18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

4 ayrı kanal 4 ayrı katagori 4 ayrı dil ve 4 kanalında video uzunluklarına kadar herşeyi farkli iken 4 ünde de reklam cıkmaması nedir o zaman ? tek ortak noktası AYNI ADSENSE ye baglı olması ?
Dene hocam denemek bedava

Reklamlar cikan adsanseye bagladim reklam cikmiyan kanali olmadi 3-5kez adsanse degistirdim duzelmedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reklamlar cikan adsanseye bagladim reklam cikmiyan kanali olmadi 3-5kez adsanse degistirdim duzelmedi

Aklıma bir şey getirdin olumlu sonuç alirsam konu altında paylaşirim

Ocak başına hatta kesinleşmelere kadar netlik kazanmayacak gibi bu sorun. Eski veya yeni kanalla ilgisi yok, kategori ile alakası yok. Adsense değişikliği yine aynı sorun. Yeni bir güncelleme ile hak sahibi kişi direk telif atmadan veya eşleşen yollamadan video yayında kalsın geliri benim olsun gibi bir yetkilendirme vsvs mi yaptı hiç bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz.

hocam bekleyip görmek olmuyor bekliye bekliye hiç bişi olmuyor youtube nınde bu tur konularda acıklama yaptıgını gormedım ben genel sorun degıl cunku .

Bu reklam çıkmamama olayı belirli içeriklerde mi var aceba, sadece dizi film gibi telifli içeriklerde mi bu sıkıntı.

Bu reklam çıkmamama olayı belirli içeriklerde mi var aceba, sadece dizi film gibi telifli içeriklerde mi bu sıkıntı.
Iceriklede alakasi oldugunu sanmiyorum çünku benim butun kanllarim dizi kiminde cikiyo kiminde cikmiyo

Bu olay inşallah yakın zamanda düzelir. Çünkü az ama öz gelirli, garantör diyebileceğim kanallarıma dadandı bu olay ve çok bunaltıcı bir şey. Elinden hiçbir şey gelmiyor.

Konu kesinlikle kanal ile alakalı. Aynı adsenseye cep telefonu ile çekip attığım farklı kanaldaki videoda bir haftadır reklamlar çıkıyor ama yakın bir tarihte açtığım diğer kanalımda 2. günden bu yana reklamlar çıkmıyor. Kanal hit alınca inceleniyor spamsa kanal kapatmadan kara listeye alınıyor. Bir daha o kanalı adsense ile ilişkilendirmek imkansız. Reklam çıkmayan kanaldaki videoları sildim. Diğer kanalımda reklam çıkan o cep telefonu çekimi attım yine reklam çıkmadı.
Bunlar benim şahsi denemelerim sonucu edindiğim bilgiler. Ayrıca eski tarihli adsenseye bağlı kanallarımda reklam sıkıntısı olmadı.
Maddeler halinde yazarsak ;

1- Eğer adsense Kasım-Aralık ayı içerisinde açıldıysa bu reklam çıkmama vakasının tam ortasında yer alıyorsunuz.
2- Kanalda reklam çıkmıyorsa o kanal artık çöp. İçerikleri başka kanala taşıyın eğer adsense hesabı yakın bir tarihte alındıysa sonuç yine kanal hitlendikten sonra hüsran olacaktır.
3- Spam kabul eden düzgün bir partner varsa özelden yazabilirsiniz :D

Kanalı neden spam kabul etsinki ?
kanalda 15 video var mesela Telif vs hiç bir şey gelmedi 15 video 1 er gün arayla yüklendi Kanal gerçek telefonla onayladı Gmaili açarken Onaya da takılmadı ?

Iceriklede alakasi oldugunu sanmiyorum çünku benim butun kanllarim dizi kiminde cikiyo kiminde cikmiyo

yok karışık özgünde de oluyor ara ara. yılbaşından sonra düzelir bence.
İnşallah öyledirde düzelir bir an önce.

İnsanın aklına her şeyler geliyor,
İlk önce yüksek kesinti ile telifli içeriklerin önceki kazancını aldılar, sonra bu içeriklerden hiç kazandırmamak için güncelleme yaptılar gibisinden.

Benim reklam çıkmayan kanallar sadece dizi film kanalları, diğer telifsiz içeriklerde sıkıntı yok onun için dedim.

Kanalı neden spam kabul etsinki ?
kanalda 15 video var mesela Telif vs hiç bir şey gelmedi 15 video 1 er gün arayla yüklendi Kanal gerçek telefonla onayladı Gmaili açarken Onaya da takılmadı ?
Çünkü özgün kanalımda hiç böyle bir sorun olmadı. Sadece spam içeriklerde oluyor. Tahminim aynı içerik senden önce atıldıysa sende yt to yt yaptıysan google da bunu ayırt edebilecek altyapı olduğuna inanıyorum.
Sıkıntı kanalın hitlenmesi ile başlıyor. Adsenseye Bağlanmamış ve hit almayan çöp kanallara karışmıyor.

Çünkü özgün kanalımda hiç böyle bir sorun olmadı. Sadece spam içeriklerde oluyor. Tahminim aynı içerik senden önce atıldıysa sende yt to yt yaptıysan google da bunu ayırt edebilecek altyapı olduğuna inanıyorum.
Sıkıntı kanalın hitlenmesi ile başlıyor. Adsenseye Bağlanmamış ve hit almayan çöp kanallara karışmıyor.

Kanalda render mevcut aynı kanalın bi copy sini yaptım liste dışı diğer adsense ye bağlı idi reklamları açık ve reklamları çıkıyor şimdi mecburen reklam cikmayani liste dışı yapıp diğer liste dışı kanalı yayinlicam bari network e sokalim .

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

birşey soracagım hocam eger cevaplamak ister iseniz.

Aynı adsenseye baglı diğer kanallarınızda reklam mevcutmu acaba ?

[MENTION=39722]OMG[/MENTION] hocam benim adsenseye bağlı 4 kanal var.
1'inde reklamlar çıkıyor diğer 3'ünde çıkmıyordu
3 reklam çıkmayan kanalın 1'inde video ortası reklamların sarı noktaları vardı ancak reklam çıkmıyordu.
o kanaldaki tüm videoların para kazanmasını kapatıp kısa süre sonra tekrar geri açtım.
onda da videolar gösterilmeye başladı ama kalan diğer 2 kanalda hiçbir şekilde video çıkmıyor.

benden ufak bi bilgi olsun istedim.

youtube-adsense işbirliğiyle süreli vurgun yiyoruz. en kötüsü de buna çözüm bulamamış olmak ..

İçerikle ve adsense ile alakı kesinlikle değil. Bende 1 haftadır reklamlar çıkmıyordu ve Cumartesi günü reklam çıktı. Sonradan tekrar reklamlar çıkmamaya başladı ama Cumartesi tüm gün reklam gösterimi oldu. Günün bazı saatlerinde mobilden reklamlar çıkabiliyor. Kanal ve adsense ile alakalı değil başka bir şey.

aynı gün açılmış 2 adsense hesabım var.birisinde 2 tane çizgi film kanalı baglı,reklamlar çıkıyor sorunsuz bi şekilde.ne kanallarda ne adsense de hiç sorun olmadı.bi adsense de ise 1 tane slayt kanalım var,reklamlar çıkmıyor :)

aynı gün açılmış 2 adsense hesabım var.birisinde 2 tane çizgi film kanalı baglı,reklamlar çıkıyor sorunsuz bi şekilde.ne kanallarda ne adsense de hiç sorun olmadı.bi adsense de ise 1 tane slayt kanalım var,reklamlar çıkmıyor :)

videolari liste dişi mi yüklediniz hocam.. reklam cıkmayanda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri