrıca okuma yazma sorununda var ben Türkiye saydığım ülkelerle eşdeğer büyüklükte demedim senin o saydığın örgütler hiç bi zaman pkk kadar yaygın olamadı eğer olsaydı başlarını ezerdi dedim biz büyümelerine engel olmadık bunu anladın mı önce okuduğunu idrak et sonra cevap ver. (El-Kaide hariç ki El-Kaide'ninde fişinide kendi topraklarında çektiler) Hayat senin siyasi analizlerin kadar basit değil.Öyle barış istiyorum demekle olmuyo bu işler senin baraj altı kalmasını istiyolar dediğin partinin güleryüzü haricindekilerin ne haltlar yediğine bi bak bakalım. Barış istiyoruz diyen adamlar çözüm süreci ayağına yıllardır silahlanıyolar haberin var mı senin? Yok anca laf yapın tek çözüm masaya oturmak vs.. devlet silah bırakmaz anladın mı bunu devlet bu zamana kadar askerin elini kolunu bağlamasaydı bunlar bu kadar rahat ortalığı kan gölüne çeviremezdi. Senin o baraj altı bırakmak istiyolar dediğin parti bugün sorumlu ikinci partidir. Bıkmadınız şu her olayı tek partiye yükleme sevdasından gözünüz kör olmuş hırsızın hiç suçu yok bu memlekette zaten. Bu söylediğin lafları git bana değil o güneydoğuda cebine silah sokma çabası içine girmişlere söyle, ben silahlanmıyorum.

16 Şehidimizin isimleri ve memleketleri şöyle:

Piyade Er Uğur Yıldız / 1987 / Tokat-Erbaa

Piyade Er Resul Coşkun / 1992 / Konya Kadınhanı

Piyade Onbaşı Fatih Duru / 1988 / Çanakkale-Ezine

Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere / 1993 / Manisa-Salihli

Piyade Er Adnan Ergen / 1990 / Muğla-Seydikemer

Piyade Er Cihan Aksarı / 1988 / Düzce

Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer / 1990 / Ardahan-Göle

Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu / 1987 / Konya-Ereğli

Piyade Er Muharrem Öksüz / 1995 / Konya-Karatay

Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen / 1990 / Mersin-Tarsus

Bakım Üstçavuş Okan Taşan / 1988 / Erzurum-Şenkaya

Bakım Uzman Çavuş Harun Saltalı / 1986 / Kahramanmaraş- Andırın

Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün / 1992 / Balıkesir-Karesi

Bakım Astsubay Mustafa Özdemir / 1992 / Bilecik-Bozüyük

Piyade Çavuş Tolga Artuğ / 1991 / Iğdır

Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan / 1976 / Erzurum-Olur

Allah mekanlarını cennet eylesin

Bir evlat büyütmek ne kadar zor bilen bilir Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin...

Bu kadar rütbelinin bir arada olması da içeriden birinin bilgi sızdırdığını düşündürüyor

pkk, bir albayı şehit edebilir ama diğer komutanlar yaşıyorsa sıkıntı büyük. şuan cizreyi dümdüz ediyor ordu. cizrenin nüfusu 130k dan 70k 80k olur. gönül ister ki daha çok düşsün. ordu bir şehre girerse sadece teröröstleri değil, teröre destek olanları, teröre sempati duyanları hatta teröre korkup ses çıkarmayanların kellesini almadan o şehirden çıkmaz. bir albaya karşılık bu itlerden 50k indirseler yine karşılık olmaz ya o konu başka

COSsywgWIAACKFo.jpg

16 Şehidimizin isimleri ve memleketleri şöyle:

Piyade Er Uğur Yıldız / 1987 / Tokat-Erbaa

Piyade Er Resul Coşkun / 1992 / Konya Kadınhanı

Piyade Onbaşı Fatih Duru / 1988 / Çanakkale-Ezine

Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere / 1993 / Manisa-Salihli

Piyade Er Adnan Ergen / 1990 / Muğla-Seydikemer

Piyade Er Cihan Aksarı / 1988 / Düzce

Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer / 1990 / Ardahan-Göle

Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu / 1987 / Konya-Ereğli

Piyade Er Muharrem Öksüz / 1995 / Konya-Karatay

Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen / 1990 / Mersin-Tarsus

Bakım Üstçavuş Okan Taşan / 1988 / Erzurum-Şenkaya

Bakım Uzman Çavuş Harun Saltalı / 1986 / Kahramanmaraş- Andırın

Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün / 1992 / Balıkesir-Karesi

Bakım Astsubay Mustafa Özdemir / 1992 / Bilecik-Bozüyük

Piyade Çavuş Tolga Artuğ / 1991 / Iğdır

Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan / 1976 / Erzurum-Olur

Allah mekanlarını cennet eylesin

Allah pkk nın bin türlü belasını versin!
Bu it sürüsünü bi kazıyıp bitiremediler

O kadar şey yazdım ama sildim tekrar 2-3 it için ayırdığım zamana yazık Allah bunu yapanların belasını versin

arkadaşlar çatışmanın arka planı ortaya çıkmaya başladı. hava koşulları nedeniyle 12 kişilik bordo bereli timi dışında bölgeye ulaşan olmamış. dün gece yardıma giden timden haber alınamıyor dendiğin de aha onlarda şehit oldu demiştik ya işte o ekip bunlarmış ama şehit olmamışlar. şartsız komutan'a itaat için yetiştirilen bu özel birlik merkezden dönün çağrısı almamak için telsizlerini kırmış ve 12 cengaver sayısı 700 ü bulan PKK lı itle saatlerce çatışmış. allah onlarda ki cesareti ve iradeyi bizede nasip etsin.

