+18 Videolar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratkrkc11

Kayıtlı Üye
Beyler yanlış anlamayında dün 4-5 video attım 100-200 izlenme geldi kimsenin kanaldan haberi yokken :D tabi komple açık değil videolar. Şimdi ben bunu adsenseye bağlayacağımda korkuyorum adsenseyede ban atarlar mı :D bişey olursa ?

Birşey olmaz sadece kanalının ileride topluluktan kapanma ihtimali oluyor.

adsens emailinde kanal yok değilmi ? ayrıca inşiallah o videoalr adsense mailine yanlışlıkla kanal çaıp o kanla atmamışssındır

O değilde her konunun altına o paradan ne hayır gelir bu paradan ne hayır gelir diyen arkadaşlar var forumun ahlak bekçiliğini yapan kısım kime ne kardeşim isteyen istediği yerden para kazanır adamı zorla sokup video izlettirmiyor ya her konunun altında aynı şeyi yazmanın mantığı nedir :confused: :confused:

O değilde her konunun altına o paradan ne hayır gelir bu paradan ne hayır gelir diyen arkadaşlar var forumun ahlak bekçiliğini yapan kısım kime ne kardeşim isteyen istediği yerden para kazanır adamı zorla sokup video izlettirmiyor ya her konunun altında aynı şeyi yazmanın mantığı nedir :confused: :confused:

arkadaş yorum yapmış sen ne atlıyon konu sahibi bile yorum yapmamış ??????

arkadaş yorum yapmış sen ne atlıyon konu sahibi bile yorum yapmamış ??????

Seni ilgilendirir mi dostum sen adamın avukatı mısın? Her başlığın altına böyle saçma sapan yorum yapmaları rahatsız ediyor beni o adam o işe girmeden önce bilmiyormuydu o kazancın haram olduğunu biliyordu ee adam kararını vermiş yüklemiş para kazanmaya başlamış gerisi seni ilgilendirir mi?

1 hafta geçmeden ban yer kanalın spamdır carttur curttur vs.... Parada gelmez kısacası bu süre içinde..

Bu düşünceye göre; senin milletin videosunu yükleyip kazandığın paradan ne hayır gelir ki?

Tam onu diyecektim bende hocam :) + 18 olayına sıcak bakmıyorum ama ne hayır gelir ki ! olayına girersek zaten yaptığımız işten ne hayır gelir geliyor önce onu sorgulamak lazım bizde başkasının hakkını gasp etmiş gibi oluyoruz tabi bu hayırlı demi :D

işte olaylara bakış açımıza göre bütün düşünceler ve davranışlar değişir kumarda haramdır ama onu haram diye oynamayan bizler sayısal idda peşinde koşarız :) neyse herkez fikrini belirtmekte özgür .

Not : kumar haram derken haksız kazanç olarak yani

Seni ilgilendirir mi dostum sen adamın avukatı mısın? Her başlığın altına böyle saçma sapan yorum yapmaları rahatsız ediyor beni o adam o işe girmeden önce bilmiyormuydu o kazancın haram olduğunu biliyordu ee adam kararını vermiş yüklemiş para kazanmaya başlamış gerisi seni ilgilendirir mi?

gerisi beni de ilgilendirir tabi ki? siz nasıl bu şekilde yorum yapılmasından rahatsız oluyorsanız ben de bu şekilde başlık açılmasından rahatsız oluyorum...

gerisi beni de ilgilendirir tabi ki? siz nasıl bu şekilde yorum yapılmasından rahatsız oluyorsanız ben de bu şekilde başlık açılmasından rahatsız oluyorum...

Madem başlık zoruna gidiyor girme kardeşim olan bişeyi neden yokmuş gibi görmeye çalışıyosunuz tamam dinimizce caiz olabilir ama ülkenin %30 u ateist adam ateisttir bu yaptığından rahatsız olmuyordur sanane yani madem müslümanız hoşgörülü olmayı bileceğiz.. Her işe öyle haram helal gözüyle bakarsanız sizin yaptığınız işte haram ona kalırsa youtubeda Türkiye için para kazanma seçeneği açık değil ülkeni değiştirerek para kazanıyorsun yani hileyle hurdayla iş yapıyorsun buda haram ama yapıyoruz(sun)..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri