17.3 inç Lap top önerisi?

Mediamarkt mi hocam dalga mı geçiyorsunuz :D :D.Msi daha uçuk hocam ya :)
[MENTION=8034]Cyber[/MENTION] hocam katılıyorumda işte bakalım almışken 5. nesil al diyenlerde var ama bu özellikler ne işe yarar bilmiyorum :)

Bilgisayardan render yapmayacaksan işlemci çok da önemli değil 5. nesil daha az elektrik harcıyor bildiğim o avantajı iyi :D oyun için felan fark olmaz o kadar yani

300 km hocam 100 tl kar edicez diye zarar etmeyelim :D
[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] hocam render planlıyorum alınca aslında şuanki masaüstümde yapmıyordum da ilerde yapma planlarım var.

uzun video ise renderi unut hele bitliste şebekede iyi değildir fiberde yoktur olmaz orda kotanda yetmez :) al sağlam ssdli bir sunucu tamamdır

Arkadaşlar 17,3 inç ekranlı lap top alma planım önümüzdeki hafta aklımda şuanda baktığım iki model var
Hp Modeli
Acer
Arkadaşlar bunların dışında önerisi olan var mı bütçe maksimum 3500.

Bende Toshiba Var sana vereyim. Benim işime yaramıyor 6 aylık bilgisayar...
Fransa dan aldım orjinaldir..Fransız klavye..

ÖZELLİKLERİ:
İşlemci: AMD A6-5200 APU with Radeon (TM) HD Graphics 2.00 Ghz
Yüklü Bellek RAM : 6,00 GB
Sistem Türü: 64 Bit işletim sistemi
Ekran kartı : 3 GB Artı 512 MB
Harddisk : 1000 Gb T

Araştır Kafanda Kuracağın Fiyata vereyim sana..
Çantası faresi herşeyi içinde..
Bataryası süper sorunsuz.

Buda Resmi..

Son düzenleme:
Lenovo almada ne alırsan al casper bile daha sağlamdır lenovodan :) Daha 6 ay olmadı bir kez değişim yaptım daha ilk gün arızalı çıktı şimdi ikinci aldığımıda iade talebi ile servise bir haftada anca yolladım. Garanti belgesindeki çoğu servis bilgileri sahte gibi birşey arıyorsun ulaşamıyorsun. Ayrıca ulaştıklarında kurumlara hizmet veren servis çıkıyor. İstanbul merkezdeki servisse mail ile arıza talebi alıyor nasıl işse bir muhattap bulamıyorsun açıkcası.. Uzun lafın kısası Lenovo ideapad dizüstü ürünlerinden uzak dur :)
Tabi elektronik şans işi ama servis berbat..

Aklımda lenovo da vardı ama neden uzak dur dediniz hocam?

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

Hocam hep msi ile lenovo arasındaydım ama msi uçuk geldi fiyatları açıkcası :)

Kasaları çok dandik, ısınınca yanmış plastik gibi oluyor. Samsung soğutmada çok çooook iyi. Ancak ekran çözünürlüğü düşük.

uzun video ise renderi unut hele bitliste şebekede iyi değildir fiberde yoktur olmaz orda kotanda yetmez :) al sağlam ssdli bir sunucu tamamdır
Hocam duruma göre videolar :).Dediğiniz gibi olmazsa ssd li alayım gitsin aslında ben önümüz 5 yılı kaldırcak bir bilgisayar alayım diyorum.
Bende Toshiba Var sana vereyim. Benim işime yaramıyor 6 aylık bilgisayar...
Fransa dan aldım orjinaldir..Fransız klavye..

ÖZELLİKLERİ:
İşlemci: AMD A6-5200 APU with Radeon (TM) HD Graphics 2.00 Ghz
Yüklü Bellek RAM : 6,00 GB
Sistem Türü: 64 Bit işletim sistemi
Ekran kartı : 3 GB Artı 512 MB
Harddisk : 1000 Gb T

Araştır Kafanda Kuracağın Fiyata vereyim sana..
Çantası faresi herşeyi içinde..
Bataryası süper sorunsuz.

Buda Resmi..
Hocam 2. el düşünmüyorum teşekkürler.
Lenovo almada ne alırsan al casper bile daha sağlamdır lenovodan :) Daha 6 ay olmadı bir kez değişim yaptım daha ilk gün arızalı çıktı şimdi ikinci aldığımıda iade talebi ile servise bir haftada anca yolladım. Garanti belgesindeki çoğu servis bilgileri sahte gibi birşey arıyorsun ulaşamıyorsun. Ayrıca ulaştıklarında kurumlara hizmet veren servis çıkıyor. İstanbul merkezdeki servisse mail ile arıza talebi alıyor nasıl işse bir muhattap bulamıyorsun açıkcası.. Uzun lafın kısası Lenovo ideapad dizüstü ürünlerinden uzak dur :)
Tabi elektronik şans işi ama servis berbat..
Anladım hocam teşekkürler bilgiler için
Kasaları çok dandik, ısınınca yanmış plastik gibi oluyor. Samsung soğutmada çok çooook iyi. Ancak ekran çözünürlüğü düşük.
Monster alıcam gibi bu gidişle :)

HP den uzak dur hocam şuanlık tek önerim bu ben bir leptop aldım uçaktan daha çok ses çıkartıyor maşallah (HP) için konuşuyorum.

HP den uzak dur hocam şuanlık tek önerim bu ben bir leptop aldım uçaktan daha çok ses çıkartıyor maşallah (HP) için konuşuyorum.
Hocam ses benim için çok önemli masaüstünden biraz da o yüzden bıktım sessiz olmalı :)
Çok özür dilerim. 17.3 içni görmemişim. Hemen önereyim. MONSTER® ABRA A7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Hocam peki bu martta yeni modeli falan çıkacak deniyor bu monsterlerin sizce beklenmeli mi bu alınmalı mı ve buna + ne eklemeliyim?

Hocam ses benim için çok önemli masaüstünden biraz da o yüzden bıktım sessiz olmalı :)

Hocam peki bu martta yeni modeli falan çıkacak deniyor bu monsterlerin sizce beklenmeli mi bu alınmalı mı ve buna + ne eklemeliyim?
+ bişey eklemene gerek yok. Yeni çıkacak modelin fiyatına bağlı ve teknolojiye ayak uyduramazsın. Gerek yok bana göre.

+ bişey eklemene gerek yok. Yeni çıkacak modelin fiyatına bağlı ve teknolojiye ayak uyduramazsın. Gerek yok bana göre.
Ses falan olayı nasıl acaba bilgisayarın ve freedos sanırım bunlara sistem yüklerken sorun oluyor mu acaba?
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] hocam siz bunu kullanıyorsunuz sanırım + ne eklediniz acaba ?

Ses falan olayı nasıl acaba bilgisayarın ve freedos sanırım bunlara sistem yüklerken sorun oluyor mu acaba?
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] hocam siz bunu kullanıyorsunuz sanırım + ne eklediniz acaba ?

Sesine bakmadım
Öğrenciye lisanslı bedava verilen embeded 8.1 kurdum
2x120 gm kingston ssd ekledim raid 0 yaptırdım ve ram mhz ını yüzselttim 2900 tl oldu 3600 indirimle 3500 tl verdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri