18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

yok hocam,ama reklamları sorunsuz olanları liste dışı yükledim.

bi arkadaşla konuştumda oda özgün içerik üretiyor kendisi videoları liste dişi up. yaptıgını söyledi ayni şekilde bende liste dişi yükleme yaptım bizim de liste dişi yükleme yaptıklarımızda reklam cıkmıyor sadece acaba sorun bundan dolayimi diye düşündüm cevap için teşekkür ederim :)

şuan 2015 de actıgım bır kanala yenı 6 video attım ve 6 sındada para kazanmalar normal acıldı
hepsini liste dışı yükledim. daha sonra 2 videoyu direk yayınladım. 4 tanesini zamanladım. // adsense

şuanla örnek vermeyin lütfen bende yükledigimde reklamlar vardi 3. vea 4. gün reklamlar kayboldu :/

2 Kanalda giden reklamlar şuan gözüküyor. sorun düzelmiş olabilir. (reklamlar gitti gideli kanala hiç ellemedim. reklamlar konusunda hiç bir değişiklik yapmamıştım. reklam silme ekleme vs. ) inşallah herkesde sorun düzelmiştir.

27 Aralıkta %1.41 T.O
inş düzelir eşiği aşar diye yeni adsense bağladım aşamıcak böyle giderse

an itibari ile reklam cıkmayan 4 kanalım da aynı anda kapandı artık gönül rahatlıgıyla uyuyabilirim iyi geceler :)

an itibari ile reklam cıkmayan 4 kanalım da aynı anda kapandı artık gönül rahatlıgıyla uyuyabilirim iyi geceler :)

Şaka bi yana artık kafanı takmıycaksın geçmiş olsun mal gıbı her saat bakıyorum kanalı acıp ekrana bende cidden bu ay kotunun kotusu

sımdı beyler evet reklam cıkmiyor 40 kusur kanal sıldım cıkmiyor diye hepside ayni gun baglanmişti reklam acılmişti ben ondan dusunuyorum boyle oldu sımdı yaptim kanalları 1 haftadir cıkıyor reklam hala bi skıntı yok bence yeni kanallara bakın sizde

BGBG 1 liranın altına düştü... Reklamlar görünmüyor, neden böyle iyi izlenim alan kanalda çözemedim, yılbaşı tatili diye reklam veren mi yok youtube a?

Merhaba Mahmut,

Ulaştığınız için teşekkür ederiz!

Videolarınızda hiçbir reklam görüntülenmediği için yaşadığınız bu teknik sorunun ayrıntılarını bize bildirmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Konuyu ne kadar iyi anlarsak, bir çözüm doğrultusunda ne kadar iyi çalışabiliriz. Mühendislerimiz problemin farkındalar ve sorunu çözmek için çok çalışıyorlar.

Şu anda, bir çözüm için belirli bir zaman çizelgesi sağlayamıyorum, ancak sizi şu anda bu platform çapında çözmeye çalıştıklarından emin olabilirsiniz.

Görüşleriniz için tekrar teşekkürler.

Bi arkadaş sorunu bildirmiş böyle bi cevap gelmis sorun genel ve düzelcegini söyluyolar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mühendisler bence sadece spamdan kanal kapattırmakla uğraşıyorlar başka hiçbir halta yaradıkları yok :)

Düzelecek diyorlar da günlük 100 TL getiren kanal 15 gündür 5 TL'den yukarı çıkmıyor arkadaş o günleri telafi de edecek miymiş beyefendiler ? Ne berbat bir Aralık ayı oldu bu sene inşallah yeni yıla düzelir durumlar.

Düzelecek diyorlar da günlük 100 TL getiren kanal 15 gündür 5 TL'den yukarı çıkmıyor arkadaş o günleri telafi de edecek miymiş beyefendiler ? Ne berbat bir Aralık ayı oldu bu sene inşallah yeni yıla düzelir durumlar.
Bence hocam 5 tl olsun öz olsun 150 tl kazanıp hiç kesinleşmeyenlere ne diceksin :D benim günlük 5 kazandıran tüm kanalların ödemesi alındı ama yükseklere ödeme yapmadı :S

bi başka arkadaşa gelen mesaj reklamlarla ilgili

Selamlar Erdal,

Mesajına geç döndüğümüz için özür dilerim. Umarım iyisindir.

Yaşadığın problemin teknik bir sebepten kaynaklandığını mühendislerimiz doğruladı. Sorun üzerinde çalışıyorlar.

Çözüm konusunda kesin bir tarih veremiyorum.
frown.png

Sabırlı olduğun ve anlayış gösterdiğin için teşekkür ederim.

Kendine iyi bak.

Sezay
Google YouTube Team

Şu an bende izlenim ve gösterim oluyor ancak kazanç sıfır, 10 kat az geliyordu tamam dedik şimdi hiç gelmiyor. Sizin adsense raporları ne durumda sorunlu kanallarınızda? Acaba düzeltmeye mi uğraşıyorlar sorunu?

Benim anlamadığım olay şimdi şu arkadaşlar .
Bu sorun ilk başladığında 2 Adsense de reklam görüntülemesi sallıyorum 10k olması gerekirken 300 felandı .
O Adsenselerdeki kanallar kapandı şimdi 1 Adsense daha var ona bakıyorum reklam görüntülenmesi yansıyor adsenseye 2 kanal bağlı ama doğru düzgün tıklama Yok bgbm berbat ötesi .
Kanallara gidiyom bakıyorum reklam da çıkmıyor . Artık ne yapacaklarını mı şaşırdı bunlar yoksa sorun var da çözemiyorlar mı yada reklamlar mı bitti bilemiyorum .
Hadi reklamlar bitmiş olsa ilk yaşadığım gibi reklam görüntülenmesi yansımaması Lazım ama en son bahsettiğim Adsense de reklam görüntülenmesi var doğru düzgün tıklanma Yok .
Neyse hayırlısı devreleri yaktıracak bize yt bakalım Ocak ayında ne olacak .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri