18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

adsenseler 1 haftalık kanalllar 3 aylık reklam catır catır cıkıyor

Dünden beri bazı kanallarda reklam çıkmıyor. Başka konular altında tartışılıyor. Konu açılmadığına göre genel bir sorun değil. Bazı arkadaşlarda var sadece bu sorun.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar konu altına yazarsa sorun tespit edilebilir belki.

Bende reklam çıkmayan kanallar bu ay açtığım kanallar. Dün kontrol ettiğimde reklamlar silinmişti ben de tekrar girdim. Ama sorun devam.. Ve bu ay açtığım adsenselere bağlıydı. Dün gece 3 ay önce açtığım bir adsense'e taşıdım 2 kanalımı. Ama hala sorun devam ediyor ve 1 kanalım kapanmış.

Var mı bir çözüm önerisi olan?

para kazani kapatım geri actın mı ustad sen

reklam çıkmayan kanalları başka adsensye taşıyan oldu mu?

---------- Spam Engelliyici 17:23 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------

bende bir kanalda şöyle bi durum var
normalde 20 dolar kazandıran kanal 4 gün önce adsense değiştirdim değiştirmez olaydım
kazanç buna düştü

adsensede gerçek zamanlı ise böyle

KANALDA İSE REKLAM GÖSTERİMİ YOK izlenim düştü ondan kazanç düştü diyeceğim izlenim artı eskisine göre

KANALDA REKLAM ÇIKMADIĞINA GÖRE YANİ BEN RASTAMADIM BU KAZANÇ NERDEN GELİYOR EĞER REKLAM GÖSTERİLİYORSA KAZANÇ NEDEN BU KADAR DÜŞÜK ANLAMIYORUM

suan bu olay sadece sayılı kısılerde var heralde yada kımse adsensesine girmiyor bakmiyor oyle anliyorum yada ben kazandıran butun kanallarımda reklam yok suan için 3. gun bugun sonumuz ne olur bilinmiyor suan için

BOL KAZANÇLAR.

Ben bir sisteme göre yaptıklarını düşünmüyorum .
3 Adsense var 3 üde bu ay açıldı 1 tanesinde sorunsuz reklamlar çıkıyor diğer 2 tanesinde ise reklam Yok kanallarda .
Zaten bu arada reklam çıkmayan Adsenselerde bulunan 2 kanal Spamdan uçtu .
Kazandıran kanala yt resmen müsade etmiyor Spamdan uçuruyor iyice saçmalamaya başladılar banlıcaksa bankasın adsenseleri de önümüze bakalım .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben bir sisteme göre yaptıklarını düşünmüyorum .
3 Adsense var 3 üde bu ay açıldı 1 tanesinde sorunsuz reklamlar çıkıyor diğer 2 tanesinde ise reklam Yok kanallarda .
Zaten bu arada reklam çıkmayan Adsenselerde bulunan 2 kanal Spamdan uçtu .
Kazandıran kanala yt resmen müsade etmiyor Spamdan uçuruyor iyice saçmalamaya başladılar banlıcaksa bankasın adsenseleri de önümüze bakalım .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

VDS mi PC mi çalışıyordunuz hocam?

Olay kanallarla alakali degil adsense alakali...benim de bi adsense im o halde...kanal baglayip reklam aciyorum ama reklam cikmiyor...baska adsense e degil ama parrnere tasidim reklam cikmaya basladi

Olay kanallarla alakali degil adsense alakali...benim de bi adsense im o halde...kanal baglayip reklam aciyorum ama reklam cikmiyor...baska adsense e degil ama parrnere tasidim reklam cikmaya basladi

yani adsensedemi bi skıntı var yada guzel bi guncelleme geliyor ondan mı boyle ki .

çogu kanalımda durum vahim 3k ızlenım var gosterım 40 tık yok saka gıbı umarım duzelır yoksa yandık

ayın 16. sında para kazanmayı açıp adsenseye bağladığım kanalı kazanç kotrolü için girdiğimde videoların para kazanması açılmadığını gördüm. hakkatten saçmalık değil de nedir ya. para kazanmalarını tekrar açtım. 2 gün boyunca kontrol edecem bakalım tekrar gidecek mi?

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

tüm ayarların b.k..nu çıkarmışlar

sende gene 40 tık var bende 1 2 acaba o reklam hangi videoda
Hayır bu kanallar hep farklı adsense de nedeni ne anlamış değilim.hitlenmeye baslayan kanalı adsenseye baglıyoruz reklam cıkmıyor gidişat cok kotu kanal paralarını bıle cıkartamadık bu ay

Kanal eski, adsense yeni reklamlar vardı gitti yeşil dolar yanıyor

günlük 3 haneli kazanç getiren adsenseler artık tek haneli bile getirmez durumda eğer düzelmezse tam bir vakit kaybı olur bu iş

Son düzenleme:
Ya aslında büyük sorun şuan herkeste aynı sorun olmadığı için üstüne gidilmiyor. Umarım gelip geçicidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri