moneydad
Yasaklanmış
Bu ay açtığım yeni adsenselerin hepsinde reklamlar görünüyor. Ayrıca reklamların çıkmaması adsense ile değil kanallar ile alakalı bir durum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13674]abasaran[/MENTION] hocam senin dedigin gibi yaptım simdi hepsinin para kazanmasını kapatım sonra 1 video para kazanma uygun degil dedi sonra f5 bastım yine dolar isareti geldi sence o videoda hata mı var ?
Reklam çıkmayanlarda videodaki reklam sarı çizgileri görünüyomu. Benim seyrettiğim videolarda sarı çizgiler var, ama artık sanki adblock varmış gibi adsenseye bağlı kanalların hiçbirinde reklam çıkmıyo ama partnerlerde çıkıyo.
Reklam çıkmayanlarda videodaki reklam sarı çizgileri görünüyomu. Benim seyrettiğim videolarda sarı çizgiler var, ama artık sanki adblock varmış gibi adsenseye bağlı kanalların hiçbirinde reklam çıkmıyo ama partnerlerde çıkıyo.
merhaba arkadaşlar.
az önce reklam çıkmayan bi kanalımda tüm videolardaki reklamları kapatıp yaklaşık 3-5 dakika sonra tekrar toplu olarak geri açtım.
şu anda reklamlar çıkıyor.
sizlerde dener misiniz ?
ek bilgiler
toplamda 73 video vardı. 71 para kazanması açık + 2 eşleşenli.
eşleşenlileri sildim. kalan 71 video üziernden işlem yaptım.
video uzunlukları 10 dakikadan az 11 video var. kalanı uzun ve video ortası reklamlarda çıkıyor.
şimdi ikinci bir kanal için aynı işlemi yaparken bişey farkettim.
videolar yayında ama bir videodaki dolar işareti yanık değil. üstünde çizgi vardı. (para kazanılamaz durumda yani)
toplu olarak para kazanmayı açmak istediğimde o videoda açılmadı yine.
sizdeki durumda aynı olabilir mi ?
bir gelişmesi olan varmı acaba ?
Adsanseyle alakasi yok hocam onu söyliyebilirim deneme yaptimbi adsenseme 4 kanal baglı 4 ündede reklam gorunmuyor kanaat getiriyorumkı bu adsensenin b*klugu . yeni adsense 2 haftalık felan akşam farklı adsenseye baglayıp reklamlar gelıcekmı gelmıcekmı kontrol edıcem bide bu cıktı başımıza.
Adsanseyle alakasi yok hocam onu söyliyebilirim deneme yaptim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.