17 Ağustos 2015 Sonrası Quiz ile Çalışma Yöntemi

peki atılmalar bittimi veya ne zaman biticek? en azından atılmayanlar için bir oh ne zaman çekicez ? birisi sorabilirmi?

Adsenseye dönüş yapacız

Bunu yazınca bana kızıyorlar.
Adsense para kazanma durumu boş yere gitmedi milletin.
Partnerlere getirilen kural her neyse adsenselerede geldi. Google bunun için açıklama yapmaz. Önceki güncellemelerde yapmadığı gibi. Açıklama yapmasını beklemiyorum.
Ama su bir gerçekki istediğimiz kadar yeni adsense açalım bundan sonra çok kanal kapanma yaşayan olursa adsense si para kazanma kapanma durumu ile karşı karsıya geleçek. Bunlar benim kişisel fikrim

Bundan sonra adsensede az kanal kapattirabilenler kazana bilecek. Aynı partnerde olduğu gibi

2 telifli kanalım var. günde 3 hane para geliyo. napayım şimdi ben bu kanalı. videoları sileyim mi? :(

2 telifli kanalım var. günde 3 hane para geliyo. napayım şimdi ben bu kanalı. videoları sileyim mi? :(

Ben olsam silmem :D Ama mantıklı olan silmek :) Risk eşiğiniz ile alakalı hocam :) Eğer ihtiyacınız varsa düşünmeyin silin bence almak için ödemeyi. Ama şöyle de bir durum var, panele giriş yapıp ödeme alabileceğinize emin olun o zaman silin silecekseniz, aksi takdirde hiç silmeyin :)

Yani olan aç gözlü arkadaşlara olacak iyi oluyor. Hadi şimdi de 200-300 kanal açıp video basın hahah iyi oldu, 8 aydır bu işteyim tek kanal tek video çalışırım 10 kanalı da geçmez kanal sayım max 5-6 tane kapandı,istediğim kazanca ulaşınca,videoları silerim beklemeye alırım,riske girmem!

Ben olsam silmem :D Ama mantıklı olan silmek :) Risk eşiğiniz ile alakalı hocam :) Eğer ihtiyacınız varsa düşünmeyin silin bence almak için ödemeyi. Ama şöyle de bir durum var, panele giriş yapıp ödeme alabileceğinize emin olun o zaman silin silecekseniz, aksi takdirde hiç silmeyin :)

şu atılan kanalların ödemesini neden yapmadığını sorar mısın ya? kesnleşmelerden sonra attılar özellikle parasını almış olmaları gerekiyor.. tam bir bilgisi yoksa da yetkilisine sorsun bizi aydınlatsın, çakal olmuşlar ya :)

quiz denen şahsiyetsiz firma resmen gider ayak soygunculuk yapıyor. ulan sizin gibi adamla güvenende suç. aç gözlü emperyalistler.....

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] haziran için haberim yok diyor ama çoktan paraları hesaplarına almışlardır diye tahmin ediyorum yani kısacası yalan söylüyor
haziran konusunda biraz ingilizce baskı yapsanız :D

Peki oluşturduğumuz wmz kodlarının bir kimliği var mı yani tek hesaptan açılmış olduğunu anlayıp atılma gibi bir durum söz konusu mu?Ya da pp alt kullanıcı maili tanimladigimizda bunu tanımları gibi bir durum söz konusu mudur arkadaşlar. Bu arada bilgilendirme için teşekkürler.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] haziran için haberim yok diyor ama çoktan paraları hesaplarına almışlardır diye tahmin ediyorum yani kısacası yalan söylüyor
haziran konusunda biraz ingilizce baskı yapsanız :D

Haziranı ödemesi şart o kadar çok alacağım varki o aydan kapanan kanallardan ödenmemesini aklıma bile getirmek istemiyorum :(

Haziranı ödemesi şart o kadar çok alacağım varki o aydan kapanan kanallardan ödenmemesini aklıma bile getirmek istemiyorum :(

benimde haziran ayından alacağım çok hocam yanı o parayı alsam 5 ay çalışmasam yine birşey olmaz o derece yani :D

benim 50 ye yakın kanalım var
hepsi ayrı cüzdan ayrı panel hepsi sağlam bilginize dostlar

17 Ağustos 1999-17 Ağustos 2015 bu da Quiz depremi oldu resmen.

Hem kapananları ödemeyecek hemde kanal alımında kriterleri ağırlaştıracak. Bundan sonra kim niye quizle çalışsın ki o zaman.
Şartları ağırlaştırsınlar, doğal beğeni ve paylaşımı olan, doğal izlenim ve abonesi olan kanalları alsınlar sadece. Ama kapananları ödememeleri saçmalık resmen.

17 Ağustos 1999-17 Ağustos 2015 bu da Quiz depremi oldu resmen.
18.000 kişinin öldüğü bir depremle bu quizin kapanan kanallara ödeme yapmamasını nasıl karşılaştırabiliyorsunuz. ,
(not aylık kazancım çok yüksek ancak ben bile senin kurduğun cümle gibi bir cümle kurmam hocam )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri