2 tane aynı içerik var 1 tanesinde var digerinde yok bence alakası yok yok bu yazılanlarla
yt politikası benim tahminim değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 tane aynı içerik var 1 tanesinde var digerinde yok bence alakası yok yok bu yazılanlarla
2 gündür reklam çıkmayan kanalda bugün reklam çıkmaya başladı
herhangi bir işlem yaptınız mı hocam ? reklam kapat aç vs.
2 gündür reklam çıkmayan kanalda bugün reklam çıkmaya başladı
Çok fazla oynama yaptıysanız düzelmeye bilir hocambakalım belki yavaş yavaş düzelmeye geçer başkalarında düzelme varsa
Videolu reklam çıkıyor mu ? Yoksa metinli olanlar mi cikmaya başladı?
Çok fazla oynama yaptıysanız düzelmeye bilir hocam
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu denememiştim şmdik denedim onuda 10. açışımda videolu reklamda çıktı
Videolu reklam dışında diğerleri çıkıyor bende de videolu reklam çıkmadığı için tıklama düşük. Bu sekilde sorun yasayan var mi? Acaba videolara etiket girmedigim için olabilir mi?
benim videolarda da etiket yok hocam ondan olduğunu sanmıyorum
Bende dün iki tane adsense actım.Henüz kanal baglamadım fakat dikkatimi çeken eski adsense de performans raporlarında ürünler kısmında iki secenek bulunuyordu 1-İçerik için adsense 2-İçerik için adsense (barındırılan) fakat yeni adseselerde 2-İçerk için adsense(barındırılan) bu kısım yok .Acaba bunun reklam cıkmamasına bi etkisi varmıdır?Yeni actıgınız reklamlar cıkmayan adsenselerinizde bi kontrol edermisiniz herkesde aynı mı durum.
10 gün oldu reklam çıkmıyor kanal özgün![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.