COUuVbzXAAAACE3.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle Allah şehitlerimize Rahmet eylesin mekanları cennet olsun peygamberimize komşu oldular inşallah
Bir meseleye değinmek istiyorum kimse artık bordo bereliler bölgede falan demesin ben artık bu bordo bereliler olayına pek inanmıyorum bu bordo bereliler bölgede haberlerinin milletin gazını almak,içini biraz olsun rahatlatmak için millete söylendiğine inanıyorum.Ha yanlış anlaşılmasın Bordo Bereliler yok demiyorum var ama öyle söylendiği gibi aktif olarak kullanılmıyor diyorum.Neden derseniz 30 yılır her şehit haberinden sonra şu manşetler atılır
Bordo Bereliler bölgede!
Bordo Bereliler 100 terörist öldürdü
Bordo Bereliler 200 terörist öldürdü
Bordo Bereliler gizlice ırağa girdi

falan filan...
arkadaş 30 senedir şehit sonrası bordo bereli operasyonlarına bakarsak ölü terörist sayısı çin nufusunu geçti ama pkk 1 hafta sonra yine saldırıyor bu ne iş ? ve sen askerine ateş emri vermiyorsun 1 saldırıda 20 askerinin 30 askerinin şehit olmasını bekliyorsun ondan sonra bordo berelileri yolluyorsun 100 terörist öldürüyor intikam alınıyor.Yahu bu ne saçma mantıktır yıllardır anlamadım gitti kardeşim sen ver vur yetkisini bordo bereliye falan gerek kalmaz devletin arkasında olduğunu bilen en tecrübesiz erler bile birer bordo bereli olur zaten.Laflarım yanlış anlaşılmasın ama bu koskoca devlet gücünü kullanamıyor ite köpeğe kendini güldürüyor resmen.

asker cenazelerini oradaki yerel halk almış getirmiş. Kürtler bizim canımız ciğerimizdir.

eğer bir birlik pusuya düşerse o birliğin yardımına ordunun en seçkin birlik gider. Türk Ordusun da bu seçkin birlik bordo bereli denilen gruptur. A.B.D. Ordusun da ise delta force timi yani yeşil bereli denilen gruptur.

bu arada bizim mahmut yıldırım'ın yeşil olan lakabı yaptığı başarılı operasyonlar nedeniyle A.B.D. Ordusunun Özel Kuvvetleri Yeşil Bereliler den gelmektedir.

Öncelikle Allah şehitlerimize Rahmet eylesin mekanları cennet olsun peygamberimize komşu oldular inşallah
Bir meseleye değinmek istiyorum kimse artık bordo bereliler bölgede falan demesin ben artık bu bordo bereliler olayına pek inanmıyorum bu bordo bereliler bölgede haberlerinin milletin gazını almak,içini biraz olsun rahatlatmak için millete söylendiğine inanıyorum.Ha yanlış anlaşılmasın Bordo Bereliler yok demiyorum var ama öyle söylendiği gibi aktif olarak kullanılmıyor diyorum.Neden derseniz 30 yılır her şehit haberinden sonra şu manşetler atılır
Bordo Bereliler bölgede!
Bordo Bereliler 100 terörist öldürdü
Bordo Bereliler 200 terörist öldürdü
Bordo Bereliler gizlice ırağa girdi

falan filan...
arkadaş 30 senedir şehit sonrası bordo bereli operasyonlarına bakarsak ölü terörist sayısı çin nufusunu geçti ama pkk 1 hafta sonra yine saldırıyor bu ne iş ? ve sen askerine ateş emri vermiyorsun 1 saldırıda 20 askerinin 30 askerinin şehit olmasını bekliyorsun ondan sonra bordo berelileri yolluyorsun 100 terörist öldürüyor intikam alınıyor.Yahu bu ne saçma mantıktır yıllardır anlamadım gitti kardeşim sen ver vur yetkisini bordo bereliye falan gerek kalmaz devletin arkasında olduğunu bilen en tecrübesiz erler bile birer bordo bereli olur zaten.Laflarım yanlış anlaşılmasın ama bu koskoca devlet gücünü kullanamıyor ite köpeğe kendini güldürüyor resmen.

Son düzenleme:
eğer bir birlik pusuya düşerse o birliğin yardımına ordunun en seçkin ekibi gider. Türk Ordusun da bu seçkin birlikler bordo bereli denilen gruptur. A.B.D. Ordusun da ise delta force timi yani yeşil bereli denilen gruptur.

bu arada bizim mahmut yıldırım'ın yeşil olan lakabı yaptığı başarılı operasyonlar nedeniyle A.B.D. Ordusunun Özel Kuvvetleri Yeşil Bereliler den gelmektedir.

Bordo Berelilerin kim olduğunu biliyorum ama sen Yeşili pek bilmiyorsun sanırım Mahmut Yıldırım pkklıların içine sızmış bir istihbarat elemanıydı.Operasyonlarda askerler tarafından tanınmak için yeşil fular takardı bu yüzden lakabı yeşil olarak bilinir.Araştırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri