178-176-31 ile baslayan ip ile Adsense Acmak için HostingAdresi nden Vds Alanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efecan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yerlifilmizle.web.tr
Merhaba arkadaşlar yaklasik 4-5 aydır Hosting adresinden vds kiralayıp kullanmaktayım. arkadaş bu ayın 25 ine kadar butun bilgilerinizi yedekleyin sunucuyu radore denen bi şahıstan kiraladım suresini uzatmayacam zaten bu uc blogtan vds kiralayıp kullanan kişilerin cogunun adsenseleri banlandi diyor. fakat benim adsenselerim sağlam ödemesini geçtim bu vds lerin. ve ip adreslerini bırakmak istemiyorum cunku adsense acıyorum ben bu iplerde. bu durum benim oldukça canımı sıkıyor. forum yönetiminin konuya müdahil olmasını rica ediyorum.

Olayı yanlış anlamadıysam firmanız ip bloklarını iptal edip yeni ip bloğu alıcak ama siz ipnin değişmesini istemiyorsunuz ?

Bu durumda en makul çözüm firmanın bu ip bloklarına ödediği tutarı ona ödeyerek bu dertten kurtulabilirzsiniz, forum yönetimin bu tarz firmanın iç işleyişine müdahale hakkı malesef yoktur.

Olayı yanlış anlamadıysam firmanız ip bloklarını iptal edip yeni ip bloğu alıcak ama siz ipnin değişmesini istemiyorsunuz ?

Bu durumda en makul çözüm firmanın bu ip bloklarına ödediği tutarı ona ödeyerek bu dertten kurtulabilirzsiniz, forum yönetimin bu tarz firmanın iç işleyişine müdahale hakkı malesef yoktur.

ip bloklarını alip başka bi sunucuda kullanabilirmiyim ?

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:52 ----------

burada mağduriyet konusu var ise forum yönetiminin konuya müdahil olması gerekir. ben emek verdim adsense açtım emek verdim kanal yaptım adsenseye bağladım foruma güvendiğim için forumdaki vdas satıcısından vds aldım.

burada mağduriyet konusu var ise forum yönetiminin konuya müdahil olması gerekir. ben emek verdim adsense açtım emek verdim kanal yaptım adsenseye bağladım foruma güvendiğim için forumdaki vdas satıcısından vds aldım.

Sunucuyu sana devir edeyim ozaman

onlem alınmaz cozum bulunmaz ise bugun bana yarın bi başkasına

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------

istemiyorum sunucu birader napayım ben sunucuyu aylık 500 verecek bütçem olsa gelip senden 15 tl ye vds kiralamazdım.

Merhaba,

sunucu radoreden alındıysa ve sizde radoreden sunucu alıp mevcut firma sahibininde onayı ile bahsettiğiniz ip bloklarını kendi alıcağınız sunucuya route ettirebilirsiniz. Bu teknik olarak mümkündür ama hem radorenin hemde firmanızın bunu onaylaması gerekli.

Çalıştığınız firmayı tanımam etmem fakat eğer firma ipniz değişmez diye bir garanti vermediyse hiç bir hak talep edemezsiniz ki mantıken 10 kişi banlanmış 2 kişi sağlam kalmışsa düz mantık çoğunluğun talebine gçre hareket eder.

Merhaba,

sunucu radoreden alındıysa ve sizde radoreden sunucu alıp mevcut firma sahibininde onayı ile bahsettiğiniz ip bloklarını kendi alıcağınız sunucuya route ettirebilirsiniz. Bu teknik olarak mümkündür ama hem radorenin hemde firmanızın bunu onaylaması gerekli.

Çalıştığınız firmayı tanımam etmem fakat eğer firma ipniz değişmez diye bir garanti vermediyse hiç bir hak talep edemezsiniz ki mantıken 10 kişi banlanmış 2 kişi sağlam kalmışsa düz mantık çoğunluğun talebine gçre hareket eder.

Biz kendisine bu alternatifi çok önce sunduk.

Kusura bakmayın konuya yazıcağımda sorun nedir tam olarak ben arkadaştan VDS alacağımda kafam karıştı şimdi hostingadresi sunucularını kullananlarının adsenselerimi banlandı?

Kusura bakmayın konuya yazıcağımda sorun nedir tam olarak ben arkadaştan VDS alacağımda kafam karıştı şimdi hostingadresi sunucularını kullananlarının adsenselerimi banlandı?

185 le başlayan iplerde kullandığım butun adsenseler banlandı 46 ile başlayan iplerde kullandığım adsenseler banlandı. su an mevcut kullandığım 176-178-31 ile başlayan iplerde kullandığım adsenseler sağlam arkadaşta bu ip bloklarını iptal edeceğini soyluyor ben ise bu iplerde kullandığım adsenselerin sağlam olduğunu belirtiyorum ve ip değiştirmek istemediğimi söylediğim halde arkadaş hala ipleri iptal edeceğini belirtmekte böyle bir uygulama hic bi yerde yoktur. satın alıyorum urunu sunucu değişebilir o konu beni değil kendisini alakadar eder kullandığım ipler değişmedikten sonra başka sunucularda ip adreslerini kullanabilmeme imkan sağlayabilir fakat arkadaş hala ipler iptal olcak diyor gecen ayda adsense açtığım bir vds veri kaybından dolayı ip iptal oldu diyerek ip yeniledi aynı ertesi gun adsense banlandı.

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

arkadaşa webhosting yetkisi veren forum yöneticilerinin konuyu cozume kavuşturmasını talep ediyorum

sadece bu firma ile ilgili mi sorun yoksa tüm o sayı ile başlayan ip ler mi banlanıyo ?

Bu kadar kıymetli adsenselerinizi neden vdslerde açıyorsunuz, madem ipe dayalı ban oluyor açmayın vdslerde olsun bitsin.
Biri bişey diyor arkasından 50 tane adam gidiyor bakalım daha neler görücez.

acaba yeryuzunde temız ip kaldımı

elimde var su an adsenseler sağlam bu ipleride onlarıda vds yi bana satan arkadaş sunucuyu başka birinden kiralamış iplerle birlikte gelmiş buraya webhosting yetkisi almış simdide ipleri sunucuyu iade edecem verilerinizi yedekleyin diyor. ipleri başka sunucuya aktar dyorum yer yok diyor. gel cık isin içinden.

elimde var su an adsenseler sağlam bu ipleride onlarıda vds yi bana satan arkadaş sunucuyu başka birinden kiralamış iplerle birlikte gelmiş buraya webhosting yetkisi almış simdide ipleri sunucuyu iade edecem verilerinizi yedekleyin diyor. ipleri başka sunucuya aktar dyorum yer yok diyor. gel cık isin içinden.

Şansınız fazla zorlama. Yaşın benden büyük yaşına hürmet ediyorum susuyorum ama gerçekten şansını fazla zorluyorsun susayım saygısızlık etmiyim diyorum.

Ben size alternatif sunucuyorum skypeden cevap bile vermediniz.

Ben size taşıyım diyorum olmaz diyorsunuz ayrıca yer yok demedim.

Sunucuyu size devir edeyim diyorum pahalı dediniz eyvalla.
Ortak alın beraber ödeyin dedim elini bile sürmedin. Onada eyvallah.
O firmadan sunucu al IPleri o makınaya anons ettirelim dedim hiç takmadın bile.

Sunucu süren 22/11/2015'de son buldu 25 ine kadar yedeklerinizi alın.

sen haklısın kurumsal firmalar dururken gelip burda webhosting yazanlara güvenip vds almamız buyuk hata 10 tl fazla ver git kurumsal firmadan al onune gelen webhosting almış adam sunucuu başka yerden kiralamış gelmiş burda webhosting olmuş cok haklısın.

[MENTION=15633]HostingAdresi[/MENTION] isimli arkadaştan 46 ile başlayan satın aldım bu ay içinde şuanda sağlam neye göre ipi suçluyorsunuz acaba? ben adsenseyi ip üzerinden açmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri