19.11.2015 QuizGroup'a Bağlı Kanalların Kapanması

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
vay vay vay quiz naptın ya sen öyle.. konuyu yeni okudum sonra kanalları kontrol edeyim dedim 3 5 tane kalmıstı zaten elimizde kanallar dediğimde. artık hiçbiri yok. ne adsense kaldı ne quiz hepimize geçmiş olsun.

Peki sizce quiz sandığımız kadar kalleş değilde dürüst se ? Adam neden bugünü ödeme gününden sonrasını seçti bence içeride kimsenin hakkı kalmasın diye olabilirmi? Bna kalırsa adam kendi firma ve işi için en iyi şekilde olanı yaptığını düşünüyorum kesinlesti hesapladı ödedi ve kapadı buraya kadar dedı.

Hadi beh. :D
O halde bu şeref sahabı düzgün insanlar niçin Ağustos ayında 300 bine yakın kanalı bünyesinden çıkartıp ödemelerinin üzerine kondu? Yanılmıyorsam 50 milyon dolarlık bir konuş hemde bu. :D

dün bi ihtar gelmisti topluluk. konuyu görünce bi bakiym dedim herkes dökülmüs valla ama benim topl. gelen kanal su anlik duruyo sanirim o da gider bu gidisle o halde..

9 aydır düzenli ödeme aldıgım 4 kanal gitmiş en yüksekleri aylık 4 5 dolar getirenler duruyor

Öğrenciyiz, geçimimizi sağlayacak devamında çok iyi miktarlar gelecek kanalım vardı kapatılmış. Allah'tan Adsense gibi yapmadı ödemeleri yaptı da banladı, şükür...

MCN, 90 günlük 1000 spam kotası aşarsa ne olur ? sorusuna en güzel yanıt. @acan38 nin söylediği gibi muhtemelen quiz'in adsensesi spama düştü. şaka gibi ya :D banlanmasa bari.

Normal kanallarada sicradi iki milyonluk bir kanal ve bir milyonluk bir kanal gitti

2,5 Milyonluk kanalım gitti durduk yere ne bi telif ne bi şey vardı mail felan da gelmedi son 130$ a yakın paramı da cebe indirdi

Quiz ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Sadece çoğu spam kanalınız quiz de ve spam kanallar gidince sanıyorsunuz ki quiz banlatıyor. Quiz de 4 kanalım vardı. 2'si özgün 2'si spam. Spamın biri kapandı bugün. Diğer 3'ü duruyor. E hepsine aynı ip'den giriyorum.. Büyük konuşmayayım da kapatsaydı madem quiz hepsini.

Yani 4-5 aydır süre gelen quiz kanalları kapatıyor ehehö olayı var. Şu forumun %80'si quiz kullanırken en çok kanalların kapandığı partner hangisi olacaktı ? Fullscreen mi ?

Quiz ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Sadece çoğu spam kanalınız quiz de ve spam kanallar gidince sanıyorsunuz ki quiz banlatıyor. Quiz de 4 kanalım vardı. 2'si özgün 2'si spam. Spamın biri kapandı bugün. Diğer 3'ü duruyor. E hepsine aynı ip'den giriyorum.. Büyük konuşmayayım da kapatsaydı madem quiz hepsini.

Yani 4-5 aydır süre gelen quiz kanalları kapatıyor ehehö olayı var. Şu forumun %80'si quiz kullanırken en çok kanalların kapandığı partner hangisi olacaktı ? Fullscreen mi ?

geçerli bir yaklaşım bu işte usta adamlar bir başka :cool:

Benimde en iyi iki kanalımı kapttılar bikaçgün önce :/ quiz

MCN, 90 günlük 1000 spam kotası aşarsa ne olur ? sorusuna en güzel yanıt. @acan38 nin söylediği gibi muhtemelen quiz'in adsensesi spama düştü. şaka gibi ya :D banlanmasa bari.
Hocam quiz kanallarla beraber Life kanallarda gitti. İkisinin pubidsi ayrı değilmiydi. Lifeın adsensesinin spama düşücek kadar kanalı kapanmamıştır. Ama bugün açık Life kanalların çoğu kapandı galiba.

google partner kanallar için yeni bir spam algoritması hazırlamış olay bu

Benim ayin başından beri her gün en az 3 quiz kapanıyor arada mn ve adsense de gitti ... en sağlam vps ... Bence biri fena flagliyor belkide rakip partner şirketleri yapıyordur :)

Konuyu okurken icim ciz etmisti kanallara baksammi bakmasammi diye dusunuyordum girdim baktimki 10k kazansiran kanalin gitmis 5 k birakan ve 3k birakan kanalarin hepside gitmis hepside 8 9 aylik kanallardi sabah sabah gune boyle basladik ve anladmki bu is bursa biter

Konuyu okurken icim ciz etmisti kanallara baksammi bakmasammi diye dusunuyordum girdim baktimki 10k kazansiran kanalin gitmis 5 k birakan ve 3k birakan kanalarin hepside gitmis hepside 8 9 aylik kanallardi sabah sabah gune boyle basladik ve anladmki bu is bursa biter
geçmiş olsun :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri