1650 tlye aldığım giriş yapamadığım kanalı kurtarana 750 tl

büyük ihtimalle veren kişi hesabım calındı yapıp kapattırdı hesabını ondan dolayı olmuştur uyanıklıga yatmış adam

pm olarak bilgileri gönder birde nasil bir giris hatasi aliyorsun söyle acayim kanalını

büyük ihtimalle veren kişi hesabım calındı yapıp kapattırdı hesabını ondan dolayı olmuştur uyanıklıga yatmış adam

Satış yapan kişi birden fazla kişiye kanal sattı sorunsuz, iftirada bulunmadan önce bir konuyu okuyun, ilk sayfada alan arkadaş nasıl bir hata yaptığını yazmış. Hem okumuyorsun hem birinin günahına girip çamur atıyorsun , ayıptır hocam..

böyle birşey neden yapsın ki kanal açık girilmiyor kurtarma epostasını eklemedim ekleseydim eğer başıma bu gelmezdi herhalde

galiba sorun senden kaynaklı eposta adresine ek bişiler uyguladıysan googlede zaten kapatmaya yer arıyor böyle olan epostalara gecen haftada benim epostayı kapadı icindede 250tl google play bakiyem vardı öle böle dedim paramı zor kurtardım paramı verdiler son anda

Satış yapan kişi birden fazla kişiye kanal sattı sorunsuz, iftirada bulunmadan önce bir konuyu okuyun, ilk sayfada alan arkadaş nasıl bir hata yaptığını yazmış. Hem okumuyorsun hem birinin günahına girip çamur atıyorsun , ayıptır hocam..

iftira atmıyorum düşünce olarak söyledim ayrıca senin bu tutumunda bize karşı yanlış biz burda bilgi alış verişi edebiliyoruz en kötü ihtimalle başıma böyle bir vaka geldigi için en kötüsünü söyledim adam paramızı alıp sonradan epostayı kapattırdı

iftira atmıyorum düşünce olarak söyledim ayrıca senin bu tutumunda bize karşı yanlış biz burda bilgi alış verişi edebiliyoruz en kötü ihtimalle başıma böyle bir vaka geldigi için en kötüsünü söyledim adam paramızı alıp sonradan epostayı kapattırdı

Konuda yazılanları okumadan yanlış yorumda bulunuyorsun , önce okursun ona göre bilgi alış verişini yaparsın. Bir de üste çıkmaya çalışıyorsun "bize" diyerek.. Ben direkt sana yazdım onu ve yine söylüyorum konuyu okumadan satıcıyı zan altında bırakacak şekilde yorum yazmamalısın , ha sonradan okudun gördün hatayı alıcı yapmış, gider yazını editlersin bana cevap yazarak üste çıkmaya çalışmazsın.

lütfen mail ve şifre istemeyiniz yeterli kişi denedi sonuçları bekliyoruz herkese teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri